banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2011, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ovo ljudi nema ni u Burkini Faso :x jutros došli komunalci i ispred zgrade u ul Braće Pantića u Centru obilježavaju parkinge, i pretvaraju dio ispred moje zgrade u JEDNOSMJERNU ULICU :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Znači, iz ulaza islazim drito pred auto!!! A pojas pred zgradom će biti obilježen bijelom linijom moš' misliti!!! :confused2: Ni trotoara ni stubića!!!
I sad se tu ne smije parkirati nego u ulici paralelno u kojoj ionako nije bilo mjesta za stanare od okolnih budala nego su sad upola smanjili mjesta za parking i stavljaju sat :confused2: Što znači plaćam godišnju naknadu za parking i molim Boga da nađem mjesto ispred rođene kuće!!! :mad: :banghead:
Ništa seliti se i gotovo.... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kod kojeg je to broja?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

B.Pantića 24 evo sad ću i slike staviti...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zivio sam dvije godine na broju 26. Pa onda nema mjesta ni za stanare, umjesto da zatvore za sve osim njih, oni parking postavljaju

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tačno ispred ulaza zgrade nacrtana bijela linija cca 3 metra od zgrade to je trotoar :oops: pješačka zona STEALTH tehnologije :confused2: E sad od higijenskog zavoda i Krajina osiguranja se ulazi to je jednosmjerna, prolazi kraj moje zgrade i skreća se desno za izlaz prema Uni credit banci i to je jednosmjerna sad samo za izlaz....e sad uz tu ulicu to je dvorište zgrada je uvijek bio parking, stajala auta ukoso 50 mjesta minimum...e sad su majmuni tu obilježili oko 20 mjesta za parking a pred zgradama zabranili parkiranje!!! :confused2: Stanari tih ulaza imaju minimum svi 50 automobila tu, to je naselje i kako sad da se ljudi smjeste pred rođenu kuću :angry4: kad ti dođe neko u goste, slavu, rođendan može da se je8e jer je sav centar naplatni parking!!! Kko sam se prepirao sa ovim iz parking službe jutros ( a vole me uh :lol: ) pitam lika sa fitiljem s njima koji mu je VES, veli Saobraćajni inžinjer :angry3: ja njemu pred svima JE8O TE KO TI DADE DIPLOMU!!! :evil3:
Ima da ginu djeca tuda ko mačići, kad se lole zalaufaju od higijenskog naveče! Molili ih da nas riješe gužvi i da postavi se rampa ko u garaži u Aleji Sv. Save a oni napraviše magistralu u dvorištu zgrade i to bez najave i plana!!! Ovo nije bilo ni u nacističkoj Njemačkoj :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 16:13 
Tako su I ispred moje zgrade iscrtali, preko puta apoteke 1 maj, nas 100 treba kupiti godisnju kartu I onda iz zasjede vrebati neko mjesto jer je strogi centar u pitanju tako da mjesta nema nikad. A ne da stoka da si zakupumo mjesta I stavimo stubice. Kreteni, sto ne osmisle kako da omoguce parkiranje u centru. Stoka, a zgrade nicu na svakom cosku. Ccccccccc

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Vidjela sam jutros tu neka frka, pauk diže auta .. možda bude više mjesta za stanare, jer gospoda koja tu parkiraju kad idu na posao neće plaćati parking, bolje da idu gradskim prevozom :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa jebote napravite frku, vidjeli ste kako su djeca odbranila svoje igralište, uostalom pronađite građevinsku dozvolu zgrade i urbanistički plan, svaka zgrada u katastru ili gdje već ima ucrtanu i svoju okućnicu ili parking koji pripada dotičnoj zgradi, pa ako su uzurpirali bilo što što pripada tom objektu jebite im majku i to glasno i žestoko, čitaj nasilno.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Vidjela sam jutros tu neka frka, pauk diže auta .. možda bude više mjesta za stanare, jer gospoda koja tu parkiraju kad idu na posao neće plaćati parking, bolje da idu gradskim prevozom :D

Aham, samo što nema mjesta ni za nas koji tu živimo to je poenta 25 mjesta a 50 auta!!! Nije u pitanju samo jedan ulaz nego naselje!!!
old fashion men je napisao:
Pa jebote napravite frku, vidjeli ste kako su djeca odbranila svoje igralište, uostalom pronađite građevinsku dozvolu zgrade i urbanistički plan, svaka zgrada u katastru ili gdje već ima ucrtanu i svoju okućnicu ili parking koji pripada dotičnoj zgradi, pa ako su uzurpirali bilo što što pripada tom objektu jebite im majku i to glasno i žestoko, čitaj nasilno.

Nema druge nego tako, čuj dođe neko ujutro i sklanjaj auta ovo je ulica sad, sve sa znakovima zabrane!!!! Ni obavještenja ni plana....koja šerif država majko moja!!! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 16:58 
Ne znam kome se obracate, meni ili nepokorenom. Mi smo vodili dugogodisnju borbu, stavljali ogradu, oni sklanjali, stubice isto... Cak ganjali vezu sa vrha I dobili opciju otvorenog parkinga koji se ne naplacuje. Medjutim, sad su iscrtali mjesta I pocinje naplata. Mislim da to nema smisla, jbt ja pred zgradom na svom parkingu imam mjesta tek oko ponoci pod uslovom da druge komsije nisu zauzele, jer tek tad ovi sa strane odu..

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
vidjela sam i ja jutros pauk jos neki klinac uvodi red i po onoj ulici od sokolskog ks parku,galami na narod,grad je postao horor za parking,a definitivno nije fer prema stanarima,pa kad vec placas godisnju kartu bilo bi onda i fer da imas neko obiljezeno parking mjesto

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.glassrpske.com/vijest/10/banjaluka/66165/cir/Posjeceni-jablanovi-u-centru-grada.html
Citiraj:
ињеница да је посао обављен нерадним даном, готово па у зору, говори о нечасним намјерама оних који су то урадили - огорчени су Бањалучани, који су током јучерашњег дана звали нашу редакцију.

Tako su i kod moje zgrade u subotu ujutro samo došli i napravili cestu meni pred kućom :angry4: a što kažu da će sankcionisati aha oće, oće...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Nikako da skontam gdje se to nalazi...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odmah pored Sokolskog, zgrada uz ogradu igrališta.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
To sam skontala...broj stana treba :D
Eh, katastrofa, ovoliko parking mjesta i opet guzva, covjek nema mjesta ispred sopstvene szgrade, a opet, nestaju zelene povrsine, ruse se stogodisnja stabla zarad istih tih parking mjesta, grad betona i buke.
Sta je sa onim podzemnim parkingom u Boriku?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To će bidne teško....kod mene u Centru ta priča ide još od 2001 a ja nikako da ugledam neke inžinjere....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 12:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2009, 23:05
Ja mogu da pohvalim Banjaluku kao svoj grad, doselio sam se daleke 1998. godine, odnosno došao sam kao student i silom prilika poslije završene više škole ostao u Banjaluci. Našao sam pristojan posao i živim ovdje u centru, znam da dosta današnjih banjalučana koriste stara imena ulica, ali ja se time ne opterećujem, u ulici Nikole Plavšića. Sama ulica ima dosta sadržaja i stvari koje su potrebne čovjeku. Imamo benzinsku pumpu, nekoliko firzerskih salona, par dobrik ugostiteljskih lokala, pordavnice kompjutera i još nekoliko edukativnih organizacija. Bila je tu i banka ali sada imamo katastar. Mogu samo da izgovorim pohvale s obzirom da dosta putujem po BiH i da znam zasigurno da je Banjaluka opremljena najmodernijom opremom za održavanje gradske infrastrukture. Uređene zelene površine, iscrtane parking prostore, savremene kontejnere i redovan odvoz smeća nećete naći u većim bosanskim gradovima. Banjaluka je predivno mjesto za boravak i zaposlenje, a pruža kompletan sadržaj u okviru kulturnih i sportskih dešavanja. Sve je ovo popraćeno modernim televizijskim i radio stanicama koje su expeditivne i prate moderne evropske trendove. Jedina moja zamjerka, mala zamjerka, jeste stočna pijaca koja se nalazi mnogo blizu centra grada i autobuska stanica koja je mnogo daleko od centra grada.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Plavšića?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rbNafY549g8[/youtube]

Kažu da su oni psi pod nadzorom ljudi iz Azila, ali da tamo nema mjesta pa su tu privremeno. Ja uvijek dobronamjerno upozoravam bicikliste, da guraju biciklo pored sebe, jer najviše vole da napadaju njih ako brzo voze. :)

Citiraj:
У току је постављање корпи за отпатке на стубове јавне расвјете. Биће постављено 165 нових корпи - највећим дијелом у ужем центру града, односно на мјестима гдје је највећа фреквенција пјешака, као што су паркови, пјешачке зоне, аутобуска стајалишта и сл.

„Такође корпе за отпатке су постављене на излетиштима и уређеним плажама, а у насељима су постављене на уређеним парковским површинама, поред аутобуских стајалишта, дјечијих игралишта, објеката мјесних заједница, друштвених домова и на мјестима које су предложили грађани путем савјета мјесних заједница", кажу у Одјељењу за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја.

Локације: Како су прецизирали у надлежном Одјељењу корпе ће бити постављене у улицама: Бана Милосављевића, Алеји Светог Саве, Бана Лазаревића, Војводе Путника, Живојина Мишића, Гундулићевој, Здраве Корде, Краља Алфонса XIII, Булевар цара Душана, Триве Амелице, Краља Петра Другог, Младена Стојановића, Марије Димић, Његошевој, Крајишких бригада, Патре, Цара Лазара, Степе Степановића, Мајке Југовића, у тзв. парку „Купусиште", те код Зеленог и моста Венеција, „Тржнице", „Кастела" и дворане „Обилићево". Уложена средства за набавку и постављање ових корпи износе 33.313 КМ, а радове изводи предузеће „SV Company" из Лакташа.

Slika
http://www.banjaluka.rs.ba/front/article/5013/

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Oko 200 km po korpi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]