Barsa je napisao:
Poslije utakmice u Londonu, a i sinoć u Barseloni, igrač Arsenala Wilshere je bio među boljima iz Arsenala, a komentar za njega dao je i trener Barselone Gvardiola: ,,Da on je dobar igrač, ali ja takvih imam već 10 u B timu Barselone"
Ko pobijedi Real (pod vođstvom MURINJA) 5:0 a i više, osvoji sve titule koje se mogu osvojiti u jednoj sezoni, ne troši 100-200 miliona evra u prijelaznim rokovima, drži kontinuitet forme, tada će možda biti bolji od Barse.
A "možda" bi Arsenal "mogao" proći dalje, da je neko drugi bio trener a ne Venger. Dokazao se on protiv Birmingema u finalu kupa.
Gvardiola je u prvoj trenerskoj sezoni osvojio sve trofeje, što većina trenera neće u cijeloj karijeri.
Sa onakvim timom bih i ja poosvajao sve sto se moze osvojiti. Volio bih ja tog "znalca" vidjeti na klupi Man Utd da sa onakvim krelcima pravi rezultate kao sto pravi Ser.
I da sto se tice trosenja para, samo nemojte vi navijaci Barse da palamudite o tome. Ibraga, Vilja......
I da se razumijemo, Barsa trenutno igra najbolji fudbal i najbolja su ekipa na svijetu, ali meni se licno gade iz prostog razloga, a to je kad vode i ako ih slucajno protivnicki igrac pipne kao da ih je odvalio od zivota, takvo previjanje i okretanje na travi ni na filmu ne postoji. A kad je obrnuta situacija onda pritrcavaju podizu suparnicke igrace i sta ti sve ne. A ovo sto se valjaju uglavnom su smrdljivi spanci (sinoc vilja u jednoj situaciji, ma skoro ni da ga pipnuo nije, al onda pada i valja se kao da mu je otkinuo nogu).
Prave se bezgrijesni i sve fini lijepi, a u stvari gamad nevidjena (cast izuzetcima). Onda ona pobjeda prije 2 god protiv Celzija, i ono protiv Intera prosle god dovoljno govori o likovima iz Barse i kakve suge tamo rade....