banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 503 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV taksa
PostPoslato: 21 Sep 2011, 06:36 
jbg, kojih sad 25 KM? :oops:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 07:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
pa kad imas fixni tel ako ne podignes slusalicu platis 25KM

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pretplata sa pdv-om sad je 13 km i rtv taxa kad bude 12 to ti je 25 km.

posto placam i babi racun koja zivi sama, to mi je 50 km za 2 stana/kuce, bez da se cujemo.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Isti slučaj kod mene...

Još stari lik uveo telefon na vikendici gdje godišnje pustimo 5 puta vodu na vodokotlić... Sad se tučem sa njim da odjavi taj broj jer zakla pretplata (12 mjeseci puta...)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
^^^ Isti slučaj kod mene...

Još stari lik uveo telefon na vikendici gdje godišnje pustimo 5 puta vodu na vodokotlić... Sad se tučem sa njim da odjavi taj broj jer zakla pretplata (12 mjeseci puta...)

cuvaj se ako otkazes pretplatu odnesose ti taj kotlic :mad:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 09:19 
ok, ja kako imam onaj mtel paket, ne placam rtv taksu preko njih, a sve mi je u paketu jedinstvena cijena, pa sam na telefosnki racun kao posebnu stavku zaboravila.. izvinjavam se, ja u paketu imam kao ono neogranicene razgovore sa fixnog na fixni, i sad sam uvela ponovo praksu pricanja na taj nacin, da ustedim mobitel...
praticemo pricu oko povecanja cijene pretplate na 12 KM, pa predlazem neku peticiju za pocetak ili slicno, pa cemo vidjeti sta dalje....

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
insp_CaLLahan je napisao:
dtkbl je napisao:
peticija, neposlusnost, pa da vidimo kad ne plati jedno 50.000 domacinstava hocel imati toliko policije da iznosi stvari iz kuca.

Da smo mi imalo slozni,da smo ko Grci npr to ne bih bilo problema...Ali izgleda da se kod nas Srba ukorjenilo da nas moze svako gaziti i da mozemo sve trpiti,500 godina jarma i uslo nam je u gene.

Ma nije samo to... Kada se i pojavi neka grupa koja se suprotstavlja režimu, javnost počne da ih blati (npr. Oštra nula), što će reći, pored toga što smo poslušne ovce, često i sami sputavamo one koji nisu inertni kao ostatak populacije. Jbg :(

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 10:53 
izvini, ovde ne razgovaramo o revoluciji, bar ja to tako mislim, niti o pobuni sirokih razmjera, niti suprotstavljanje rezimu, da se razumijemo, samo borbu da se ne poveca cijena rtv pretplate, a pogotovo kad znam da se veci dio tog novca usmjerava federaciji i bht..

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
12 maraka za sta ?

Na rtrs-u naprimali srednjoskolaca na mesta gde trebaju ljudi sa fakultetom... :confused2: i sada treba ih neko finansirati... neka im daju otkaz i prime kvalifikovane...
Oni iz bht nabili dugove,a ftv siri govor mrznje :angry4: i sada ih treba sve finansirati sa 12 maraka.

Jebem im sve po spisku!!!!!!Neka me banuju,ali morao sam opsovati.

lollipop je napisao:
izvini, ovde ne razgovaramo o revoluciji, bar ja to tako mislim, niti o pobuni sirokih razmjera, niti suprotstavljanje rezimu, da se razumijemo, samo borbu da se ne poveca cijena rtv pretplate, a pogotovo kad znam da se veci dio tog novca usmjerava federaciji i bht..

Ma nista bez protesta.Ovo sto hoce da rade je necuveno.Pretplata je i sada previsoka za ono sto se dobija !!!!Treba smanjiti ovu sadasnju pretplatu,pa neka se snalaze...neka ugase sva tri kanala...sta ce nam koji kurac ?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:25 
nisam mislila da sam protiv protesta o ukidanju takse, odnosno protiv povecanja, ali da se ne mjesaju u tu pricu politicke price i predizborna sr...a jer, ovo je tema o rtv taksi , i podjeli na rtrs, ftv i bht, koja je krajnje nekorektna, a ne o vlasti i opoziciji, pa molim da tako i ostane...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
12 maraka za sta ?

Na rtrs-u naprimali srednjoskolaca na mesta gde trebaju ljudi sa fakultetom... i sada treba ih neko finansirati... neka im daju otkaz i prime kvalifikovane...

Kakve to veze sa kvalitetom programa ima? Dokle god se prima politički podoban kadar i štela radi ni Frensis Ford Kopola ne može ništa da uradi, a dođi kod mene u firmu da vidiš kako izgleda taj kvalifikovani kadar koji kad padne sistem hoda u krug pred kancelarijom i zove iz BG privatnu firmu da mu riješi problem. Treba zaposliti KREATIVAN I NAPREDAN kadar pa nek ima i tri osnovne, ali da ima šta novo da ponudi......al protećiće mnogo vode Vrbasom dok to bude. U mojoj firmi bi Bil Gejts kad bi ga doveli dobio otkaz poslije mjesec dana, jer kad bi napravio sistem da sve ferca sje8ao bar 10 likova kojima paše da stalno pametuju i smišljaju razloge da ne rade ništa za grdnu platu i štokakve seminare na račun firme.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja se nadam da ce se osim nas na forumu i ostatak naroda pobuniti protiv ove otimacine.

Jer iako je narod OVCA, vlast koja odlucuje o nasim sudbinama mora shavatiti da VUNE vise nema. Znaci doslo je do gole koze.

Za pocetak nek se krene sa peticijom, ako ne bude pilo vode, valjda ce se naci 100 ljudi da se okupi i mitinguje.

Privatne televizije ce jedva docekati da to proprate i isforsiraju.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:54 
Veteran
Veteran

nepokoreni je napisao:
Citiraj:
12 maraka za sta ?

Na rtrs-u naprimali srednjoskolaca na mesta gde trebaju ljudi sa fakultetom... i sada treba ih neko finansirati... neka im daju otkaz i prime kvalifikovane...

Kakve to veze sa kvalitetom programa ima? Dokle god se prima politički podoban kadar i štela radi ni Frensis Ford Kopola ne može ništa da uradi, a dođi kod mene u firmu da vidiš kako izgleda taj kvalifikovani kadar koji kad padne sistem hoda u krug pred kancelarijom i zove iz BG privatnu firmu da mu riješi problem. Treba zaposliti KREATIVAN I NAPREDAN kadar pa nek ima i tri osnovne, ali da ima šta novo da ponudi......al protećiće mnogo vode Vrbasom dok to bude. U mojoj firmi bi Bil Gejts kad bi ga doveli dobio otkaz poslije mjesec dana, jer kad bi napravio sistem da sve ferca sje8ao bar 10 likova kojima paše da stalno pametuju i smišljaju razloge da ne rade ništa za grdnu platu i štokakve seminare na račun firme.

vidim...ovi sa srednjom skolom i veciti studenti sto im rade na rtrs-u su kreativni u p... materinu.
Gledanost im bila 8% u entitetu gde imaju 3-4 televizije koje se mogu gledati na celom prostoru.
Ili su neshvaceni :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 11:58 
Veteran
Veteran

dtkbl je napisao:
Za pocetak nek se krene sa peticijom, ako ne bude pilo vode, valjda ce se naci 100 ljudi da se okupi i mitinguje.

Privatne televizije ce jedva docekati da to proprate i isforsiraju.

Ma kakva peticija,sta je ko ovde dobio peticijama?Protesti,ali mirni i nestranacki-sa jednim ciljem smanjenjem pretplate.
I ta ideja o zvanju privatnih televizija je odlicna!

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
vidim...ovi sa srednjom skolom i veciti studenti sto im rade na rtrs-u su kreativni u p... materinu.
Gledanost im bila 8% u entitetu gde imaju 3-4 televizije koje se mogu gledati na celom prostoru.
Ili su neshvaceni

Jel ti čitaš šta sam napisao? Uz dobra leđa možeš imati i disleksiju sa govornom manom, al prolaziš. Državna sisa uvališ se za stalno i nek padaju ćuskije...a ti su tamo došli preko štele, a raja plaća iste.
Citiraj:
Ma kakva peticija,sta je ko ovde dobio peticijama?Protesti,ali mirni i nestranacki-sa jednim ciljem smanjenjem pretplate.

Tačno. Eno primjer NOVE i RTL napravi javni kasting i rijaliti šou pa koga pubilika odabere dobija posao voditelja i sl. to je već nešto...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Avg 2011, 01:00
evo jos jedan predlog neka se otvori stranica na fejsbuku tipa "SVI KOJI SU PROTIV TV HARACA" jer dosta nasih ljudi je na FB pa nek se pravi i na taj nacin online peticija i tera u pm ta bagra lopovska.jer bagra sa nacionalnih tv-a prate itekako sta ljudi stavljaju na FB.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:31 
Veteran
Veteran

pupijevi je napisao:
evo jos jedan predlog neka se otvori stranica na fejsbuku tipa "SVI KOJI SU PROTIV TV HARACA" jer dosta nasih ljudi je na FB pa nek se pravi i na taj nacin online peticija i tera u pm ta bagra lopovska.jer bagra sa nacionalnih tv-a prate itekako sta ljudi stavljaju na FB.

Bas ce fejsbuk nesto pomoci :roll:
Izadji,bre,na trg pa nek vide kol'ko ima nezadovoljnih!

nepokoreni je napisao:
Citiraj:

Tačno. Eno primjer NOVE i RTL napravi javni kasting i rijaliti šou pa koga pubilika odabere dobija posao voditelja i sl. to je već nešto...

Ne rade na tv-u samo voditelji.
A oni bi verovatno i takav izbor namestili da im bude po meri.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko je na FB nek pravi odmah stranicu,

dajte prijedlog kako ce se zvati.

anoniman: sta fali FB, bitno je da se galami. To je svakako najmasovniji/najbrzi + besplatni medij (iako licno nisam aktivan na njemu)

A na ulicu se izlazi obavezno ako se usvoji ovo na UO kroz nekoliko dana. Jos uvijek ima sanse da ne prodje.

Poslednji put menjao dtkbl dana 21 Sep 2011, 12:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kratko i jasno: Ukinimo pretplatu - dosta izdržavanja neradnika!

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2011, 14:41 
Veteran
Veteran

nepokoreni je napisao:
Kratko i jasno: Ukinimo pretplatu - dosta izdržavanja neradnika!

Pametno.
Treba im uzeti i ono sto imaju sada jer su pohlepni i samo traze vise.
Pa neka se snalaze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 503 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]