banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1265, 1266, 1267, 1268, 1269, 1270, 1271 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Avg 2011, 19:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:
Ja se obradovao Dubica daje nama podrsku,i onda skontam da ima Borac iz Dubice :( :(

Има, али мислим да је ово подршка нама, јер ипак други графит поред овог "Дубица воли Борац" је "Лешинари 1987"... :wink:

П.С. Има и Партизан у Дубици, па сигурно се графити о Партизану односе на онај београдски, а не на дубички :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 19:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
E to je vec lijepo. Ako tome dodamo skandiranje zvornickih Vukova "Bice Borac novi sampion",kao sto vec rekoh,to su stvari na koje zaista nisam uopste navikao i veliki iskorak u pravom smjeru!

Postajemo institucija u Republici Srpskoj!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 20:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шлагеру, задатак. Пронађи слику која ти се највише свиђа ;)

http://www.facebook.com/#!/media/set/?s ... 1134882796

Како ми растемо као клуб, тј. биљежимо боље резултате тако расте и број Борчеваца. Нема ту пуно филозофије.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 20:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Transfermarkt kaze jedno, Glas drugo

http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/61451/cir/Bucan-jos-bez-potpisa.html

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Гледам овај Шаманрок као да гледам нас, тако се осјети напала и жеља да се направи сензација и код навијача и играча, добри су сад за сад

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 20:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
O,znaci ima nas i u Celincu...neka,neka,Hajduk ce postati mala maca za nas,jer Republika Srpska ima vise stanovnika nego Dalmacija,samo da nastavimo ovako :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
јан_де je napisao:
Шлагеру, задатак. Пронађи слику која ти се највише свиђа ;)

http://www.facebook.com/#!/media/set/?s ... 1134882796

Како ми растемо као клуб, тј. биљежимо боље резултате тако расте и број Борчеваца. Нема ту пуно филозофије.

ова застава је стара,скоро 10 година,ако погледате мало фотке из првих сезона ПЛ,видјећете да је била на већини утакмица и кући и у гостима.
велика је ствар да средине,градови око бл почињу да доживљавају наш клуб као и свој. нисам за гушење локалних клубова у корист борца(зна се чија је то политика)али људе који долазе на борчеве утакмице са стране треба пазити да ту и остану. челинац је стара прича,сада је актуелна ова из дубице ..... рад,какав такав,мора давати резултат.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Не знам о којој слици причате ја ту ништа не видим ал нема везе.

Пукоше ови ирци али руку на срце нису ни заслужили доста су лимитирани... е јбм те срећо осим Плзена, Макабија, Динама и Партизана пружили би још бољи отпор кога год да смо добили ал покопо нас жријеб. Јбг јбг јбг

Како се обрадова на прву кад видјех на сајту Града - потписан уговор за извођење радова ... кад оно није стадион него гробље... ал ваљда ће ускоро и стадион

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Пази шмекера 8)

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Данас јуниори одиграли 2:2 са Жељом и то постигли гол за изједначење при крају утакмице(није било никога из првог тима, иако је ако најављено). Поред лошег фудбала, још једном сам се увјерио да се у омладинским селекцијама све ради наопако и није ни чудо што пропадају таленти и што једва понекад избацимо иоле квалитетног играча. Срамота...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 06:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Ala ih je Vranjes dao :D
Posebno drugi gol prelijep...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wPvVA4h1X8s[/youtube]

Malo desnom, malo lijevom :)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 07:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Шајин je napisao:
Данас јуниори одиграли 2:2 са Жељом и то постигли гол за изједначење при крају утакмице(није било никога из првог тима, иако је ако најављено). Поред лошег фудбала, још једном сам се увјерио да се у омладинским селекцијама све ради наопако и није ни чудо што пропадају таленти и што једва понекад избацимо иоле квалитетног играча. Срамота...

Ma da nije "sudija" navlacio za junirore izgubili bi, Zeljo igrao dok je imao snage do tada juniori nisu posteno opalili po golu, kad su ovi popadali onda su dali dva gola, dobro i prije toga su imali 2x po 100% sansu ali je golman Zelje odbranio 1 na 1, i pogodili su precku jednu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 07:43 
Veteran
Veteran

srdjanBL je napisao:
Шајин je napisao:

Ma da nije "sudija" navlacio za junirore izgubili bi, Zeljo igrao dok je imao snage do tada juniori nisu posteno opalili po golu, kad su ovi popadali onda su dali dva gola, dobro i prije toga su imali 2x po 100% sansu ali je golman Zelje odbranio 1 na 1, i pogodili su precku jednu.

:D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 07:47 
Veteran
Veteran

Dobro nisam se bas dobro izrazio, malo prije datih golova su imali pomenute sanse, tada su ovi vec popadali, tj. popadali su totalno u drugom poluvremenu, prvo poluvrijeme juniori nisu imali posten sut na gol a Zaljo ih je satrao kratkim pasovima i imao dve 100% sanse i dali im gol. Ali nebitno, kada sam vidio ko trenira juniore sve mi je bilo jasno....

Valjda juniori danas igraju protiv prvog tima... 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 07:52 
Veteran
Veteran

srdjanBL je napisao:
Valjda juniori danas igraju protiv prvog tima... 8)

Igraju protiv prvotimaca koji su do sada imali malu ili nikakvu minutazu. Trening utakmica pocinje u 09:30.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ко је онај тренер Борца? Врањеш?
Гледам тренера Жеље, човјек читаву утакмицу даје савјете говори играчима шта да раде, како да се крећу, гдје да се отварају, а Жељезничар практично игра у лиги без брига, момци дођу са посла и одиграју мало фудбала. Док у исто вријеме тренер Борца ја не знам је л' гласа пустио.
Ваљда је јуниорима недостајало неколико играча, али без обзира на то, оно је потанко скроз! А да на причам што изгледа ту има гурања неких играча преко везе, за вријеме утакмице неки родитељу су проклињали одређене јуниоре који играју и оне који их гурају, а други са уговарали састанак са Ћубићем, да се види зашто његово дијете не игра, а убацују се неки левати.
значи оно је комедија! и како у једној таквој атмосфери и таквој организацији очекивати да се неко пробије и успије? треба мијењати све. од тренера па на даље све остало... рад са млађим селекцијама је очајан, од услова за рад, па до тренера

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Коментар на оно јуче, на наше младе снаге на челу са тренером који све вријеме или сједи или чучи, а не дај Боже да загалами или било шта слично томе - страва и жасу!
На почетку 13 људи, да би до краја остало свега 5 нас на трибинама рачунајући Шају и мене, одлична посјета! :)
Ај ми смо имали 2 разлога да дођемо, али ко није био не мора жалити, ништа није пропустио.
Још једном, ови јуниори су катастрофа. На крају 2:2.
Сад нам слиједи Градишка. Било би фино кренути у првенство побједом. Не сумњам у вееелику подршку са трибина, наравно и Лешинара и Форумаша. Видимо се у суботу! АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
тренер је Врањеш бивши тренер БСКа

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 11:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
СВИ У ГРАДИШКУ!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2011, 11:41 
Veteran
Veteran

Ma tanko je to juce bilo, nista. Trener je blagi uzas, da ne pricam sta sam sve cuo prije i nakon utakmice, onako se ne vode mladi momci samo to mogu reci.

P.S. I Zelji je falilo cetiri glavna igraca i jos nisu rijesili pitanje golmana. Tako da ovaj rezultat postaje jos jezivi. :mad: :mad: :mad:

P.S2. Ko su one dvije trebice? Mala u sorcu je mmmmmm :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1265, 1266, 1267, 1268, 1269, 1270, 1271 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]