man_who_wants_to_fly je napisao:
Ovako ispade da niko nema pravo na drugu šansu.
to za drugu sansu treba da odluci poslodavac, a ja joj to nisam. znaci, ne tice me se i ne zanima me.
Ташко je napisao:
Ja isto ne bih prijavio guzatu kasirku. Navikao sam na takve.
ja nisam navikla i ne zelim da se naviknem na to da se ljudi izdrkavaju na mene bez povoda. stvarno ne zelim!
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ја сматрам да је то било непотребно а објаснио сам и зашто. А и такав сам човјек да бих се плашио да ми се то сутра не врати. Карма из а бич. Уосталом, као што је још неко рекао, какви смо људи ако не можемо опростити такве ствари? Како би нешто веће? Тужно је то, но добро, има нас свакаквих.
da oprostim sto se istresa na mene, jer radi posao za koji je placena???
i cega bi se plasio da ti se vrati? to sto si obavestio njenog poslodavca da se izdrkala na tebe ni krivog ni duznog?
rekoh vec da joj nisam ja kriva za otkaz, sama je sebi kriva.
a sta si objasnio, da je mozda hranila petoro dece, da mozda sutra nece imati za kiflu. jbga, to je ne opravdava, a, ko zna, mozda i ja hranim petoro dece, mozda sam i ja skupila posledni dinar za te kifle ... znaci, nikakve veze sa temom.
Rikas je napisao:
Купац је увијек у праву, то је принцип којим би требало да се води трговац.
vidis, ja ne smatram da je kupac uvek u pravu. imas ljude, musterije, koji maltretiraju prodavce, koji sami ne znaju sta hoce, koji pored usluznosti i ljubaznosti prodavca ocekuju i poniznost.
zato sam vec, cini mi se, napisala da i ta zena ima pravo na svoje dostojanstvo. ali i ja!
popizdila bih i reagovala da se neki kupac pored mene, bez razloga idrkao na nju. ali isto tako ne dopustam da neko na mene izdrkava.