Hertzog je napisao:
Smesna ti je prica i izlizana... Hajde da je sve i istina tolika, da im on obezbedjuje titule, ali mi sezonama nismo imali kvalitetnog trenera i tim, pa evo ove godine kao slozismo nesto i prc... Nismo ni dosli do partizana a vec imamo losih rezultata za izvoz... Prvo kolo odmah u kanal, a o zadnjih par utakmica necu ni da pricam, je li tole kriv sto smo mi u 96. minutu prosli u kupu... Eto i neka im namesta sve, ali opet ne moze im kupiti utakmicu protiv nas, a mi sa pacenickim ekipama ne mozemo da se izborimo, pa da odlucimo prvenstvo kroz dva derbija... Dosadilo mi je da nesposobnost vlastite uprave opravdavamo toletom, jer mi sezonama ni blizu bodovno da pridjemo partizanu, 10 kola proslo, a mi vec imamo zaostatak kao da je kraj sezone... Ruku na srce nema puno kvalitetnih ekipa u JSL pa da mozes ocekivati gubitke bodova partizana, tako da je ovo ogroman zaostatak s obzirom ko je nama bodove otkinuo
Ti jedno ja drugo.Mi ono što smo bodova uzeli uzeli smo zasluženo ono što smo prosuli prosuli smo takođe zasluženo i tu je kraj svake priče.Isto tako slažem se da imamo limitiran tim ali nije uvijek sve do nas.Ponovo ti ponavljam da kad groblju sve ne ide kako treba tada sudije stupaju na scenu.Kakve je nama koristi što se te iste sudije suspenduju ? Ima Tole da potroši na stotine takvih,bodove niko vratiti neće.
Nađi mi klub na zemaljskoj kugli koji je odigrao 108 utakmica u domaćem prvenstvu i kupu a da su protiv istog svirana samo 2 (dva) penala .A samo u par utakmica kvalifikacija u evropi protiv njih se sudi 3 penala nisam siguran(2 protiv Genka i 1 protiv onih amatera iz Irske)
Pa pogledaj recimo njihove utakmice gdje kad je neriješeno ili kad gube obavezno se igra jedno 5-6 minuta sudijske nadoknade koje se kasnije pretvara u 7-8 minuta.
O "prekršajima" okolo šesnaest metara da i ne govorimo.
I jbga jarane ,kolo po kolo,malo po malo,navuci ovdje navuci ondje i nabere se.Oni sad ladno na derbiju mogu ići na x,a mi moramo napasti a znaš i sam da je mnogo lakše igrati kad ti odgovara x...
Čekaj prvu sezonu kad ono zlo iz saveza ode-Ako bog da bićemo tu i ja i ti pa ćeš vidjeti da sam bio u pravu.