banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 915 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2011, 16:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
K'o što je u davna vremena postojala razlika u junaštvu i čojstvu... Tako se to može posmatrati i u današnjem fudbalu...
Ako si bolji pobijedi, nadigraj protivnika... A dostojanstveno, proslavi pobjedu (ili poraz)...

Barselona je prepotentna ekipa, a pretpostavljam da to vuku od svog mentalieta (katalonskog, secesionističkog, majke im ga...).
Ovu Barselonu, osim po dobrim igrama ja pamtim i pamtiću... po izbacivanju Chelsea (5 nedosuđenjih penala za Chelsea), po porazu od Intera (kada su aktivirali prskalice), i ovaj prolaz protiv Arsenala... A onaj Valdez je ... uf. Najgori...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Dabogda ispali od Šahtjora u četvrtfinalu! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
TaškoBL je napisao:
I jos jedno. Ovo pravilo po kojem je Persi dobio zuti i ono da se ne smije skinuti dres nakon gola, su degenericna pravila. Sta fali sto ce neko pljusnuti loptu? Pusti, zategao covjek :)

Управо тако. И добар, да не кажем објективан судија ће знати препознати ситуацију, кад је у питању чист безобразлук, што синоћ није био случај. Овако, један гест који уопште није ишао на штету Барсе, преломио је утакмицу у њихову корист. Арсенал се једва носио са 11 играча, са десеторицом су се и сами питали кад ће пасти.

Да је у тренутку кад је Ван Перси попио картон било 3:1 за Барсу, не би чак било толико страшно. Овако, при резултату 1:1, Арсенал губи опцију у нападу, гдје је до тада ионако био танак. То је као да је судија рекао: "Ето, сад се не морате уопште бојати да вас има ко напасти, па навалите још јаче".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
TaškoBL je napisao:
Ljudi se hvataju za vratove, otkad je modernog fudbala. Pa sve i jedan Italijan je govno.

Ja kont'o da ima neke razlike izmedju 'talijanske lige i lige sampiona, mozda se varam, ali mislim da ima MALE razlike.

Elvis Presley je napisao:
Nije to fudbal. To je sastavni dio fudbala ali hvala bogu pa svakome ide na dusu kada nesto uradi pa tako i ovoj stoki iz Barselone.
Nikad ih nisam volio a sada ih volim jos manje.

To je vec glupo razmisljanje.
Nisu on i krivi sto tamo neko kaze "jebes prvenstvo bez Mesija".
Igraju (po meni i tebi) glup fudbal, ali postizu rezultate (ponekad na glup nacin) i zato ih treba postovati.

A ova Liga Sampiona je vec uveliko poznata po sudijama, tacno mi se pocinje gaditi fudbal...

Je'em ti 'ljeb i utakmicu, trebali smo odma' ici u Veneciju bilo dobri' picoka :diabloanifire:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Bahamut je napisao:
Nije to fudbal. To je sastavni dio fudbala ali hvala bogu pa svakome ide na dusu kada nesto uradi pa tako i ovoj stoki iz Barselone.
Nikad ih nisam volio a sada ih volim jos manje.

To je vec glupo razmisljanje.
Igraju (po meni i tebi) glup fudbal, ali postizu rezultate (ponekad na glup nacin) i zato ih treba postovati.

Glupo je donijeti sud o nekoj ekipi/igracu na osnovu onoga sta rade na terenu?
A jbte pa sta pricas...

Zasto ih imam postovati? Ko su oni meni da ih ja postujem?
Uvijek cu biti objektivan i reci da su vjerovatno najbolji tim na svijetu trenutno ali da ih moram postovati ne moram...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ajde, zato sledece sedmice idemo navijati za Inter! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ajde, zato sledece sedmice idemo navijati za Inter! :D

Ili cemo veceras ispostovati Mladena?
Zao mi covjeka, ako ne odemo veceras na utakmicu vjerovatno nikad vise u zivotu necemo u kafani gledat' Crottenham :lol: :lol:
Mislim, ko jos navija za njih?? :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
A posto ce najvjerovatnije proci dalje u 1/4 finalu ce naletiti na neku jaku ekipu (valjda) pa cemo ih gledati i tad :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja Barcu poštujem zato što imaju dosta domaćih igrača u prvom timu, možda su i jedini veliki klub u Evropi koji ima 7-8 odličnih igrača koji su prošli mlađe kategorije. Plus domaćeg trenera.

Ali da bih volio da neko drugi osvoji... Svakako.
Sinoć sam poslije crvenog prestao da gledam utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nije trebao dati sudija sinoc van persiju drugi zuti, prestrogo je to bilo. imao je vec iz prvog poluvremena i trebao ga je usmeno opomenuti, jer dati drugi zuti u takvoj utakmici moze prelomiti mec. sudija tu nije imao osjecaja za vaznost utakmice. po meni, zuti karton kod tog napucavanja bi se mogao dosuditi samo da Van Persi nije imao karton iz prvog poluvremena i vecina sudija to tako radi. Barsa jeste razbila Arsenal, ali je tim crvenim kartonom mec odlucen, Wenger nije tu imao vise sta da trazi, barsa je komotno mogla bez odbrane igrati, i ovako se cinilo da ih ima viska bar jedan. cigani bili cigani ostali. al im se mora priznati da igraju najljepsi fudbal.
totenhem - milan, ocekujem prolaz totenhema, bez puno muke, jedino ako ovi paceri italijanski ne uvaljaju neki krompir u prvom poluvremenu. bilo bi dobro da igra gatuzo, da malo zakuvaju.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Poslije utakmice u Londonu, a i sinoć u Barseloni, igrač Arsenala Wilshere je bio među boljima iz Arsenala, a komentar za njega dao je i trener Barselone Gvardiola: ,,Da on je dobar igrač, ali ja takvih imam već 10 u B timu Barselone"
Ko pobijedi Real (pod vođstvom MURINJA) 5:0 a i više, osvoji sve titule koje se mogu osvojiti u jednoj sezoni, ne troši 100-200 miliona evra u prijelaznim rokovima, drži kontinuitet forme, tada će možda biti bolji od Barse.
A "možda" bi Arsenal "mogao" proći dalje, da je neko drugi bio trener a ne Venger. Dokazao se on protiv Birmingema u finalu kupa.
Gvardiola je u prvoj trenerskoj sezoni osvojio sve trofeje, što većina trenera neće u cijeloj karijeri.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Barsa je napisao:
Poslije utakmice u Londonu, a i sinoć u Barseloni, igrač Arsenala Wilshere je bio među boljima iz Arsenala, a komentar za njega dao je i trener Barselone Gvardiola: ,,Da on je dobar igrač, ali ja takvih imam već 10 u B timu Barselone"
Ko pobijedi Real (pod vođstvom MURINJA) 5:0 a i više, osvoji sve titule koje se mogu osvojiti u jednoj sezoni, ne troši 100-200 miliona evra u prijelaznim rokovima, drži kontinuitet forme, tada će možda biti bolji od Barse.
A "možda" bi Arsenal "mogao" proći dalje, da je neko drugi bio trener a ne Venger. Dokazao se on protiv Birmingema u finalu kupa.
Gvardiola je u prvoj trenerskoj sezoni osvojio sve trofeje, što većina trenera neće u cijeloj karijeri.

Sa onakvim timom bih i ja poosvajao sve sto se moze osvojiti. Volio bih ja tog "znalca" vidjeti na klupi Man Utd da sa onakvim krelcima pravi rezultate kao sto pravi Ser.

I da sto se tice trosenja para, samo nemojte vi navijaci Barse da palamudite o tome. Ibraga, Vilja...... :wink:

I da se razumijemo, Barsa trenutno igra najbolji fudbal i najbolja su ekipa na svijetu, ali meni se licno gade iz prostog razloga, a to je kad vode i ako ih slucajno protivnicki igrac pipne kao da ih je odvalio od zivota, takvo previjanje i okretanje na travi ni na filmu ne postoji. A kad je obrnuta situacija onda pritrcavaju podizu suparnicke igrace i sta ti sve ne. A ovo sto se valjaju uglavnom su smrdljivi spanci (sinoc vilja u jednoj situaciji, ma skoro ni da ga pipnuo nije, al onda pada i valja se kao da mu je otkinuo nogu).
Prave se bezgrijesni i sve fini lijepi, a u stvari gamad nevidjena (cast izuzetcima). Onda ona pobjeda prije 2 god protiv Celzija, i ono protiv Intera prosle god dovoljno govori o likovima iz Barse i kakve suge tamo rade....

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
sa takvom ekipom bi i Maradona licio na trenera. ne sumnjam da gvardiola ima potencijala, i da je sve te velicine trebalo natjerati da lice na tim, ali vidjecemo njegov kvalitet kad preuzme neki slabiji tim.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Glupo je donijeti sud o nekoj ekipi/igracu na osnovu onoga sta rade na terenu?

:evil3:
Bahamut je napisao:

Glupo je donijeti sud o nekoj ekipi/igracu zbog sudije.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bahamut je napisao:
Glupo je donijeti sud o nekoj ekipi/igracu zbog sudije.

A to je uradio ko?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Mogao je sudija lagano sad svirati penalčić za Totenhem,ne? :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa je li moguce da se za 90. minuta utakmice ne desi apsolutno nista!!??

Ova Liga sampiona je nekada bila zanimljiva, ovo sada svaka peta utakmica nesto valja...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamalo da zaspim ;>

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mislim da ne stoje ove price "sa onakvim timom bih i ja osvojio".
Cist primjer je Inter. Ekipa koja je prosle godine proletila kroz sva tri takmicenja. Bez po muke.
I onda, dolazi veliki fudbalski mag Benitez i napravi drugorazrednu ekipu od njih.
Mislim da je Gvardiola jako kvalitetan trener, a da se mora jos dokazati, mora.
Ali za sad mu ide odlicno...

Totenhem veceras... Tanka utakmica, totalno.
Jedno veliko nista. Drago mi je sto su izbacili Milan... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 23:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Skontaj sad para u četvrtfinalu Šahtjor-Šalke? Može se lako desiti, bem ti sve. Zato je sve kriv mutavi Arsenal koji je bio drugi u grupi, pa nek su i ispali kad su majmuni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 915 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]