banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
E ebiga, ne znam sta bi ti drugo "reko", KONTAS :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
srdjanBL je napisao:
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Pa ne treba sa odusevljenjem, nego treba realno sagledati stvari. Ako se jedan Werder mogao na sred sezone odreci jednog Dijega i da pri tome nikome ne fali dlaka sa glave ne vidim zasto se mi 15 dana pred start sezone odreknemo, dva ajmo reci, "prosjecna" igraca a da pri tome ne bude komentara kako je to neprofesionalno kako smo losi i sta ti ja znam sta sve ne. Ili ako hocete primjer iz komsiluka, Zvezda se odrekla Djordjevica u jeku sezone iako je bio kapite te iste ekipe, pa opet nikome nije palo na pamet reci sta je sve receno ovde za Borac.

Samo cu reci: "Surovi profesionalizam" toga u Borcu do sada nije bilo, pa je malo cudno ali to se tako radi. Ko to ne zna onda nemam sta raspravljati. :)

P.S. Koliko znam prvih 7 dana, ili koliko vec prije MG, sa ekipom su radili i Leo i Medjedovic pa je tek onda Cvele rekao da na njih ne racuna, nije to radio iz Zagreba. Ali dobro, kako vi kazete iz Zagreba.

pitanje dali su sa Dijegom i DJordjevicem mjesec dana prije nego su otjerani iz tih klubova potpisani novi visegodisnji ugovori? a ovo pod ps ti tek nije tacno u mg nisu isli nijedan od te dvojice i otjerani su iz zg telefonom jer je imao svoje igrace na tim pozicijama aaali je naletio na Sipovca pa mu nisu prosli brazilci i onaj karlovcanin

Druze da nisam gledao treninge i svojim ocima mozda bi ti i povjerovao.
Ovako znam da su i Medjedovic i Leo bili u BL i radili sa ekipom prije puta MG. :wink:

mislim da si napisao da su isli u mg pa poslije to promjeni jel tako :D. Da istina je da su prvih par dana radili u bl ali u mg nisu isli. A to sto su radili bili su obavezni jer su imali jos nekoliko dana ugovor sa klubom pa su imali obavezu da se jave tih nekoliko dana. Da me neko neshvati pogresno stvarno nemislim da su ova dvojica igraci bez kojih klub nece moci, cak naprotiv ali nacin na koji se radi nije dobar

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vjerovatno će se na kraju naći modus da Borac plati samo dio para koliko bi Petra i Bena zaradili do kraja ugovora,a oni će naći drugi klub,kao u slučaju Steve Nikolića.

Uglavnom,daleko je od normalnog potpisivati ugovore sa igračima za koje će se nakon mjesec dana ispostaviti da se ne računa na njih.

Postoje primjeri gdje igrači pod ugovorom padnu u formi,ili se ne uklope u koncepciju novog trenera,pa se stave na transfer listu iako imaju važeći ugovor,ali jako je teško naći primjer da se na transfer listu stavljaju igrači s kojima su ugovori produženi prije mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Mislim da je nemoguće naći ovakav primjer!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:46 
Veteran
Veteran

Nemojte pisati u mnozini, samo je jedan igrac potpisao ugovor sa Borcem, Benovic, Petric je imao od ranije do decembra ove godine. Nece su tu traziti nikakav modus da im se bilo sta isplati, ako se to desi onda cu i ja reci da je to krajnje neozbiljno od uprave, ali mislim da ce oni ostati sa ekipom, i traziti sebi neki angazman, jer opet kazem nije njima u cilju da ostanu u ekipi u kojoj nece igrati. Razlika izmedju Benovica i Nikolica je u tome sto je ovaj drugi otjeran a ovom prvom saopsteno da se za sada na njega ne racuna i da je najbolje da nadje drugu ekipu.

P.S. Djordjevic iz Zvezde je te godine sa ekipom potpisao novi ugovor pa je mu se u septembru zahvalili na saradnji.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:49 
Veteran
Veteran

Takvih primjera jos imate more, samo sto se to u velikim ekipama radi na drugaci nacin, ako igrac ne zadovolji a ima ugovor salje se na pozajmicu negdje u slabije timove koji preuzimaju obavezu placanja tog igraca, samo sto u slucaju Borca mi nemamo gdje poslati ova dva igraca.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako im klub neće ništa platiti,onda je sva ova priča bespredmetna. Ali nisam baš nešto siguran da će igrači ići protiv sebe. Klubovi koje oni mogu pronaći,teško da ih mogu platiti koliko imaju ugovorom ovdje zagarantovano.Zato mi je najbliže vjerovanju da će oni ipak dobiti jedan dio para,i tako spojiti i svoj finansijski aspekt i želju za igranjem.

vidjećemo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Ako im klub neće ništa platiti,onda je sva ova priča bespredmetna. Ali nisam baš nešto siguran da će igrači ići protiv sebe. Klubovi koje oni mogu pronaći,teško da ih mogu platiti koliko imaju ugovorom ovdje zagarantovano.Zato mi je najbliže vjerovanju da će oni ipak dobiti jedan dio para,i tako spojiti i svoj finansijski aspekt i želju za igranjem.

vidjećemo.

upravo tako ce biti, medo i nikolic su primjer kako to ide.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Nemojte pisati u mnozini, samo je jedan igrac potpisao ugovor sa Borcem, Benovic, Petric je imao od ranije do decembra ove godine. Nece su tu traziti nikakav modus da im se bilo sta isplati, ako se to desi onda cu i ja reci da je to krajnje neozbiljno od uprave, ali mislim da ce oni ostati sa ekipom, i traziti sebi neki angazman, jer opet kazem nije njima u cilju da ostanu u ekipi u kojoj nece igrati. Razlika izmedju Benovica i Nikolica je u tome sto je ovaj drugi otjeran a ovom prvom saopsteno da se za sada na njega ne racuna i da je najbolje da nadje drugu ekipu.

P.S. Djordjevic iz Zvezde je te godine sa ekipom potpisao novi ugovor pa je mu se u septembru zahvalili na saradnji.

Otjerati i saopstiti da se vise na njega ne racuna. kakva je razlika osim igre rijeci :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma klub ne može da isplati ono što je ostalima ugovorom zagarantovano, a ovo je samo dodatno opterećenje, e sada iz čije je glave, vrijme će pokazati, a dal je dobro, sigurno nije...

Srđane, još ni Medi ni Nikoliću nije isplaćen novac za sporazumni raskid ugovora... Možda ti to govori nešto više...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:06 
Veteran
Veteran

Velika razlika, ako si se bavio nekim ekipnim sportom, ozbiljno, razumjeces ako nisi dzaba raspravljamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:07 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma klub ne može da isplati ono što je ostalima ugovorom zagarantovano, a ovo je samo dodatno opterećenje, e sada iz čije je glave, vrijme će pokazati, a dal je dobro, sigurno nije...

Srđane, još ni Medi ni Nikoliću nije isplaćen novac za sporazumni raskid ugovora... Možda ti to govori nešto više...

Sad da li u klubu nema para za igrace pa se ovako rijesavamo igrace ne znam, mozda necu da nagadjam ja samo kazem da je u svijetu fudbala normalno da se nekada nekim igracima saopsti da se na njih ne racuna, ma koliki ugovor imali. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Da se mene pita,ja bi proterao autobus ovuda. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ок рекао си своје мишљење. теби је то нормално, нама није.
да не дужимо причу у недоглед

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Benović je povridjen na treningu pirje utakmice sa maccabijem, tako sto ga je Krunic pokosio po nogama (bez lopte) nakon sto je ovaj valjda grublje startovao na njega, ili sta vec uglavnom unosio je nemir i razmirice u ekipi...mozda je to jedan od razloga sto je raskinut ugovor sa njim.
Sto se tice Petrica on je imao ugovor jos pola godine tako da to i nece biti veliko opterecenje za klub kada je odsteta po ugovoru u pitanju.
Mozda se ovim napravi mjesto za neko novo pojacanje!
cuce se...
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Velika razlika, ako si se bavio nekim ekipnim sportom, ozbiljno, razumjeces ako nisi dzaba raspravljamo.

evo spreman sam da mi objasnis 8) . nikolic je imao ugovor na 2 god i aneks na 1+1. Nismo ga mogli otjerati nego se na produzenju ugovora nije postigao sporazum o visini primanja, te nikolic za ciste papire i dio novca od ugovora i plata pristaje za na sporazumni raskid ugovora , ali da je odlucio da ostane morali bi ga placati i omoguciti mu da trenira sa prvim timom ili individualno sa posebnim trenerom to bi bila odluka kluba. tako ce vjerovatno biti i sa benovicem a visina odstete za ciste papire je stvar kompromisa i dogovora stranaa postoji opcija da benovic nece da ide e tad bi ga morali placati 2 godine koliko ima ugovor.ekipni sportovi su za mene spansko selo

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:22 
Bič božji
Bič božji

stize BORAC je napisao:
Benović je povridjen na treningu pirje utakmice sa maccabijem, tako sto ga je Krunic pokosio po nogama (bez lopte) nakon sto je ovaj valjda grublje startovao na njega, ili sta vec uglavnom unosio je nemir i razmirice u ekipi...mozda je to jedan od razloga sto je raskinut ugovor sa njim.
Sto se tice Petrica on je imao ugovor jos pola godine tako da to i nece biti veliko opterecenje za klub kada je odsteta po ugovoru u pitanju.
Mozda se ovim napravi mjesto za neko novo pojacanje!
cuce se...
AJ BORAC

Ako ti ja kažem da je Cvele za Benu još na Zlatiboru rekao da će igrati kada njemu naraste nokat na kurcu, hoćeš li mi vjerovati...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma kakav Benović!

Žara je onim lažnjakom protiv Maccabija,kad je poslao onog Amašu po ćevape,zaslužio još najmanje polusezonu u šampionu,a Bogami i cijelu sezonu po meni :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:32 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma kakav Benović!

Žara je onim lažnjakom protiv Maccabija,kad je poslao onog Amašu po ćevape,zaslužio još najmanje polusezonu u šampionu,a Bogami i cijelu sezonu po meni :D :D

A ako nam se kapiten nedaj bože povrijedi, ko je alternativa...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
savic!!

ja i dalje ne znam sta da vam reknem

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]