Džontra je napisao:
Ti opet prilaziš priči sa svoje strane...Možda se ona bude osjećala kao zombi (kroz noooć - muzička upadica). Al šta ako se ne bude tako osjećala? Vjerujemm da se nisi ni ti kao ni ja našao ni u približnoj situaciji, ali mislim, šta ako nju drži u životu je upravo osveta, želja da čuje kako on vrišti u patnji? Niko ne garantuje da nije tako, kao što niko ne garantuje da će se poslje toga osjećati bolje ili lošije. razmisli ako bi se ti u takvoj situaciji ponašao, da ti neko, ne znam, iz čista mita obe ruke odsječe, a ti imaš opciju da mu se na isti način osvetiš (dobro ne ti, jer ne bi imao ruke ali neko drugi, u ime tvojih ruku)? Ne napadam te, ili slično, samo mislim da ishitreno donosiš stav o ovome...
Moze biti da si u pravu, nemam pojma. To u vezi osvete je mozda jednostavno jedna od onih stvari koje moramo uraditi da bi zaista shvatili da je nismo trebali uraditi.
Ne vidim zasto bi takav zakljucak bio ishitren. Jedan od komentara na ovaj clanak kaze da oni koji su protiv osvete treba da se stave u poziciju njenog brata ili sestre. Pa njena dva brata, dvije sestre, otac i majka, svi su protiv osvete, mislim da je samo mladji brat za osvetu ako se ne varam (pogledaj onaj dokumentarac sa pocetka ako ti se da).
Sto vise razmisljam o tome, to se vise pitam kakav je ona tip osobe kad hoce osvetu po svaku cijenu, kakva je osoba bila prije, da li su se zaista dva krvoloka nasla i kaznila...