Ne mozete bicikliste nazivati nekulturnom stokom jer spasavaju zivu glavu i voze trotoarom. Kad god sam pokusao voziti kolovozom (uz dva sudara sa automobilima njihovom punom krivicom), vozaci su mi svirali i dobacivali kroz prozor, **bali mi majku uz opaske: MARS NA SVOJ TROTOAR, VOZI SVOJIM TROTOAROM, STA CES NA MOJOJ CESTI (doslovce te rijeci, samo prije ili poslije psovka po zelji). Zar trebam voziti medju ljudima koji ne samo da ne paze na bicikliste, nego i smatraju da biciklist ne bi smio biti na kolovozu?
Nije pitanje ovog ili onog, ko vise i jace krsi zakon, pitanje je zdrave logike i mozga. Slazem se da niko ne bi trebao krsiti saobracajne zakone, ali krsenje zakona je nuzda za opstankom na koje si prinudjen kao biciklist u Banjaluci. Biciklist i pjesak koji krse zakon, time ne ugrozavaju niciji zivot, osim eventualno svoj. Automobil koji ide kroz crveno, vozi preko ogranicenja, ne postuje saobracajne znakove i prvenstvo drugih automobila/biciklista/pjesaka ugrozava zivot drugim osobama. Opet, ne opravdavam biciklisticko krsenje zakona, ali ocigledno vi koji pljujete tako strasno i srcano bicikliste, niste dovoljno presli na biciklu kolovozom, da dozivite kako vam svako malo trube, psuju, ocesu vas retrovizorom svako malo, pa i udare, slobodno probajte, pa cete razumjeti nuznost voznje trotoarom, jer je voznja kolovozom suicid, kad-tad ces dozivjeti nesrecu, a mnogo je jeftinije voziti pazljivo trotoarom, pa ako treba i platiti jednom mjesecno kaznu za to, nego zavrsiti polomljen ili pod zemljom. Pjesak i biciklista koji predje na crveno (pazeci da uokolo nema saobracaja iz sve 4 ulice na raskrscu), ce, zacudo, doci na drugu stranu ulice, to je sva posljedica. Vozac koji prodje kroz crveno (jer se krece znatno brze od pjesaka i nema ni izbliza dobar pregled na ostale 3 ulice), ce vjerovatno da naleti na pjesaka ili drugi automobil i napravi udes i potencijalno ubije ili obogalji nekoga. Da li osjetite razliku? Steta koju biciklist i pjesak naletanjem na druge ucesnike u saobracaju su ili veoma male ili zanemarive. Automobil vec sa 30 km/h moze da usmrti, a to je smijesna brzina kojom se malo ko krece. Uopste, besmisleno je porediti koliku opasnost nosi automobil prema drugim vozacima, koliku pjesak/biciklist. Cak ako gledate koliko su ranjivi, na prvom mjestu su biciklisti, pjesaci, motoristi, zatim ide veoma dugacak jaz, i tek onda su ugrozeni, veoma bezjedni u svome oklopu, vozaci automobila.
|