^

Cuj molim te "ne moze izdrzati dijetu"
Pa neka onda bude debela i neka ceka infarkt u 35oj.
Shvatam da ljudi ne zele da se odreknu nekih uzitaka u ishrani (ja prvi, ni kada sam bio u najvecim problemima sa kg, nisam htio bas u potpunosti da se odreknem slatkog), ali neki vid regulacije ishrane mora uvesti. Treba ljudi da shvate da "dijeta" ne znaci automatski odricanje svega i svacega te da se i na "dijeti" moze itekako fino jesti. Jednostavno treba izmjeniti lose prehrambene navike, prestati se prezderavati (cuj teglu meda u 3 dana, bravo oni

) i normalna kilaza (kad kazem normalna mislim na eventualnih +5/6/7 kg koje ljudi koji nisu sportisti mogu "upakovati" u odjecu da se ne vidi, ako im je do fizickog izgleda, a nece nuzno narusiti zdravlje).
Ove i slicne tablete, bez kombinacije sa sredjenom ishranom i(li) povecanom fizickom aktivnoscu jednostavno nemaju smisla (Mada, ja licno smatram, da "dijeta" bez vjezbe i obratno su gubljenje vremena i zivaca).
Neka ona fino "probusi kasiku" i krene lagano u setnje pa ce vidjeti mnogo bolje rezultate od onih koje ce postici kojekakvim tabletama.