Mislim da će IS-4 dobiti još jedan top. Barem ga treba dobiti u narednoj nadgradnji. A što se tiče posade i dodatnih vještina, zavisi od vozila. Dok dođeš do 100% možeš vidjeti šta ti treba

I ima uticaja.
Kod SPG-a kamuflaža na prvom mjestu. I tako kada te otkriju samo je pitanje vremena kada ćeš dobiti po glavi

TD-ovi su sami od sebe bez dodataka više nego ostala vozila neuočljivi.
Kod vozila osjetljivih na to da ih onesposobe za kretanje, onda popravka prva za razvijanje. Ja čak stavim i Toobox za dodatnih 25%. Isto tako ako lako ti onesposobe top ili kupolu.
Ako imaš preblema sa vatrom onda ubaci nekoga od posade na vatrogasni kurs

Dobro je što kada prebaciš posadu sa starog na novo vozilo, ove vještine ostaju iako se trening smanji ispod 100%.
Ja sam prvo poslao u baraku posadu od IS-a i prodao ga, Pa ih vratio u IS-3. Platiš nekih dodatnih 10000 kredita po članu posade i sa 100% treninga, spali na nekih 83%. Za prebacivenje u drugi tip tenka gubi se više, a mislim da ima veze i klasa. Ne znam tačnu formulu po kojoj računaju. Ali se isplati. Naročito ako je prethodni tenk bio kanta ili samo troši

IS sa najjačim topom je skoro stalno u minusu. Gubio ili pobjeđivao. Dok IS-3 zna nekada i fino zaraditi. A i kada izgubiš nije katastrofalan minus. Tako da sam IS brzo zaboravio i istoj posadi našao novi tenk

A što ja ne znam kratko odgovoriti. Trebao sam samo napisati ima uticaja, razvijaj popravku i .