Schlager je napisao:
PS Naravno da nijedan medij iz regije,cak ni federacije nije objavio ni rezultate,cak ni konstatovao da se nesto odrzava...jadni smo da jadniji ne mozemo biti,umjesto da svojim parama podrzavamo svoje sportiste mi ih bacamo u vjetar.
Hm kao neko ko je cesto na temi mediji i kao neko ko bas puno gleda televiziju i to bas sport, a pogotovo televizijske kuce iz Srbije

, mogu odmah reci da ovo i nije bas tacno. Osim ovih nasih ovdje ( koji su i pretjerali ) vidio sam da je price oko kajak prvenstva bilo i na RTS-u i na Avali, Happy-ju a bilo je sa ceremonije otvaranja i koncerta Elementala i na Prvoj. Od novina citao sam i u Sportu ( evo bas jutros uz kafu citao Sport i ima tekst ) a bilo je i u Zurnalu, Novostima, Pressu... Ono sto me posebno iznenadilo su hrvatski mediji, posebno ova novootvorena Sportska tv, koja je pumpala kao da se desava kod njih a ne u Banjaluci.

A kad izguglas evropsko prvenstvo u kajaku Banjaluka mogu se pronaci sportske stranice i iz federacije na kojima je pisano o ovom dogadjaju, a vidio sam u nedjelju i na BHT-u prilog na temu kajaka tako da se ne bi bas moglo reci da je proslo nezapazeno. Osim ako se zeli biti zlurad, a ne realan.
I da, imao sam priliku da skoknem u subotu navece. Meni bilo bas posve ok. Negdje oko 3 000 ljudi, atmosfera skroz ok, po meni su momci iz Vrbasa ipak napravili dobar posao sa organizacijom. Jedino sto mi je smetalo jesu cijene u "ugostiteljstkim objektima" na stazi. Bile su papreneee, sokic od 2 do 2,5 KM.
A sto se tice ove teme generalno, jos na pocetku sam rekao da ce biti upropastena, posto na njoj od pocetka vidim samo prepirku clanova ( mozda i uprava ) Borca i Vrbasa. Bilo bi lijepo kad bi i jedni i drugi spustili loptu na zemlju ili veslo u vodu, kako hoce, i izmedju sebe se pomagali a ne pljuvali, jer i jedan i drugi sportski kolektiv u gradu na osnovu svoje tradicije zasluzuju postovanje. Umjesto da se kod organizacije pomazu i stave jedni drugima na raspolaganje svoju infrastrukturu, uprave sportskih klubova i njihove vjerne pristalice se pljuju u vis i u dalj, po forumima, kafanama, po medijima, i to je sve tako, tako ruzno.
I da se konacno shvati, da, fudbal jeste najvaznija sporedna stvar na svijetu, svidjalo se to kome ili ne, ali fudbal takodje nije ni jedini sport na svijetu, opet svidjelo se to kome ili ne.