off topic
Citiraj:
Kao da mi neko kaže da nisam u pravu zbog toga i toga a ja odgovorim - a ja mislim da ti imaš klempave uši.
ako neko racionalno i razumno diskutuje, onda zaista nije red odgovarati mu uvredama. ali ako je neko u stanju da napise ovakve nacisticke bljuvotine :
Citiraj:
da su pametni a nisu lijepo kundakom u leđa natovari u brodove i marš nazad odakle si došao!
i time, zapravo, svim silama pokusava da opravda cin ovog monstruma (jer zaboga, ovaj je samo "skrenuo paznju na to", mucenik), onda sa njim ne moze biti nikakve diskusije, nego mu se mora reci jedinim jezikom koji on razumije.
doduse, djelimicno si u pravu. o njegovom koeficijentu inteligencije dovoljno govore njegovi postovi (ukljucujuci i posljednje, o "nalazenju u cetiri oka"

), ne moram ja nista tu da dodajem.
a meni je, recimo, maloumno zgrazavati se zbog toga sto je milanko nepokorenom rekao da je glup, a izraze fasizma nepokorenog uzimati kao "argumentovanu diskusiju".
on topic
@OFM
ti rece
Citiraj:
Pitanje je dana kada će se njegov lik početi pojavljivati na avatarima i majcama, baš me zanima koliko ćemo čekati da se pojavi kao avatar i na ovom forumu??
a par stranica prije, izjavio si sljedece
Citiraj:
A to da se bumerang vraća i da su naprimali svakakve bagre stoji, čak je i ovaj teroristički čin vrsta protesta iniciranog zauzimanjem Evrope od strane raznorazne bagre kojoj tamo nije mjesto uklučujući i vas, a i nas.
prema tome, u cemu je problem? tip je samo protestovao zbog gomilanja bagre u evropi. razumno i opravdano. dakle, na forumu su se vec pojavili ljudi koji saosjecaju sa njim, podrzavaju njegov "protest" i izjavljuju da je sve ustvari krivica islamske bagre i liberlnih politicara koji su im dozvolili da se nakote u evropi.
nisi, doduse, jos uvijek stavio njegov avatar, al vjerovatno je i to pitanje dana...