bob_rock je napisao:
То је већ друга тема. Причали смо о бодовима које је Партизан самим пласманом у ЛШ донио нашем фудбалу, док Звезда испадањем није.
Nisam ni rekao ništa drugačije, ali meni ne bi bilo na pamet da se hvalim kako skupljam bodove za srpski fudbal, kao što je tvoj kolega uradio, a liga tone li tone. Ako smo mi truli ne znači automatski da ste vi dobri i da imate pretjeranog razloga da se hvalite, naročito ne evro bodovima. Na našim prostorima jedino Dinamo iz Zagreba radi dobar posao i koliko vidim po tabelama, uskoro će ostvariti napredak od 20-ak mjesta. Hrvatsku ligu su za par godina pogurali sa nekog 30. mjesta, do sledeće godine i ispod 20. To se zove skupljanje bodova i zahvaljujući tom njihovi klubovi će imati realno povoljniji status u Evropi.
Citiraj:
Партизан је избацио Андерлехт, који је, вјерујем, мало бољи од Слована.
Jeste to, ali sam po tvom tonu zaključio da smatraš Slovan za trećerazrednu ekipu a oni su se pokazali vrlo ozbiljnima. Imala je i Slovačka Žilinu u LŠ, koja je imala sličan učinak vama, a Slovan ove godine uze duplu krunu ubjedljivo ispred njih, tako da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi.
Nažalost, ove godine će liga ili još potonuti, zbog Vošine gluposti, Genka koji Partizan teško da će proći i Zvezde koja će dobiti neku alu u 4. pretkolu, ili će u najboljem slučaju zadržati poziciju.
Od Vojvodine ne znam šta se može očekivati u ovoj sezoni, jer je ovaj dvomeč teško pokazatelj realne snage, ali mislim da borbu za titulu mogu da otpišu, najviše zbog toga što više nemaju Milinkovića.