banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=15059&x=1

Od 22:08.

Koga zanima slučaj iz ugla RTRS.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nevjerujem jer njima idu tri četvrtine (polutka bht1 i plećka sa glavom federalnoj)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sva sreća pa RTRS nije subjektivna u ovom slučaju, pa nam predstavljaju pravu istinu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Žena je sama ponudila svinju, šta mi tu možemo.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako što je rekla... plijenite šta hoćete.. nakon što su spomenuli prase.
Ne znam gdje si ti tu čuo da je ona sama ponudila svinju.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kako jadno izgleda onaj prilog. Da bi popljuvali press pominju hapšenje generala Mladića i skreću priču iako nije u pitanju rasprava uživo već unaprijed pripremljena emisija.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E to je najsmješnije, kakve veze polumrtav čovjek ima sa zaplijenom svinje.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kakve veze ima RTRS sa normalnom televizijom?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imaju novu zgradu :) RTV dom.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Novo pitanje nagradne igre "Sad ga ima - sad ga nema" glasi: "Na kojem spratu novog RTV centra se nalaze stala i svinjac za prijem zaplijenjenih zivotinja?

Napomena: Pravo ucesca u nagradnoj igri imaju samo redovne platise RTV pretplate.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 14:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
nakon Pecata i u Presingu prica o prasetu i ponovo se pravdaju...

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=15118&x=1
:roll:

na oko 31. minute izjava direktora rtrs:Sport nije gledan :lol:
interesantno je kako voditeljka prekida sve ucesnike u emisiji osim direktora rtrs-a.
rtrs je stvarno pao na dno...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pali su na dno i rekli "možemo mi i bolje" pa nastavili kopati još dublje.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Nabijem ih na k... od države.

Nije uložila prigovor sudu...e nemoći jadna, kao da ona ima za advokata sa svojim jadnim primanjima.
Dokazuju se na sirotinji, plaćenici.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 16:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
komentar na emisiju pressing
link za emisiju je par postova iznad
Citiraj:
Stepen slobode Javnog servisa u svakoj državi trebalo bi da je jednak nivou inteligencije njegovih konzumenata. Ako bismo ovu jednačinu primijenili na Republiku Srpsku i ovdašnji Javni servis, lako bismo zaključili da su „dragi gledaoci“ neinteligenta masa, spremna da proguta najprljavije svinjske papke, poput najslasnijeg zalogaja. Takav zaključak, međutim, potpuno je pogrešan: narod nije budala, ma koliko ga takvim smatrali oni koji odlučuju o štivu, koje nam prezentuje RTRS. Zato je mnogo tačnije zaključiti da je „Stepen slobode Javnog servisa u RS jednak nivou neinteligencije onih koji ga vode i uređuju“. Samo u takvom kontekstu moguće je „sažvakati“ i razumjeti smisao emisije „Presing“, (emitovane 17.10. o.g.), sa temom „Mediji - javna (ne)odgovornost“, o kojoj su razglabali Goran Rosić, direktor „Presa“, generalni direktor RTRS - a Dragan Davidović, Nikola Deretić, član UO BHRT, kolumnista Srđan Puhalo i Nataša Tešanović, direktorica ATV-a.

Cilj neinteligentnog projekta, (čije emitovanje 85 posto stanovnika ovog entiteta plaća čak i svinjama), bio je pokušaj vaskrsenija Dragana Davidovića iz medijskog svinjca, u kojem se našao nakon što su njegovi inkasanti - gaulajteri domaćici iz Dervente zaplijenili svinju, jer nije izmirila RTV pretplatu. Odmah na ovom mjestu da raskrinkamo jednu od laži RTRS - a povodom tog slučaja: U Javnom servisu insistiraju da je Sud uradio taj posao, što je samo djelimično tačno. Prava istina je da je Sud zaplijenio svinju, tek kada su odgovorni sa RTRS - a zatražili izvršenje sudskog rješenja, kojim je naložena pljenidba pokretne/nepokretne imovine „dragog gledaoca iz Dervente“. Preciznije, slučaj „svinja“ nikada ne bi završio u „Presingu“ da uposlenici RTRS - a, odsjek pretplata, nisu zahtijevali glavu svinje. Svinjski slučaj samo je jedan od razloga zbog kojeg je DD upriličio emisiju: u posljednje vrijeme mu ne ide baš najbolje, jer je u Narodnoj skupštini doživio kalvariju, prilikom rasprave o radu RTRS. Uz to, oglasio se Zoran Tadić, direktor „IT Profesional“, i javno progovorio o tome kako je firma „Integra“, čiji su vlasnici Slobodan i Slavica Stanković, uzeli imovinu RTRS - a kao svoju, te o brojnim drugim malverzacijama.

Nabrojano je i više nego dovoljno razloga da Davidović napravi monodramu „Rokni Roki“, u kojoj su ostali gosti bili tek žive kulise, sa zadatkom da tu i tamo ponešto progovore, kako dramolet ne bi bio previše monoton. Na sceni je nastupila i RTRS „diva“ Biljana Knežević, najviši i najširi primjerak medijske familije Zombija, koji su se naselili u Javnom servisu. (U nekoliko navrata sam bio iskreno uplašen za sudbinu Srđana Puhala, jer preširoka Kneževićka uopšte ne razlikuje satiru od satare, te je bila spremna kolumnistu i pridaviti, bude li se nastavio razbacivati njoj nepoznatim/neprijateljskim terminima.)

Igrokaz je trajao 75 minuta, kulise su odigrale svoje role: Deretić je poltronisao Davidoviću (razmišljajući kako bi bilo divno da on u sljedećem svinjskom ciklusu u ulozi generalnog direktora RTRS - a objašnjava nasušnu potrebu pljenidbe svinja); Rosić je mrmljao o koještarijama (razmišljajući kada će Davidović „potegnuti“ 100 hiljada KM koje mu je IRB dodijelila za stan); Tešanovićeva je gurala ATV-priču koliko je mogla (razmišljajući o tome koji ju je Vrag natjerao da uopšte dođe), dok se Puhalo borio da dođe do riječi (analizirajući kako će i da li će, nakon emisije, uspjeti izmaći bijesnoj Kneževićki, koja je nedvosmisleno iskazivala spremnost da se sa njim i fizički obračuna). Davidović je guslao i guslao, (u desetercu, dvanaestercu, šesnaestercu...), pokušavajući da iz svakog stiha izbaci svinju, ali uzalud. Učinio je upravo suprotno -svinja je, nakon istorijskog „Presinga“, i zvanično postala zaštitni znak RTRS-a.
KLIK

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Prekjuče mi bio na vratima inkasant jer sam isključio fiksni, i kao pita hoću li platiti, rekao sam mu da dođe drugi put kad se skupe dvije tri pretplate, pa ću mu dati kilo slanine da ponese svojim poslodavcima, pošto prihvataju i taj način izmirenja duga.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 23:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2011, 23:50
Sto ja da njima placam kada imam kablovsku kablovska plati njima da mogu da emituju njihov kanal ne kontam sta je ovo legalna pljacka ili sta ..

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
old fashion men je napisao:
Prekjuče mi bio na vratima inkasant jer sam isključio fiksni, i kao pita hoću li platiti, rekao sam mu da dođe drugi put kad se skupe dvije tri pretplate, pa ću mu dati kilo slanine da ponese svojim poslodavcima, pošto prihvataju i taj način izmirenja duga.

Znači odmah dolaze nakon što isključiš fiksni? Moram i ja svoj otkazati, ubiše sa pretplatom i ostalim glupostima. :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]