I mene je isto veceras izbacilo iz igre i nije se mogao konektovati na server narednih nekoliko minuta (za koje vrijeme je moj tim unisten), a prije toga mi je u jednoj partiji bio lag izmedju 150-200 konstantno...
Flavoure-Flave je napisao:
Najvise me isfurao Jagdpanzer4...majko mila kakva kanta od vozila. Popizdio sam toliko da sam ga prodao. Sve kontam bice dobar kad mu uzmem 88mm, ali qratz...ubise ga svi zivi. A on samo bounce...
Igram ja sad sa JgPzIV i mogu reci da je veliki korak nazad u odnosu na Stug III. Iako ima vise healtha i jaci oklop, to mu nista ne znaci u odnosu na neprijatelje viseg tiera protiv kojih se treba boriti. Kod Stug III mi se svidjalo to sto je bio dosta pokretljiv i relativno brz, tako da sam sa njim mogao brzo preci od jedne linije vatre do druge, ako vidim da za tim ima potrebe, a i ako naletim na prazninu u protivnickoj odbrani veoma brzo dodjem protivniku sa ledja. Stug ima dobar top i iako tenkovima poput Lowe ne moze pera odbiti, znam da se u takvim bitkama od mene ni ne trazi da njega napadam jer budem medju zadnjih par na listi. U takvim slucajevima se trudim da skinem protivnicke izvidjace prije nego otkriju previse prijateljskih pozicija i eventualno skidam neke srednje tenkove poput PzIV i VK. Kad sam uzeo JgPzIV sa onim pocetnim topom, pa ne znam da li sam uspio 10 neprijatelja ubiti u 20 partija... Ajd ako je neka partija sa viseg tiera, pa onda i ne zavisi mnogo od mene uspijeh tima. Ali kad vidim da budem medju prvih par na listi, a meni kao ekvivalent u protivnickom timu se nalazi KV3 kojeg ja ne mogu ni ogrebati, e onda je problem. Kad sam uzeo top od 88mm meni je svanulo. Jest da se i dalje desava da samo okrznem protivnika, ali barem mogu malo vise da doprinesem borbi, pa cak i da skrsim neke osrednje teske tenkove poput Tigera ili T29...
Cim dodjem do JagdPanthera, JgPzIV ce da leti iz garaze.