banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 915 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2011, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da, Barsa sa Ronaldinhom. Ali i tad su se svi branili. Liverpool se nije branio 90 minuta. Jesu krenuli defanzivno, pa primili go glavom i onda su morali napasti. I skontali da mogu...

Samo me jedna stvar nervira, oko svega ovoga. A to je da Murinjo ispade postenjacina i sam sebe tako predstavlja. Pa Milito je protiv Barse dao gol u Milanu iz cistog ofsajda. I nije im sudjen. A Scholesu kad je ponisten CIST gol, lafo zbog ofsajda, a ovaj bio metar iza linije sa zadnjim igracem Porta. Te godine je Porto osvojio LS. Ali toga se Murinjo ne sjeca ocigledno, pa prica poslije o forsiranju.
On je dvije LS uzeo, a u obe su se desile 2 katastrofalne greske, u njegovu korist.
I on prica poslije: "da sam Gvardiola, bilo bi me sramota podici pehar." Smrad.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Freak_on_a_leasH je napisao:
Jedna stvar se ne smije zaboravit...svi ti timovi koje nabrajate imaju svake sezone drugu ekipu....Barsi se potrefilo da iz sopstvenog pogona guraju komplet prvi tim....ta ekipa igra zajedno vec 10-15 godina....ne moze se protiv njih igrat na nadigravanje.....oni u svakom momentu znaju sta ovaj drugi misli...u takvoj ekipi cak i retardirani Buskets zna igrat fudbal....Real ima ekipu koja bi se po imenima trebala suprotstavit ovoj Barceloni, medjutim ogromna razlika je u toj uigranosti....

Ovo je već postao aksiom danas, svi ga prihvate u startu, i onda niko ni ne pokušava. Mislim da je u tome problem. Zato se veselim eventualnom finalu, jer sam ubijeđen da se sir Aleks neće spustiti na na nivo Murinja.

I mogu se pisati bajke o Murinjovoj "genijalnosti", ali će on ostati zapamćen više po tome koliko je degradirao fudbal, nego po trofejima koje je osvojio. Pa i "katanaćo" se danas upotrebljava najčešće u pežorativnom kontekstu, mada je donosio uspjeh nekim ekipama. Tako će biti i sa Murinjom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja sam gore objasnio zasto mislim da se protiv njih ne moze igrat na nadigravanje....ko god je pokusao dobio je po usima....jedino sto mozete pricat je da su sa nadigravanjem zamalo pobjedili al eto....jbga...nisu...

Mourinho sa interom nije zamalo pobjedio nego je pobjedio....

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi dobro objasnio, već samo ponovio ono što se stalno govori, i što je već postalo istina koja se ni ne provjerava. Barsa ima mana, fizički nisu prejaki, niski su, sve se to može i kulturno iskoristiti, a ne kukavički.

A Murinjo je pobijedio neregularno (go iz ofsajda) i sa mnoooogo sreće. A tek ćemo da vidimo kako će to da učini sir Aleks.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mourinho je pobijedio jer retardirani Pep nije mogao da smisli nista pametno da razbije njegov bunker na Kamp Nou....tek mu je u 80 i nekom minutu doslo do mozga da bi mogao Piquea poslat naprijed jer je nazad totalno nepotreban a u napadu je to jos jedan visok igrac koji moze dat gol....

Sir Aleks ce to da rijesi na vrlo jednostavan nacin....najboljom odbranom na svijetu....Vidic i Ferdinand...plus Evra...na desnoj strani ce poduplat stvar na beku najvjerovatnije sa Valenciom posto ce ovi vezni bit zauzeti lomeci noge Xaviu i Inesti....i rijesen problem...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Živi bili pa vidjeli, i tada o tome onda.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 19:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I ja bih stvarno volio viditi da jednom neko izadje ofanzivno na Barsu. Real čitave sezone igra formaciju 4-3-3 i poprilično mu to dobro ide. Znači to vježbaju faktički cijele godine, a onda dolazi Barsa i ajmo sad formaciju 4-5,5-0,5 (otprilike :) ). Pa igraj istu formaciju samo reci ovim krilnim igračima da se malo više vraćaju u defanzivu.
Posljednji tim koji je nadigrao Barsu je Inter prošle godine na Meaci. Zašto? Zato što su poslije primljenog gola igrali ofanzivno kao i cijele sezone i vidili da mogu. Naravno protiv njih ne mogu igrati ofanzivno Majorka, Saragosa itd, ali Real, Arsenal i ti veći timovi svakako moraju.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Барси је јако тешко узети лопту, а чим неки њихов играч изгуби лопту, одмах 2-3 играча Барсе трче на противника и праве пресинг и углавном узимају лопту. Може их се напасти и Реал ће вјероватно то урадити на Камп Ноу, ако желе бар мало поноса да сачувају. Сад су имали велику шансу јер није играо Инијеста и да су на Чавију одиграли фластера, резултат би био повољнији, јер кад одсијечеш њега, Барса нема играча који је у стању да дуго чува лопту, осим Инијесте који није играо. Још у одбрани се мијењали Маскерано и Бускец. А сигуран сам да би Роналдо огромне проблеме по лијевом боку направио да је ишао против Пујола, а Ди Марија десно против Алвеса. Али замисао Муриња је била да се сачува сосптвена мрежа, а у реваншу би гањао неки кромпир у Барсиној мрежи. Требао је навалити, јер би то било потпуно супротно очекивањима.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 13:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -Gvardiolu
Ne volim Barselonu ni jedan promil, ali ovi iz Reala su smiješni. Igrajte malo fudbala, a manje se ganjajte po medijima smećari.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c9hTmkCWy44[/youtube]
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E, ovo već liči na fudbal! Jest da ih sabi Barselona, ali da Realovi igrači ne igraju ko zadnje pi**e, pa im se noge tresu kad su u šansi, svašta bi bilo, a vjerovatno će i biti.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
al stvarno su ovi iz barselone kao rahiticari,ni ne pridje im igrac oni padaju.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sve po starom. Sudija ovaj put malo suptilnije navlaci za Barselonu. Svira Di Marii faul nad Pujolom, a faula ni u prici!!

Kao sto rekoh, i ono malo govno Messi se utopio u smecarski mentalitet Barselone, vidi se iz aviona da hoce da odglumi prekrsaj kada je u duelu sa Karvaljom pa da ovaj dobije crveni.

Kasiljas lud.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta rece ona hobotnica, plagijat Paula, prolazi Real :lol:

Sunce ti al ih Barsa melje, sreca po Real pa je Kasiljas porpilicno raspolozen veceras :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Sve po starom. Sudija ovaj put malo suptilnije navlaci za Barselonu. Svira Di Marii faul nad Pujolom, a faula ni u prici!!

Kao sto rekoh, i ono malo govno Messi se utopio u smecarski mentalitet Barselone, vidi se iz aviona da hoce da odglumi prekrsaj kada je u duelu sa Karvaljom pa da ovaj dobije crveni.

Kasiljas lud.

e tu me najvise iznervirao de bleker,kakav je ono faul nad pujolom?

dobro ona prva dva faula nad kepecom su stvarno bili faulovi ovo ostalo tu i tamo

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, taj faul nije postojao, ali je sudija sasvim ok, to što je ova tekma pod posebnom lupom, ne znači da tu i tamo neće biti grešaka.

Neka cigana, samo će biti još slađe navijati za Junajted u finalu, a Junajted mi je neomiljen klub.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
mandrak je napisao:
Elvis Presley je napisao:

Kasiljas lud.

e tu me najvise iznervirao de bleker,kakav je ono faul nad pujolom?

dobro ona prva dva faula nad kepecom su stvarno bili faulovi ovo ostalo tu i tamo

Prvi faul Karvalja jeste bio za zuti karton ali isto tako je Karvaljov prvi tezi start pa mu je i mogao progledati kroz prste.
Ovo kasnije i jesu faulovi mozda ali Messi to glumi kao da mu je Karvaljo nogu slomio.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja se razmisljam da stavim na real na live-u, kvota 6,00 :confused2:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
evo ga jimmy jump :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta je ovo bilo maločas, nije mi najjasnije, neki faul lafo, niđe veze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 915 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]