labret je napisao:
OnT:
Citiraj:
Radio sam zadatke za studente sa privatnog fakulteta (nebitno koji faks, nebitno koji predmet), i jedna od osoba je dobila 8, jedna 7 i jedna 6 (s tim da za ove zadnje dvije nisam radio prvi dio zadatka, samo drugi)... Nisu izlazili na kolokvije, nisu izlazili na usmeni, nisu nista, samo su predali te zadatke... Za ostale osobe jos cekam rezultate... Toliko o "tezini" polaganja na privatnim...
Vidim da si napisao da je zadak iz Statistike, znam koji je prof. i koji fakultet i da ti odmah kazem ti zadaci sto si radio su uslov za izlazak na kolokvij, tj. 1. je uslov. Ako nisi uradio prvi zadatak ne mozes na kolokvij, vec polazes integralno uz usmeni ispit. Nemoguce je da nisu izlazili na usmeni, pismeni. I vise je do profesora...jer to sto im je dao da uce je ustvari koristio na Medicinskom, evo cisto da vidite kakav je zadatak bio nekom ko ne studira medicinu i nema pojma sta ovaj prica

Mislim da je mogao naci neki bolji primjer

vezan za struku.
Istraživanja pokazuju da 6% trudnica koje dolaze u savjetovalište za trudnice ima bakteriuriju (infekciju urinarnog trakta). Kod 30% trudnica sa bakteriurijom i kod 1% trudnica bez bakteriurije dolazi do razvoja pijelonefritisa (akutna infekcija gornjeg dijela urinarnog trakta).
Ako se vratis, nigdje nisam napisao da se radi o statistici vezano za taj faks, nego da sam radio zadatak iz statistike za doktorat za drugu osobu, ne pratis dobro... I ne, to nije taj zadatak, takav nisam radio, niti slican tome.. Ali istina je da su zadaci bili nidje veze sto se tice tog faxa, ali boze moj, i ja sam na ekonomiji radio zadatak koji spominje koristenje pesticida, ili koristenje nekih lijekova i njihov uticaj.. I da, nisu izlazili na usmeni i pismeni...