banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gag1M7NW19Q[/youtube]
:D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Frisky_Dingo je napisao:
ginuli su srbi. za razliku od banjaluke gdje bošnjaci nisu ginuli. i ko ovdje treba da bude frustriran i da prebacuje drugoj strani?

Pa niko na veliku srecu nije granatirao Banjaluku, za razliku od Sarajeva gdje je stradalo mnogo ljudi na sve strane, tako da je suludo porediti ova dva pojma.

shoole je napisao:
За овог Тихомира Хаџиомеровића су ми тврдили да је његов стриц:

To zaista nikada nisam cuo, ovi Hadziomerovici su zivjeli u Boriku, a Tihomir je bio istaknuti komunista :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Banjalucki_Behar je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Eto, a sta je sve pricao o Srbima. Da je situacija obrnuta, neki nas glumac u Sarajevu bi bio docekan na noz...

Zar uvijek moras potvrditi da posjeduje "Milin Sindrom". I Bregovic je srao svasta, pa je docekan kao heroj u Sarajevu, a u Sarajevu su ljudi ginuli za razliku od Banjaluke.

Ja zaista ne znam da je Bregovic "srao svasta"... ako imas neki citat ili video, bas me interesuje...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ja se sjecam kad se dotakeo i reisa cerica mislio sam evo covjek koji ce oplest po svim lopovima bez obzira ko( srbin,hrvat,musliman) al sam ubrzo skonto da prica nebuloze i da je ko sto neko rece malo udaren :D

i ona :

Dodik ja kad tebe vidim ja cu ti samar opalit jesi razumio

Bakir: razumio

hahahaha xD

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Mene interesuje zna li Bakir ko je premijer u federaciji?
Covjek se izgleda iskljucivo bavim RS-om i Dodikom, da sam poprilicno siguran da ne moze nabrojati vise muslimanskih politicara od srpskih...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Mene interesuje zna li Bakir ko je premijer u federaciji?
Covjek se izgleda iskljucivo bavim RS-om i Dodikom, da sam poprilicno siguran da ne moze nabrojati vise muslimanskih politicara od srpskih...

Upravo. I ja tu opsjednutost pokušavam ali ne mogu razumjeti. Dodik ovo, Dodik ono.. Sve više sumnjam da gaji neke osjećaje prema voždu..

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ta FTV ubija i zadnji tracak nade da bi ikad moglo doci do pomirenja ili suzivota jednih pored drugih. Ako toj televiziji,i sizofrenicnom Bakiru, neko pametan ne stane u kraj,samo je pitanje vremena kad pocinje novo klanje!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Jel se sjeca neko one legendarne sa 60 minuta,
"Na zeljeznickoj stanici u Sarajevu, golubovi padaju u nesvijest o'dgladi" . . . :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 03:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
A meni je najjače bilo kad je jedno vreme na kraju svoje emisije stalno prikazivao snimak u kome direktor RTRS-a Dragan Davidović (mislim da se tako preziva) peva našu četničku pesmu ,,Bacajte bombe Četnici''. To mi je bilo prejako, pucao sam od smeha. Pa zamislite da je npr RTRS pustila tu pesmu pa RAK bi je odmah ugasio.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 07:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa zar nije rtrs platila kaznu prije godinu-dvije baš zbog te pjesme?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma kao i sve u ovoj kvazi drzavi sve je to licemjerno i navijacki. a rak je najgori od svih. pa rtrs-u su naplatili kaznu zato sto su ljudi krenuli da se modernizuju a ovi papci sa bht-a nisu ni blizu tome. al ako Bog da doce i Srbin na celo rak-a a onda su ga najebali.

a bakir me podsjeca na ristu djogu, ako ga se neko sjeca, nije to vidilo novinarstva ni neutralnosti.

ali bakir ima moju podrsku samo nastavi bakire tako, da ako je ikako moguce da se i brze razidjemo. e da nam je vise takvih kao bakir

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Лицемјер, полтрон, ово, оно... а и фалшира:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1gkWNajbHr8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 20:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne znam da li vise ima svrhe i potrebe dokazivati Bakirovu bolest,ali evo gledam dnevnik FTV koji je 90% posvecen RS!!

Sad ide prilog o nekoj ulici u Visegradu gdje su ubijeni bosnjacki civili,a kuce u kojima su ubijeni nisu postale memorijalni centar,i Bakir vuce paralelu "Zamislite da se logor Auswitz pretvori u nesto drugo"!!! :( :(

Ovo je stvarno zlo, i treba ova omladina ici u tri pizde materine odavde,cim tako bolestan covjek moze uredjivati jedan javni servis u ovoj drzavi,umjesto da bude pod 24-satnim ljekarskim nadzorom u specijalizovanoj ustanovi!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
dukicas je napisao:
A meni je najjače bilo kad je jedno vreme na kraju svoje emisije stalno prikazivao snimak u kome direktor RTRS-a Dragan Davidović (mislim da se tako preziva) peva našu četničku pesmu ,,Bacajte bombe Četnici''. To mi je bilo prejako, pucao sam od smeha. Pa zamislite da je npr RTRS pustila tu pesmu pa RAK bi je odmah ugasio.

Risto Đogo?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
Ne znam da li vise ima svrhe i potrebe dokazivati Bakirovu bolest,ali evo gledam dnevnik FTV koji je 90% posvecen RS!!

Sad ide prilog o nekoj ulici u Visegradu gdje su ubijeni bosnjacki civili,a kuce u kojima su ubijeni nisu postale memorijalni centar,i Bakir vuce paralelu "Zamislite da se logor Auswitz pretvori u nesto drugo"!!! :( :(

Ovo je stvarno zlo, i treba ova omladina ici u tri pizde materine odavde,cim tako bolestan covjek moze uredjivati jedan javni servis u ovoj drzavi,umjesto da bude pod 24-satnim ljekarskim nadzorom u specijalizovanoj ustanovi!

Што је најтужније кад видиш структуру новинара и уредника,схватиш једноставно колико је српски народ изгубио компас и схватање сопственог идентитета. :roll:

А што се Бакира тиче,ко је и очекивао било шта друго од сина балијског злочинца???

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hazoous je napisao:
dukicas je napisao:

Risto Đogo?

ŠTA Risto Đogo!!!???

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
dukicas je napisao:
hazoous je napisao:
dukicas je napisao:

Risto Đogo?

ŠTA Risto Đogo!!!???

Легенда. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 02:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a jest legenda za mene i većinu Srba, al' ovaj, mislim da ga nije u tom kontekstu pomenuo.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Bravo!
Ako je Risto Đogo legenda, slobodno se upišite u 5. osnovne. Neke stvari u životu treba preći više od jednom.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
hazoous je napisao:
Bravo!
Ako je Risto Đogo legenda, slobodno se upišite u 5. osnovne. Neke stvari u životu treba preći više od jednom.

Ма ја... Ти си наш идол. Ајд' сад пали...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]