Citiraj:
Uvijek ce biti onih sto pisu samo da bi pisali,pisu da se cuje njihov glas tj baljezgaju a nemaju strpljenja da daju covjeku par kola da ih razuvjeri ili potvrdi to sto pisu.
Nije bitno ko koliko postova ima vec jel mudro zbori
Ti bi malo mogao poraditi na kulturi komunikacije,a ne za ljude koji su godinama ovdje i koji su iznijeli svoje misljenje,pisati da baljezgaju.
Ni ja se ne slazem sa vecinom,ove generalne probe ne jebem nizasta,to je za mene obicna trening utakmica,i cak bi mi bilo glupo da je Cvetkovic juce otkrio sve karte,akcije i tim za Gradisku,ali postoji ljepsi nacin da kazes da se s necim slazes ili ne,a tek si dosao na forum! Pa ovo je jebeni forum,gdje svako moze iznijeti svoje misljenje,a ne neka zvanicna prezentacija! Smatraj se upozorenim zbog vrijedjanja ostalih forumasa rijecju "baljezganje"!
Bezbroj puta su prije SP ili EP ekipe koje su na pripremama i generalnim probama gubile sve redom,na samom takmicenju rasturale i osvajale ga.Cak i u ovoj Premijer Ligi,najsvjeziji primjer je Zeljeznicar,koji je prosle zime gubio sve redom na pripremama po 4-0 (cak i zadnje dvije i generalnu probu izgubili 4-0 od Karlovca i 5-1 od Zrinjskog u Medjugorju,njihovi navijaci im prognozirali borbu za opstanak),a kad je krenuo proljecni dio prvenstva,zgazio sve redom,uzeo titulu iako je bio u ogromnom zaostatku nakon jesenjeg dijela,a naravno i navijaci odmah okrenuli plocu i sa price o opstanku je nastala urbana legenda o "Zeljinom proljecu"

,koja nam sad tako dobro dodje za zajebanciju!
Ja sam uvjeren da ce u Gradisci igrati najbolji i da cemo pobjediti tamo.
Vazno je da smo mi na tribinama ono sto trebamo biti-navijaci! A foruma ima mali milion i ne treba preozbiljno shvatati domete nasih pisanja.