banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Niki , ja bih rekao da si dangubila i vezi uzalud,predugo. Sad sta je razlog, necu da pogadjam nemam pravo.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jovo ne zalim ja za vremenom, mora covjek svasta da proba da bi znao sta ne zeli.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:52 
Nicole, moja puna podrska i respekt, nek si odje*ala idiota... 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@tensSa
Nisam ja njega odjebala,to je pregrubo receno vec jednostavno on je imao srecu da se rodi u takvom okruzenju i bolje za njega samo nece valjati kada shvati da zivot nije bajka i da se tako lako sve okrene da ne znas gdje si supalj a mama i tata nece zauvijek zivjeti.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nikol, jbm ti, jesi editovala, tj. dopunila jedan od prošlih postova, ili sam ja ćorav? :D

Elem, razlog za reakciju na "ja bih ga ladno otpilila nakon 30 godina" dio, je taj, što mi se prosto nije uklapao u neku sliku koju inače emituješ o sebi. Reklo bi se da si neka fajterka, beskompromisna, ali poštena, a ovamo nailazim na stav uplašene djevojčice, zato mi bilo čudno. Prosto, kad obrnemo stvari, zar bi ti htjela biti s likom koji isto razmišlja? Koji će te sutra bez razmišljanja izdati ako naiđe bolji aranžman?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
lollipop je napisao:
vidis moja mama je imala vezu dugu 7 g, nije islo, odmah nakon raskida upoznala je mog oca i nakon 15 dana vjencanje

Uopšte se nisu znali dok je ona bila u prethodnoj vezi? Upoznali se nakon njene veze i nakon 15 dana poznanstva stupili u brak?

lollipop je napisao:
zasto je nemoguce raskinuti dugu vezu i odmah naci nekog drugog, i zasto je nemoguce nakon kratkog vremena odluciti se za tako veliki korak i ne pogrijesiti??

Nije nemoguće, ali je (nekima) čudno, i rijetko. Ljudi su navikli na to da se trebaju dobro upoznati sa nekim da bi odlučili da li se vide u toj vezi, posebno ako se veza diže na viši novo. Zato im ova druga opcija da sa nekim novim brzo stupe u brak djeluje jako čudno, i rizično. Ali to ne znači da taj brak neće opstati, kao što ni pet godina veze nije garancija da će brak biti dobar. Ali češći je slučaj da će stvar uspjeti nakon što se dobro upoznaju nego kad se na brzinu uleti u brak (pa i vezu). Što reče Jovo stvar je statistike.

Ali nije nemoguće ući u nešto sa nekim koga malo poznaješ pa da se to pokaže dobro i dugotrajno. Kažu da su neke ozbiljne veze nastale iz "veze za jednu noć", tako da ima svega. Ja totalno vjerujem u "srodne duše", soulmate, predodređenost, kad se takvi sretnu bivaju snažno privučeni na energetskom planu (ono što ljudi zovu "hemija") i tu nema opiranja, bivaju kao magnetom privučeni. Gledao sam neke slučajeve gdje su ljudi opisali otprilike ovim riječima "kad je ušla u kafić znao sam da je to moja buduća žena i rekao sam prijateljima sa kojima sam sjedio da ću se sa ovom djevojkom oženiti", i tako je i bilo, i to priča stariji čiko (dedica) nakon decenija braka sa tom osobom. I žene pričaju ovakve priče. Koliko god ovo djelovalo nestvarno i čarobno takvih slučajeva izgleda da stvarno ima. Glavna stvar je naći "pravu osobu", sa takvom osobom je svejedno da li se ide brzo ili sporo, rezultat je isti.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 14:27 
znali su se iz vidjenja. nisu se ni pozdravljali. upoznala ih je moja ujna.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Posle duge veze sve su kraće obmaneeeee -kaže Željko Samardžić

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

.. Al' uvek ima posle, a ima i pre!" ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Valja li cemu Nicole? Imam ja druga za nju :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: a kru ti, k'o da imam stakleno oko i drvenu nogu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 18:03 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
eto mene u BL sljedeci vikend, ima da se zabijem u banderu ne bi li Nikola dosao...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
lollipop je napisao:
apsolutno ne... jer ako su u pitanju te dugogodisnje veze, procjena je da su sklopljene sa 18/20 godina, tad su kriteriji i okolnosti bile drugacije.. e sad, vremenom sazrijevas, vidis da mozda to i nije to, ali sve nekako tece, upadas u kolotecinu, ali kako npr. studiras sve ti to odgovara da se to tako razvlaci bez trzavica, bla bla. i skontas da su prosle godine, a da bas nisi najzadovoljniji. e sad, ili ostane tako i ozenis tu osobu jer ne naidje druga, pa se kasnije brak raspadne u vecini slucajeva, ili bar imaju vanbracne izlete a brak opstaje zbog djece, ili u boljem slucaju, naidje osvjezenje, neko ko ti malo bolje odgovara kriterijumima i shvatanju koja su se promijenila nakon toliko godina. i onda posto si vec malo zasao iznad 26/27 polako skontas i da nemas sta cekati vec da je opcija brak.

Hoćeš da kažeš da je 26 puno za biti singl, a? :D
Mislim da je vrlo moguće da se uljuljkaš u dugu vezu i misliš da ste vi i dalje jedno za drugo iako u dubini duše znaš da je to samo navika. A i sjećaš se divnih trenutaka s početka i vadiš se na to. I onda naiđe super zanimljiva nova osoba i ti jednostavno izgubiš glavu i udaš se.
To ti je objašnjenje, Hristov.
Meni se npr. desilo da izgubim glavu, da budem u vezi, te da raskinemo jer smo se jednostavno prerano upoznali i ciljevi su nam se razilazili.
I evo sad sam sama i mogu reći da sam sretna. Duge veze su super iskustva da naučiš šta hoćeš i šta nećeš. I znaš šta tražiš. A glupo je uopšte govoriti da se treba udati samo jer eto, vrijeme je. Za šta je vrijeme? Da si upropastiš život?
Ako raskineš naići će neko drugi ko će te "zaluditi" :D Ako si zauzet, on će samo proći, a ti nećeš ni primijetiti. :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
siki2086 je napisao:

Već jednom smo joj organizovali potragu za onim pravim.. kao što vidiš, nije usmpjelo. Stakleno oko i drvena noga sjebaše sve...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
eto mene u BL sljedeci vikend, ima da se zabijem u banderu ne bi li Nikola dosao...
Nikola je na odmoru ne zabijaj se nigdje, nece doci sigurno :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Spavač jesi'l čuo ? Čekaj je , ona sigurno neće doći !!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 23:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Nicole je napisao:
spavac je napisao:
Nikola je na odmoru ne zabijaj se nigdje, nece doci sigurno :D

idem na sve il nista...

duga veza-NE...gubljenje vremena..

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
zLo_krme je napisao:
I evo sad sam sama i mogu reći da sam sretna.

Ovo ti nije trebalo :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sad cekam da mi baba nadje momka da se tako udam preko noci :lol: iz prethodnih veza,onih 2+god nisam puno dobila ,osim istanjenih zivaca :lol: al' kako je neko vec napisao,ko zna zasto to tako treba...thats life...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
mrkvica je napisao:
siki2086 je napisao:

Već jednom smo joj organizovali potragu za onim pravim.. kao što vidiš, nije usmpjelo. Stakleno oko i drvena noga sjebaše sve...

Pih, jedino da je omotamo folijom sa vazdusnim jastucicima, umotamo u masnicu i poklonimo nekom. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]