banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Skupo brate, za 50 milja možeš naći jaku devetku.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
taman htejdoh reci koliko je bila sestica?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ajd Fiki ne lupaj, niti sam ja njega uzela zdravo za gotovo, niti sam mu ja davala preporuke.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 08:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2011, 08:31
A što se ljudi razbacuju sa parama....a na APEIRONU akcijski popust na diplome!
Koje hoćeš zvanje,,,,,bagatela!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
filozof sa vrbasa je napisao:
Kako ćeš čovjeka koji je završio prije par godina uzimati zdravo za gotovo, taj mora još da se kali, da bi dobio preporuku.

Bez obzira kako je zavrsio faks, on je iskovao zanat na poliklinici. Radi vec dve, tri godine i ima dnevno bar 20, pacijenata. Bez obzira sa kakvim znanjem je izasao sa faxa, on sada zna raditi bolje od pola studenata.

p.s. Sumnjam da je ispit placen, pogotovo sumnjam da je to uradjeno za Biohemiju, sere sizofrenicarka Jasminka :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 09:30 
jedan moj drugar je rekao, hvala Bogu sto sam iz BL pa sam tokom studiranja mogao pratiti i cuti mnoge, kako i zasto zavrsavaju fakultete, pa da me mrtvog stave pred suzu-guzu i njoj slicne "doktore" ustao bih iz mrtvih i pobjegao sa stola.. strasno.... prestrasno

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sta fali Suzani?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja sam isto cuo da suza radi super i da je bas posvecena poslu

e sad na stranu izgled i pjevanje (jebemliga i predsjednik pjeva po satorima )

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
The_new_Statesman je napisao:
Sta fali Suzani?

Ama bas nista.
I to ce ti reci svak' ko je iole upoznat sa njenim radom nakon fakulteta.
A ovih kuloarskih prica oko nje i njenog studiranja vise preko neke stvari :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:29 
da nista joj ne fali, vrhunski je strucnjak... niko ne govori o njenom izgledu vec o njenom studiranju.. svako ima pravo na svoje misljenje, steceno onim sto je cuo, a i vidio :wink: , niko vam isto tako ne brani da idete gdje god hocete na preglede i slicno, ali isto tako ja imam pravo da imam svoje misljenje o svim tim likovima..

to sto ti se roditelji bave istim poslom ne znaci da automatski imas protekcije i vezu na svim ispitima, to znam po nekim poznatim pravnicima kojim su djeca poprilicno bubala i padala na ispitima na pravu jer su roditelji smatrali da treba da nauce te da ih svojim stelama i neznanjem ne brukaju pred kolegama.. i svaka im cast, a za one ostale pogotovo u medicini nemam rijeci...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ona je pjevala (sasvim dobro) pa je bila u centru paznje. Valjda je trebala glumiti sveticu. A bila je i ljudina.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Uputite me...ko je Suza-guza?! :oops:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
занимљива тема извучена из нафталина. баш ми је драго што сам прочитао овај текст.

уопште ме то не чуди. нажалост, то је наша реалност... много професора је узимало и узима паре. много студената пролази важне испите веома лако, јер су им тате и маме доктори и познате фаце у БЛ...

међутим на страну професори који узимају паре, на страну професоре који су кретени и иживљавају се на јадним студентима и јебени факултет који је један од најгорих кад је организација у питању, оно што је мене сваког дана највише од разочаравало док сам био на медицини су студенти!

наравно, не сви него један дио. једноставно не могу да схватим људе који су уписали овакав факултет само јер доктори имају добру плату. и тачно се сваког дана у разним ситуацијама са осталим колегама видјело ко ће једног дана бити добар доктор, а ко ће бити шупак који неће да прими у ординацију стару баку, јер је 3:05, а он ради до 3:00.

и како неко ко жели да буде добар доктор једног дана и да спасава људске животе, може да без икакве грижње савјести оде да му се упише преко везе оцјена из неког предмета иако ништа није научио...

и за крај да напишем, још нешто у вези Саничанина. Не знам колика је професорска плата и да ли он лично има неке приходе са стране, али знам да је возио новог Реноа Клиа тројку, а сад је колико видим купио новог Цитроена Ц4

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
lollipop je napisao:
da nista joj ne fali, vrhunski je strucnjak... niko ne govori o njenom izgledu vec o njenom studiranju.. svako ima pravo na svoje misljenje, steceno onim sto je cuo, a i vidio :wink: ,.

Upravo tako. Neko je vidio kako je ona ucila i kako se sama skolovala i kako je taj isti fakultet zavrsila, zaposlila se, dospjela na mjesto asistenta, otvorila kozmeticki salon.. I sve je postigla sama.
Uporedjivati nju, koja se poprilicno napatila da bi zavrsila fakultet i uporedjivati ono nevaspitano stvorenje, koje nema grama kulture, je vise nego neprikladno.

Suzana je bila i ostala dama. Stil oblacenja je takav - kakav je. Ne mora nam se nuzno svima svidjati.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
blackrose je napisao:
Uputite me...ko je Suza-guza?! :oops:

+1

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Djevojka/Zena koja se sama odskolovala, pjevajuci po kafanama i uredno polagala ispite. Sada je doktorica, zena i majka.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pa šta je sad tu upitno? Sumnjam da je tek tako dobila diplomu na med. fakultetu.
Kod našeg naroda često ima kočnica u glavi, jer ako neko kasnije upiše faks i položi ga bio je glup pa nije "na vrijeme", tako da je mogao jedino da ga kupi.
U mojoj firmi je nekoliko radnika na najnižoj ljestvici vanredno položilo pravni fakultet (ili neki drugi) i kasnije dobio radno mjesto adekvatno stručnoj spremi. Kao da je bitno šta je prije radio? Mnogima se ulije voda u uši kad okuse težak rad pa se sjete knjige, a za to nikad nije kasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Meni je bucko sto puta simpatičniji od onog mlađeg :lol:
A on topic, ako je neko za onaj qrac od ispita kod Živka dao 50 000 maraka, neka je brate, ja bih prvi uzeo pare debilu eeeeeeee :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Suzana je cura koja je kasnih devedestih pjevala po kafanama i tako zaradjivala za faks. Sve drugo su price onih koji su kao nesto culi a sa curom mi rijec nisu progovorili. Njen muz Bojan je, mislim, jedini u istoriji tog fakulteta koji ga je zavrsio pre roka.
Pa sad vi vidite o cemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hertzog je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Kako ćeš čovjeka koji je završio prije par godina uzimati zdravo za gotovo, taj mora još da se kali, da bi dobio preporuku.

Bez obzira kako je zavrsio faks, on je iskovao zanat na poliklinici. Radi vec dve, tri godine i ima dnevno bar 20, pacijenata. Bez obzira sa kakvim znanjem je izasao sa faxa, on sada zna raditi bolje od pola studenata.

Ja cesto tu radim zube, ali me tvoja prica nije ubjedila. Nije to samo do mene vecina pacijenata pita za godine i prezime doktora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]