RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Jedini razlog sto smo "dobili" organizaciju tako neceg je sto u ovo doba krize niko normalan nece da daje pare na gluposti...
"Gluposti"? Tebi je EP u kajaku glupost? Bravo! Prosvijetlio si nas svojim stavom.
OMG! Kako si negativan!
To sto kazes uopste nije tacno, jer se ovogodisnja evropska prvenstva u kajaku na divljim i mirnim vodama organizuju na Balkanu- Beograd, Zagreb i Banja Luka. Znaci, svi su oni glupi? Olimpijski komitet Srbije i Ministarstvo omladine i sporta Srbije je lupo? OK Hrvatske je glupo?
Ok, if u say so...
Ma od kakvog je to bitnog znacaja?
- Da nece mozda neko od nasih da se kvalifikuje na olimpijadu?
Pa sa takvim stavom, i nece. Gdje im je podrska? Prvo cekamo da se nekom cudom desi da neko osvoji jaku medalju, pa se tek onda sjetimo da ulozimo neke pare.
JBT Cavic i dalje nema bazen u Beogradu, a cova je osvojio sve sto se moglo osvojiti. Dolazi na pripreme u BL..
Po tebi, glupo je ulagati i u plivanje, jer
ebi ga, nece se niko kvalifikovati za OI...
- Da nece mozda doci neki investitori da nakon tog kajakaskog prvenstva uloze kod nas neke velike pare?
O cemu pricas? Grad je nadlezan da obezbijedi uslove, kakvi investitori? O cemu pricas, uopste?
Mi se u stvari u potpunosti slazemo, procitaj moj post iznad. NEMA SVRHE ista organizovati jace od regionalnog karaktera dok se kod nas ne obrazuje kriticna masa, iznjedri neki talenat, da neko sa svojom strucnoscu, iskustvom i autoritetom moze da to gura dalje.
Ovako, i ti i ja mozemo uzeti par stotina hiljada maraka i to organizovati. Sjednes na komp, izguglas sta ti je potrebno i veselje...
Kako se
talenat moze iznjedriti ako se ne radi na popularizaciji i jacanju odredjenog sporta? Znamo dobro da se u kajakaski sport ne ulaze mnogo sredstava, samim tim, nema tog talenta koji moze da dodje do izrazaja ako takmicar nema para da kupi kajak ili da ode na neko medjunarodno takmicenje.
Kako mozemo imati strucnjake i nekog sa iskustvom ako ne iskuse organizaciju ovakvog takmicenja? Kako ces znati ukus tresnje ako je ne probas? Autoritet? Pa ako ga gradonacelnik nema, onda....
Izguglas sta ti je potrebno za organizaciju???
Najgluplja stvar koju sam ikada cula. hahahah.
Stvarno si mi uljepsao jutro, nasmijao si me iz dna duse.