banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2011, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Hvala Bogu dragome!

Ono što je svako normalan očekivao i želio konačno se dogodilo - remake Conana the Barbariana, koji sledeće sedmice stiže u svjetska kina pa i Palas, doživio je nemilosrdna pljuvanja kritičarima odmah po premijeri, a čini se da će poprilično bombnuti na blagajnama pa nastavaka ne bi trebalo biti.
Filmu se zamjera da traje prekratko, izgleda jeftino, 3D zbrzan i jedan od najgorih ikada, Jason Momoa (solidan u Game of Thrones) gori je glumac i pozer od Švarcija... uglavnom, sve uzaludno i negledljivo.
Možda će to spriječiti komercijalni Hollywood da troši na reciklažu. Ah da, sjetio sam se da su Štrumpfovi jedan od najgledanijih filmova ljeta... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
De mi samo reci, čemu toliko svršavanje na neuspijeh filma?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLKR3GdIK80[/youtube]

A jebote ima li ovome kraja?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I Alkibijad će se složiti - prijethodni tumač je nezamjenjiv! :D

Slika

Sad je vrijeme da ožive planove za King Conana sa Milliusom kao rediteljem, o starom Conanu koji svog sina uči kako da bude junak.

Final Destination 5 je planiran kao poslednji, a obzirom na slabu zaradu sigurno će biti tako.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je li to Khal Drogo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jest, baddass u Game of Thrones, ''pussy'' u Conanu, tako kažu :lol:
Eto koliko su glupi autori i producenti novog filma, Conan je u Howardovim romanima imao svijetlu kosu i plave oči, Švarci je bio upravo odličan (i tada jedini) izbor, a ovi sadizabrali tamnoputog dredera :angry4:
Nisam rasista, ali opet, to je moderni liberalni Hollywood, nedavno je crnac glumio nordijskog ratnika u Thoru :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
napisao bih podugacak tekst na ovu temu da ima svoj kompjuter i pristup internetu
1.ja po defaultu pljujem po novom konanu jer sam odrastao na starom
2.staru sam nagovarao da mi kupi bucicu od 2 kg da bi bio arni
3.konan nije plav, howard ga je fizicki opisao samo u jednoj recenici u svom romanu i od prilike izgleda kao Momoa,pogotovo u mladjim danima
4.konan nije konan ako zenski spol kaze da je sladak kao sto je slucaj sa Mamoom
5.varvarin treba urlikati sa austriskim naglaskom.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
I Alkibijad će se složiti - prijethodni tumač je nezamjenjiv! :D
Sad je vrijeme da ožive planove za King Conana sa Milliusom kao rediteljem, o starom Conanu koji svog sina uči kako da bude junak.

jeste nezamjenjiv.....ja kad cujem barbarin pomislim na arnija :)
ali to je subjektivno misljenje :)

a king konana ja cekam od desete godine :D
zadnja scena u prvom djelu mi svaki put srce popara :cry:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam čitao izvorna Howardova djela (koji su, ruku na srce, ''pulp'' romani, šund nepredviđen za školske lektire :( ), ali čitao sam da je pisac bio inspirisan staroslovenskom mitologijom koju je pomiješao sa ostalim prastarim kulturama, pa je logično kako će čitaoci zamišljati Conana. Uglavnom kao Schwarzija :)
Mene u prvom filmu ubijaju dvije scene - početna, ona masakra Conanovog plemena, i scena poslednjeg ispraćaja Valerije, kada Conanov prijatelj plače umjesto njega :cry:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Concept art za trećeg Riddicka sa Vinom Dieselom.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2011, 02:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
Nisam čitao izvorna Howardova djela (koji su, ruku na srce, ''pulp'' romani, šund nepredviđen za školske lektire :( ), ali čitao sam da je pisac bio inspirisan staroslovenskom mitologijom koju je pomiješao sa ostalim prastarim kulturama, pa je logično kako će čitaoci zamišljati Conana. Uglavnom kao Schwarzija :)
Mene u prvom filmu ubijaju dvije scene - početna, ona masakra Conanovog plemena, i scena poslednjeg ispraćaja Valerije, kada Conanov prijatelj plače umjesto njega :cry:

mene fascinira scena kad je on svjeze oslobodjen ropstva i luta prerijama dok ga copor vukova proganja,pronalazi mac u grobnici koji je hrdjav,on se hrdje rjesava u dva udarca macem od stjenu,medjutim ne moze izaci iz grobnice jer jer je okupiran coporom vukova........sledeca scena konan ima lijepu bundu od vucije koze :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RIDLEY SCOTT REŽIRA NOVI BLADE RUNNER!!!

Citiraj:
"After revisiting his classic Alien with the upcoming 3D Fox film Prometheus, Ridley Scott is committing to direct and produce a film that advances his other seminal and groundbreaking science fiction film. Scott has signed on to direct and produce a new installment of Blade Runner."

SlikaSlika

Citiraj:
LOS ANGELES, CA, AUGUST 18, 2011—Three-time Oscar-nominated director Ridley Scott is set to helm a follow up to his own ground-breaking 1982 science fiction classic “Blade Runner” for Warner Bros-based financing and production company Alcon Entertainment (“The Blind Side,” “The Book of Eli”).

Alcon co-founders and co-Chief Executive Officers Broderick Johnson and Andrew Kosove will produce with Bud Yorkin and Cynthia Sikes Yorkin, along with Ridley Scott. Frank Giustra and Tim Gamble, CEO’s of Thunderbird Films, will serve as executive producers.

The filmmakers have not yet revealed whether the theatrical project will be a prequel or sequel to the renowned original.

Alcon and Yorkin recently announced that they are partnering to produce “Blade Runner” theatrical sequels and prequels, in addition to all television and interactive productions.

The original film, which has been singled out as the greatest science-fiction film of all time by a majority of genre publications, was selected for preservation in the United States National Film Registry by the Library of Congress as being “culturally, historically, or aesthetically significant.” The film was selected for preservation in the United States National Film Registry in 1993 and is frequently taught in university courses. In 2007, it was named the 2nd most visually influential film of all time by the Visual Effects Society.

State Kosove and Johnson: “It would be a gross understatement to say that we are elated Ridley Scott will shepherd this iconic story into a new, exciting direction. We are huge fans of Ridley’s and of the original ‘Blade Runner.’ This is once in a lifetime project for us.”

Scott is represented by David Wirtschafter at WME and David Nochinson at Ziffren Brittenham.

Released by Warner Bros. almost 30 years ago, “Blade Runner” was adapted by Hampton Fancher and David Peoples from Philip K. Dick’s groundbreaking novel “Do Androids Dream of Electric Sheep?” and directed by Scott following his landmark “Alien.” The film was nominated for two Academy Awards (Best Visual Effects, and Best Art Direction). Following the filming of “Blade Runner,” the first of Philip K. Dick’s works to be adapted into a film, many other of Dick’s works were likewise adapted, including “Total Recall,” “A Scanner Darkly,” “Minority Report,” “Paycheck,” and the recent “The Adjustment Bureau,” among others.

Iskreno, ne znam kakav komentar da dam na ovo.
Činjenica je da zbog njihovog zacementovanog kultnog statusa remakeovi / nastavci neće ubiti izvornike, ali opet, oni koji su pratili putešestvije Ridleyja Scotta shvatiće da je on navalio na oživljavanje Aliena i Blade Runnera isključivo iz komercijalnih razloga, kao i iskorištavanja novih filmskih tehnologija.
Pretpostavljam da će i Harrison Ford pristati na repete jer mirovina je dosadna a skoriji filmovi mu baš i nemaju uspjeha, a ukoliko se to i obistini, znaćemo ko je / šta je Deckard zapravo bio.
Tužna vremena :(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s9F0bwZXdeY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne znam zašto, al nikako da se natjeram da pogledam Blade runner.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eh, pa film se gleda upravo zato što je tehnički superioran današnjim sci-fi cyberpunk sranjima (I Robot, The Island...).

Nažalost, izgleda da bi mogao biti remake u pitanju, evo riječi producenta:

Citiraj:
"We had a few Plan Bs. But we were really focusing on Plan A, which was Ridley. Everything Ridley does as a filmmaker is fresh. I believe he sees an opportunity to create something that’s wholly original from the first Blade Runner. When we made the first announcement there was a lot of skepticism, understandably. And now with Ridley coming back there's a greater level of comfort. And once we have the writer, I think fans will feel even more comfortable. We want people to know that we're very serious about doing this in an artistic way. This isn't just commercial fodder."

Citiraj:
"The soonest Kosove could see the movie beginning shooting is early 2013 - it would take at least 18 months to hire a writer, get a script in working order under Scott's guidance, cast the film and move into production. Either way, that means a new "Blade Runner" wouldn't be in theaters until 2014 at the earliest."

Citiraj:
"In no way do I speak for Ridley Scott. But if you're asking me will this movie have anything to do with Harrison Ford, the answer is no. This is a total reinvention, and in my mind that means doing everything fresh, including casting."

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Citiraj:
Tony Scott is in talks to remake the 1969 Sam Peckinpah western The Wild Bunch, Deadline reports.

Šta je ovima, stalno nešto rimejkaju, nastavljaju i cijede - Alien, Blade Runner, A-Team, Warriors... sad ovo :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
sto bi rekli mladi Srbi, TONY I RIDLEY, UMRITE MAJCI

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ne znam zašto, al nikako da se natjeram da pogledam Blade runner.

ja ga gledao ko klinac bio mi ekstra,pogledao ga opet skoro,samo solidan,nista vise...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lijepa vijest - na kinoblagajnama prošle sedmice propali su remakeovi Conana Barbarina i Fright Nighta (sa Colinom Farrellom) kao i Spy Kids 4 (sva tri filma bila su u 3D), jer je publika više preferirala majmune i Emmu Stone. Nadam se da će to dati do znanja holivudskoj produkciji da nema vajde od remakeova i bezrazložnog štanceraja, trošenja (pe)desetki miliona dolara na smeća od početka osuđena na propast. Novi Conan tako je koštao čak 90 milja $, zaradio samo 10 :lol:

Sad par loših vijesti:
- nažalost, Štrumfovi 2 za dvije godine, trenutni prvi neću gledati jer ga smatram zloupotrebom Peyovog rada :angry4:
- Rambo 5 opet u planovima, nepotrebno :angry3:
- Mad Max 4 sa Tomom Hardyjem takođe bi mogao u 2013.;
- nakon Twilighta i uskoro Hunger Gamesa, još jedno teen sranje - ekranizacija prvog od četiri romana 'FEVER' autorice Karen Marie Moning;
... :roll:

Ipak, pojavila se i još jedna lijepa vijest koju radije treba objaviti na Vijesti iz svijeta filma - nakon Tree of Life i još uvijek neimenovanog ljubavnog filma, Terrence Malick objavljuje zarazu hiperprodukcijom i još jedan film koji će krenuti snimati početkom 2012. Radi se o ''intimističkoj drami'', a za glavnu ulogu angažovao je Christiana Balea kojem su nakon Oscara počele pljuštati ponude (Yimou, Aronofsky, Brad Anderson, Oplev...).

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo je taj glasno najavljivani reboot:

http://www.imdb.com/title/tt1716747/

I šta Clive Barker ima reći na ovo?

Citiraj:
Hello,my friends. I want to put on record that the flic out there using the word Hellraiser IS NO FUCKIN' CHILD OF MINE!

I have NOTHING to do with the fuckin' thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it's a lie. It's not even from my butt-hole.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Director Martin Scorsese and and screenwriter William Monahan, who last teamed on The Departed, are developing The Gambler at Paramount Pictures.

The project, which they want Leonardo DiCaprio to star in, is a remake of the 1974 movie starring James Caan as an English professor with a gambling addiction. Irwin Winkler, who produced the original, will again act as producer of the new film.

Slika

:roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 432 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]