banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2002, 10:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Vader:
mislio sam na zeninu plodnost po zelji ..

a istocnjacke fazone znam .. a i imam literature poprilicno ..
orgazam bez ejakulacije ... transfer energije ..
pa cak i vesestruki orgazmi i bez erekcije ... itd itd..
samo nisam htio da pisem ovdje na forumu, mnogi ili ne znaju za to ili smatraju to glupostima, pa bezveze da ne opterecujem ljude :)
drago mi je sto ima onih sa sirim "vidnim poljem" ... pretpostavio sam da znas za te metode .. i naravno spadaju u duhovni rad ... tj. rad na sebi ...
itd.. itd..

Toliko od mene ... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2002, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 17.01.2002. 01:44, mIRCon je napisao:
lakse bi bilo... a kad treba bebana napraviti jednostavno "pozelis" tj "ukljucis" plodnost i to je to ..
Toliko od mene ... :wink:
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Da, da ti ugradimo switch na k.... :wink:
Sperma = On / Off

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2002, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Wratch: sta ti imas sa tim sta ja koristim, a sta ne koristim?? ...:smile:)
Ja imam svoj stav o svemu tome koji mozes cuti, a ono sto si pitao je nesto sto ostaje samo za mene..:smile:..i jos nekog..Bez uvrede ali tako je..:smile:
Toliko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2002, 14:52 
Majstor
Majstor

Heh da ...
ali prije toga treba odraditi upgrade firmware-a, zavisi od modela ( model = godina proizvodnje/rodjenja)
i nabaciti nove drajvere jer se pojavilo par bugova da kod nekih modela sa specificnim periferijama propusta spermatozoide u off modu ..
itd itd ...
to bi onda bilo "eee, gdje's , sta ima, jes' cuo da je izasao novi SpermOnOff Service Pack v6.13g , poboljsava performanse i sigurnost"
a kod zena "danas sam kupila i instalisala Jajnik 2000 build 7730 - odlicni su, a mozes kontrolisati i duzinu ciklusa, pa cak i da ga iskljucis totalno, a tek novi osjecaj .. fenomenalni su"

itd.. itd.. :)

Genetsko programiranje je mocna stvar .. ali i opasna :)))) no ovo je sad samo sala, sutra moze biti i surova realnost .. :)

Toliko od mene ... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 17.01.2002. 14:52, mIRCon je napisao:
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Samo me interesuje gdje bi bio kontrolni interface ?? i bilo bi dobro da bude User Friendly

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
Hi-hi, sto su se ovi nasi momci ufurali u pricu. Pozdrav Mirconu i Misku :wink:

Ipak, priroda zna sta je cinila. Kad bi sve mogli tako savrseno da kontrolisemo, da li bi nam zivot bio jos zanimljiv?
Doci ce vrijeme, pa cemo unaprijed odredjivati nasoj djeci boju kose, ociju, oblik nosa ili visinu, stepen inteligencije (?). Brrr, zgrozim se na tu pomisao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 11:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2001, 01:00
Pa, gdje je taj tekst o astroloskoj metodi kontrole radjanja, vec jednom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 11:53 
Majstor
Majstor

Polako, strpljivo mozda covjek kuca ili nema vremena :))
a mozete i preko neta potraziti ima sve tamo :)

misko: ma interface ce biti odlican, veliki unutrasnji elektronski prekidac (u mozgu) koji se pobudi impulsom iz centra za kontrolu seksualne akrtivnosti .. bla bla .. itd :)
Jack: mislio sam samo na kontrolu radjanja, ni je ne podrzavam razne eksperimente oko gena, kloniranje itd ... :)

Toliko od mene ... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bojim se da tekst neće još neko vrijeme, dio je ukucan, treba ukucati još više ali nije to problem već nema se vremena, sad će ispiti :evil: a to me nimalo ne veseli, pored toga imam još drugih obaveza a imam još par tekstova koje bih volio postaviti na forum. Potrudiću se da bude što prije.
Mari u tekstu nećeš naći konkretno šta treba da radiš sa astrologijom pa da ne zatrudniš, tekst je više obavještenje da to može, a onda se trebaš još dalje raspitivati o tome i čačkati oko toga.
Sve u svemu tekst jeste vrlo interesantan.
Sad ću reći ono što Blizzard kaže kad pravi igru: "Biće kad bude" :smile:

I ja bih da kažem da sam ovde govorio samo o kontroli zađanja i strogo sam protiv bilo kakve genetske manipulacije nad budućim djetetom. Ko je gledao film "Gataka" znaće o čemu pričam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ljudi moji manite se tih genoma, kodona , kloniranja i genetskog inzenjeringa..:smile:
mada se o tome moze raspravljati do sutra..
Tema nam je ovde kontracepcija..:smile: djevojke pisite..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 23:07 
Početnik
Početnik

Pa, Rosy, sto cinimo nego raspravljamo?
Evo, ako hoces jos par misli:
ja sam davno koristila ABF film - raka teska, odvratno, sve se razmaze ali tamo gdje ne treba. To me nervira. Onda, pukao nam je kondom jedno dva puta. I to me nervira uzasno. Pazite cure sta kupuju decki (i vi) kad se radi o kondomima. Treba strogo pogledati datum proizvodnje. A ako mu je tuki malo veca (sto bi svakako neke od forumasica zarko zeljele), obavezno trazite odgovarajucu velicinu.
Vader, ako ne mozes stici napisati, daj adresu(e) odakle skidas te informacije.
Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2002, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tekst koji kucam nije sa neta pa ne mogu dati adresu, uskoro će biti gotov.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2002, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo konačno. Tekst je veći nego što ga ovde iznosim, morao sam odlučivati šta da ne pišem jer neke stvari i nemaju mnogo veze sa ovom temom. Pošto su neki nestrpljivi evo ovo za večeras ali ima još a to ću dodati kasnije.

-------------------------------------

Astrologija je uvijek igrala važnu ulogu u svijetu medicine. Današnji ljekari to neće da priznaju, ukoliko se u isto vrijeme ne bave i istorijom medicine. Mnogi bi bili zapanjeni saznanjem da su medicina i astrologija nekada bile toliko povezane da ih je većina ljudi smatrala istom naukom. Kada mladi ljekari danas polažu Hipokratovu zakletvu, mnogi od njih nisu svjesni činjenice da u tom trenutku obećavaju da će živjeti onako kako je to propisao čovjek koji je prije svega bio astrolog. Bez uvrede, ali opšte je poznata činjenica da je otac medicine Hipokrat, koji je živio od 461. do 370. godine prije nove ere, tvrdio: "Čovjeka koji se na razumije u astrologiju ne treba nazivati ljekarom nego budalom."
Najhumanija oblast astrologije je upravo medicina. Medicinska astrologija je u stvari vještina utvrđivanja bolesti i slabosti kojima je neka osoba sklona, kroz proučavanje ličnog horoskopa. Naime, pretpostavlja se da položaj zvijezda u času reođenja pojedinca nagovještavaju njegova potencijalna oboljenja, koja mogu biti izazvana prelaskom planeta preko osjetljivih zona natalne karte.
Sasvim je prirodno da u eri Vodolije, u kojoj se sada nalazimo, eksplodiraju rasprave o abortusu. S obzirom da smo na pragu dvadeset prvog vijeka ne bi trebalo da prosuđujemo da li smo za ili protiv abortusa, već o problemu koji predstavlja uzrok ove agonije izbora - a to je neželjena trudnoća.
Činjenica je da je abortus protivprirodan čin. Iz toga je i proizašla potreba za kontrolom rađanja metodom "plodnih dana" koja više podbacuje nego što uspijeva - što je i potpuno prirodno imajući u vidu da je njen uspjeh čista slučajnost, otprilike kao kad igrate rulet. Svi oni koji su isprobavali ili lično eksperimentisali sa ostalim raznoraznim metodama kontrole rađanja, od opasnih "spirala" do još opasnijih "pilula" pa sve do ostalih mnogobrojnih metoda i preporuka za sigurno začeće, već su se i sami uvjerili da su oni daleko od idealnog.
Neki su nepouzdani i bez efekta, neki štete ljudskom organizmu, neki ugrožavaju ljudsku senzitivnost i narušavaju svu ljepotu fizičkog izražavanja ljubavi - dok su drugi emotivno opterećenje i mentalna prepreka i za ženu i za muškarca.
Kako kontrolisati rađanje a da to nije štetno po zdravlje, da je moralno prihvatljivo i prije svega pouzdano?
Takav način postoji, a zove se astrobiologija. I kao što su stari narodi znali da planiraju vrijeme začeća svojih budućih kraljeva (npr. Aleksandar Makedonski je tako rođen) - po istom "receptu" žena može začeti samo u vrijeme određenog perioda svakog Lunarnog Mjeseca kada su Sunce i Mjesec u potpuno istoj međusobnoj poziciji kao što su bili u trenutku njenog rođenja - što se može jednostavno utvrditi po planetarnim pozicijama iz bilo kojih efemerida. Bez izuzetka, žena ne može začeti ni u jednom drugom periodu, što je lako utvrditi ako je poznato tačno vrijeme njenog rođenja. Ciklus svake zene je ličan i različit od ciklusa drugih žena i to se pravilo ne može uklopiti u takozvani sistem "plodnih dana". To je apsolutno pogrešno i što je najvažnije, može se dokazati.
Dovoljni su i samo tačan datum, mjesec i godina rođenja da astrolog precizno izračuna periode mogućeg začeća, odnosno pouzdano odredi i period apstinencije. Kako to pada na tačno određeni dan, različit svakog lunarnog mjeseca, jasno je da je različit i za svaku ženu ponaosob. Ako se dan ili dva dodaju kao "bezbjednosna linija" sa obe strane tog datuma, ljubavnicima i bračnim parovima će biti preporučeno da se uzdrže od seksualnih odnosa samo pet dana mjesečno.
Kao što vidite, astrologija može da vas poštedi svih sporenja i borbe oko abortusa i kontrole rađanja.
Tačno je i to da određivanje pola budućeg djeteta za astrologiju već odavno ne predstavlja veliki problem.

-------------------------------------

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2002, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> i narušavaju svu ljepotu fizičkog izražavanja ljubavi</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Samo bih da kažem da je vrlo, vrlo, vrlo mali procenat seksualnih odnosa u današnje vrijeme u svrhu fizičkog izražavanja ljubavi...nažalost.

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Vader dana 19.01.2002. 00:26 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2002, 12:07 
Početnik
Početnik

Vader, puno hvala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2002, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

postoji nekoliko sredstava, jelte, neko voli ovo , neko ono ali cinjennice su sledece:
1. Kondom je zastita ne samo za nju vec i njega. Sprecava sem trudnoce i razne nezeljene bolesti. Naravno, treba ih uzimati friske, gledati datum proizvodnje, da nemaju neki bug od mIRCona :grin: ... Salim se uzimajte one kvalitetne za koje mislite da su ok... preporucujem da to radite u apotekama ( iako je neke blam za to da odu tamo).
2. Pilule... zgodna stvar za zene, jer su onda slobodne za full sex kako bi neki rekli, samo moraju se redovno uzimati i naravno ne smeju se kombinovati sa nekim drugim lekovima jer mogu izazvati kontraefekat...

Ostale mogucnosti nisu zastupljene u nasim krajevima pa ne bih o njima.

p.s. Mislim da je na partnerima da se odluce koji ce vid zastite koristiti... i da to bude zajednicka odluka...

a jel moze vic na ovu temu...:grin:
Ucili male spermice da kad izadju iz tuki ( ko sto napisa neko iznad gore:D ) nadju malko jajasce i da ga oplode... i izlete oni i jedan nadje crno okruglo jaje i kuca kuc kuc a jaje vice : BEZI! ja sam karijes...

puno pozdrava,

Medolino

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2002, 02:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Avg 2001, 01:00
ljudi, a sta vi imate protiv beba :grin:

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Kafka_d_SekNd dana 22.01.2002. 02:55 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2002, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
Nemamo mi nista protiv beba, naprotiv, ali bi bilo bolje kad bi mi, odrasle i odgovorne osobe, odlucivale o momentu kad zelimo da osnujemo porodicu. Zamisli kako je djetetu kad sazna da je rezultat jedne male nepaznje, "unfal" (nesreca) ili kad mu majka kaze da se morala udati na brzinu, jer je ostala u drugom stanju s njim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2002, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Medolino: super vic:)))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2002, 10:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
CIGLA, cigla je odgovor.

Prvo nadjes momka nizeg od sebe.
Drugo "ljubav vodis" stojeci (momak normalno na cigli).
Na kraju kad vec vidis da su mu oci zakrvavile - IZBIJ CIGLU.
'ajd u zdravlje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]