banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
прије неколико мјесеци сам спомињао како је она улица од аде према идриинжињерингу очајна и да пјешаци тешко пролазе. чак сам хтио услиакти и рупетине које су се створиле, али ето да похвалим да су то најзад поправили.

још једна ствар која ме страшно нервира је што људи неће да направе септичке јаме него пуштају и разне канале и поточиће који преко љета скроз пресуше и онда то страшно смрди :angry4:

ево за примјер Петрићевац. Од Павловића гараже па све до краја Петрићевца тамо гдје почињу мотике(дакле једно 2 километра дужине) страшно се осјети канализација ових дана. Има људи који су спровели у Широку и оних који имају септичке, али доста их је пустило канализацију и канале поред главног пута и то ужасно смрди! тачно размишљам да зовнем комуналну полицију или нешто тако

за сад горе не живим, али ако се преселим једног дана нема шансе да ћу трпити онај смрад

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
U Česmi ista situacija. Ovi što su pokupovali placeve uz put da bi napravili prilaz u kanal za otpadne vode ubacili dva-tri metalna bureta umjesto betonski cijevi od bar 80 cm prečnika. Sad u te improvizovane cijevi preko ljeta se nagomila svega i svačega i čim budu prve veće kiše voda nemože da odlazi već se prelijeva preko puta.
Kad sam zvao komunalnu u vezi jednog drugog problema samo su rekli da je gotov projekat za kanalizacionu mrežu, a kad će biti realizovan niko nezna jer nema para.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 00:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2007, 17:50
Stavili su kucicu psima na livadi kraj Pravnog, bas super, nek se kote :angry3:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
A ne bi se kotili bez kućice?! :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
mrkvica je napisao:

Mrkvo, poznato je da se psi ne kerembece dok ne budu stambeno situirani.

Nece kuja za psa lutalicu. Nista ljubav. Prvo stan.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajoj mene, stvarno.... Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Posto je V zatvorio temu o pederima, evo ovdje.
Pohvale sto ih niko nije istukao, a ni napao. Pojedinci na ovom forumu su pricali o pederima kao o ugrozenim bijelim medjedima, kako ne smiju izaci na ulicu i kako su diskriminisani. Ocigledno im ne fali ni dlaka s glave, a prosetali su samim centrom grada.

Prolaznici su ispali gospoda i izdigli se iznad napada/uvreda/provokacija...

U stilu:"Vidi pedera; ma ko ih ebe, neka ih. Samo nek' ne paradiraju i govore kako je to nesto divno, bajno, krasno, evropski i liberalno."

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9Zg5cTgeSU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hahhahahha, nema sta jeste gadno, ali momcima svaka cast, trebali su otici na Mejdan :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:

Oh please... :roll:

Znaci da ce ostati tamo i privuci jos pasa, a niko ih ne tjera...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A gdje bi ti njih tjerao, života ti?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:44 
mrkvica je napisao:
A gdje bi ti njih tjerao, života ti?

ja licno u sinteraj, po kratkom postupku, sigurno im ne bih kucicu pravila pored fakulteta

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa izvoli, ko ti brani.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 11:49 
na zalost, nemam tih ingerencija, a ne prolazim tuda skoro nikada da bih potrazila onog sa ingerencijama da to i ucini.. a oni kojima lutalice koje napadaju prolaznike ne smetaju, pitam zasto ih ne povedete svojoj kuci

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa napali su covjeka u invalidskim kolicima koji nema sanse da se uopste odbrani, osim njega napali su jos masu ljudi i ti ih jos branis!? Sve ih u sinteraj poslati ili uspavati, a i ona tuka sto ih hrani svako vece moze komotno s njima ^#%@^%#$#@ :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na svojoj koži nikad nisam osjetila poprijek pogled neke životinje lutalice, a kamoli napad. A što se tiče mene, udomila sam toliko životinja da im ni sama ne znam broj, neke su ostale kod mene, nekima sam našla dom kod pravih ljudi. Nikad životinju nisam ubila, niti bih to kad mogla. I samo molim Boga da nikad ne pokupim neku životinju autom jer ne znam kako bih to podnijela... Pa eto, to pitanje postavi onima koji melju kao prazan mlin.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 15:05 
pa ako tebe nisu pogledali poprijeko ne znaci da ih se treba nakotiti pored univerziteta i jos kako ide zima, pa sve manje hrane mogu naci, pocece opet napadati ljude.. vidis, dok sam isla sa drugaricom na fax, napali su nas psi lutalice, sva sreca pa nam je neki covjek pomogao i rastjerao ih..

sve ih u sinteraj, po kratkom postupku, ili nek se finansira neko kastriranje pa da se ne kote vise. i pse lutalice, a i macke bih ja fino.. zadnjih dana mi stalno dolaze u dvoriste, jer imam dosta kartonskih kutija zbog skladista robe koje je tu u dvoristu, i kenjaju po kutijama, i smrde tamo, tako da cu kupiti neki teski otrov pa da ih sve potrujem ovih dana koja god zaluta u moje dvoriste, jer se gospojice fino smjeste po kutijama, valjda im toplo, a kako ide zima, pozvace i svu raju iz naselja kod nas na konak, tako da ce istrebljenje divljih macketina biti jedini izlaz iz problema..

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
lollipop je napisao:
pa ako tebe nisu pogledali poprijeko ne znaci da ih se treba nakotiti pored univerziteta i jos kako ide zima, pa sve manje hrane mogu naci, pocece opet napadati ljude.. vidis, dok sam isla sa drugaricom na fax, napali su nas psi lutalice, sva sreca pa nam je neki covjek pomogao i rastjerao ih..

sve ih u sinteraj, po kratkom postupku, ili nek se finansira neko kastriranje pa da se ne kote vise. i pse lutalice, a i macke bih ja fino.. zadnjih dana mi stalno dolaze u dvoriste, jer imam dosta kartonskih kutija zbog skladista robe koje je tu u dvoristu, i kenjaju po kutijama, i smrde tamo, tako da cu kupiti neki teski otrov pa da ih sve potrujem ovih dana koja god zaluta u moje dvoriste, jer se gospojice fino smjeste po kutijama, valjda im toplo, a kako ide zima, pozvace i svu raju iz naselja kod nas na konak, tako da ce istrebljenje divljih macketina biti jedini izlaz iz problema..

i onda se javi ono hebeno drustvo za zastitu zivotinja... naljepi im nausnicu i niko ne smije da ih dira. krecu se u coporima od po 10 komada. sve sa nausnicama, velicine teleta.
neko vecer stojim ispred zgrade pola sata, tornjak zalego i podupro ledjima vrata od haustora. ne smijem ga pogledat, a kamoli uci. a noc, ziva roba na ulici.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 17:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Za te pse nece biti frke, ljudi su sve sirmosaniji pa je vrlo moguce da neki od tih pasa zavrse u loncu :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:

Pa ako mene nisu poprijeko pogledali, da to j emoja stvar. Ja i pričam o sebi.
A to što ćeš ti da kupuješ "teški otrov" i truješ "mačketine" ide tebi na dušu, ne meni, hvala Bogu. Znaš, i meni pred kućom u zadnjih godinu dana svi ostavljaju pse i mačke. Ove godine su ostavili 7-oro pasa od kojih je jedna kuja bila skotna, i 3 mačke. Znaš šta sam uradila?! Nisam otrovala niti "mačketine" niti "džukele" već sam ih neko vrijeme hranila, potom udomila.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 19:58 
ma nece meni na dusu, ja dusu nemam odavno, pogotovo za kerove lutalice i macke ulicarke.
tebi svaka cast, ako ti predstavlja zadovoljstvo da ih udomljavas ti to i cini, samo nemoj drzati predavanja onim koji to ne zele..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]