banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Joj TenSa i tebe i zakljucaka :roll: Ako mrsas automatski se i zatezes. To je cjelokupan proces.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:52 
Evo za Ruzu sta sam ja napisao, cisto posto izgleda nije vidjela...

Citiraj:

Sa druge strane djevojka koja zeli kondiciju i istegljivost, a da je to bodyweight trening onda treba da upise aerobik.

Ako je interesuje kondicija onda je najbolja stvar atletika i trcanje (da znate samo kakve sam atleticarke vidjao, mislim te noge i tijelo :cat: ).

Ako je interesuje gipkost tijela i istezanje onda neka se bavi gimnastikom.

To je to djevojke, nadjite se i prema tome odlucite...

Citiraj:
а да се примјетити да има и неких небулоза поготово ово за истезање.

Ne razumijem, to je ona citirala "strucnjake" koji tvrde da se misic skracuje kada se vjezba sa tezinama, ako na to mislis?

Ja sam se malo sada pogubio, je li mi rapravljamo sta je najbolje u svrhu "zatezanja" ili u svrhu gubljenja kila ili nesto trece posto svako svoje ubacuje? :)

@Ajkula
Jeste to, ali opet ima ona mlitavost...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jedino istinski dugoročno rješenje je pronalazak fizičke aktivnosti koja ispunjava, i koja nije dosadna. Tegovi, aerobik, ples, šetnja po prirodi, forumski fudbal, basket, šutiranje žen...vreće, parkour, sportsko penjanje, tai či, bicikl, plivanje, sve su sjajne aktivnosti koje mogu da doprinesu boljem izgledu i zdravlju. Samo treba izabrati onu koja nam se sviđa, ili kombinaciju više njih. Sve što se radi preko volje će kad-tad dosaditi, i odustaće se. Neke aktivnosti vjerovatno jesu bolje od drugih, u zavisnosti šta se želi postići, ali time treba da se zamaraju profesionalni sportisti. Za većinu obične raje, bitnija je motivacija, pa i druženje. Zato mi je ova dilema, aerobik ili teretana, lažna i nametnuta dilema.

Ovo je moje mišljenje, bazirano na dvadesetak godina iskustva gotovo neprekidnog bavljenja različitim sportskim aktivnostima, amaterski i poluprofesionalno.

EDIT: kuckam ovo već neko vrijeme, i vidim da su u međuvremenu neki već rekli nešto slično, al mi žao napisanog pa ću ipak poslati :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
TenSa, no sto je tebi mlitavo nekome je lijepo i zategnuto. Meni licno su bilderi pa ono... povraca mi se kada ih vidim, takav utisak mi ostavljaju. I sam taj rezim zivota: jednolicna ishrana, uvijek jedno te isto.. A gdje je uzivanje u zivotu?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne daj Boze da sam u nedoumici oko toga kojim vidom fizicke aktivnosti da se bavim pa da kao vodilju odlucim iskoristiti ovu temu.
Pao bih u depresiju i upucao se jos tamo na 3-4 stranici :lol:

Citiraj:
Jedino istinski dugoročno rješenje je pronalazak fizičke aktivnosti koja ispunjava, i koja nije dosadna.

:thumbup:
Svaka fizicka aktivnost je bolja od totalne apatije, sjedenja u kuci i prezderavanja.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
tensSa je napisao:
Joj curo draga gdje ti ode na steroide i ostalo, ako imas sta na ovu temu dodati dodaj, ne troluj i ne mori... 8) 8)

O cemu ti uopste pricas?

Je li ovo sve sto si uspio smisliti kao odgovor ?

Trebala sam to i pretpostaviti. :wave:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Popokatepetl je napisao:
Jedino istinski dugoročno rješenje je pronalazak fizičke aktivnosti koja ispunjava, i koja nije dosadna. Tegovi, aerobik, ples, šetnja po prirodi, forumski fudbal, basket, šutiranje žen...vreće, parkour, sportsko penjanje, tai či, bicikl, plivanje, sve su sjajne aktivnosti koje mogu da doprinesu boljem izgledu i zdravlju. Samo treba izabrati onu koja nam se sviđa, ili kombinaciju više njih. Sve što se radi preko volje će kad-tad dosaditi, i odustaće se. Neke aktivnosti vjerovatno jesu bolje od drugih, u zavisnosti šta se želi postići, ali time treba da se zamaraju profesionalni sportisti. Za većinu obične raje, bitnija je motivacija, pa i druženje. Zato mi je ova dilema, aerobik ili teretana, lažna i nametnuta dilema.

Ovo je moje mišljenje, bazirano na dvadesetak godina iskustva gotovo neprekidnog bavljenja različitim sportskim aktivnostima, amaterski i poluprofesionalno.

EDIT: kuckam ovo već neko vrijeme, i vidim da su u međuvremenu neki već rekli nešto slično, al mi žao napisanog pa ću ipak poslati :D

:thumbright: slicno ovom mi je "moj private trainer" rekao

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:06 
ajkula je napisao:
TenSa, no sto je tebi mlitavo nekome je lijepo i zategnuto.

Tek sada to uvidjam, previse sam se izgleda unjeo i previse gledao ove "zategnutije". :(

Citiraj:
Je li ovo sve sto si uspio smisliti kao odgovor ?

Ne radim ja ovo nista radi zenskih uzdaha, ja sam zauzet po tom pitanju, nisam nikada to ni radio zbog djevojaka vec zbog zdravlja i fizicke aktinosti, jednostavno mi je dosadilo da budem debeli ruljak za kompjuterom koji samo zdere, pusi i pije (to bi ti trebao i biti odgovor da li je vrijedno zdravlja).

Amen za V@anju i Popokapetla, danas kada ljudi samo sjede za kompjuterom i nista ne rade bilo kakva fizicka aktivnost koja ispunjava i na najmanji moguci nacin je spas.

Forumski fudbal je bog i batina. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
tensSa je napisao:

Ne razumijem, to je ona citirala "strucnjake" koji tvrde da se misic skracuje kada se vjezba sa tezinama, ako na to mislis?

Ja sam se malo sada pogubio, je li mi rapravljamo sta je najbolje u svrhu "zatezanja" ili u svrhu gubljenja kila ili nesto trece posto svako svoje ubacuje? :)

Баш то што је цитирала стручњаке ,а ти стручњаци нису то измислили већ су прочитали у литератури или сазнали из прве руке од професора или пацијената. Ја се сјећам једног предавања од прије неколико година на којима је докторица доносила слике пацијената и тих деформитета насталих од тренинга у теретани. Кога интересује нешто више о томе препоручио би му да оде код физијатра који се бави таквим стварима па да га он мало информише о томе.
tensSa није ваљда да ниси примјетио набилдане ликове који буквално не могу поправити крагну на кошуљи, о томе се ради.
Дубоко смо загазили у оф ни ја више не знам шта је тема. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:14 
Citiraj:
tensSa није ваљда да ниси примјетио набилдане ликове који буквално не могу поправити крагну на кошуљи, о томе се ради.

Nesto kao ovaj idiot Greg Valentino?

Slika

Inace taj kreten je sipao ulje koje se zove sintol u ruke, jbg ima svakakvih idiota...

Ako imamo nekog na forumu da se razumije neka kaze da li je to moguce fizicki, ja nisam tako nesto u zivotu vidjeo, tj. da misic promjeni oblik, koliko znam moze samo rasti i smanjivati se. :)

Ona je pod "strucnjake" mislila na licne trenere po teretanama, a ne na doktore ako si na to mislio. :)

Poslednji put menjao Milan dana 31 Jan 2011, 23:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Naravno.

A bilderima cu vjerovati kada nas ubijede fotografijama ( i na tebe mislim Bennet :) ). Do tog trenutka je sve suplja prica.

p.s. Ne sjedimo svi za kompom od jutra do mraka. Ima nas i koji radimo ( shock, horror ), trcimo desno-lijevo po cijeli dan i nismo hirurski spojeni sa kompjuterom.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:17 
Veteran
Veteran

Japanese_rose je napisao:
Citiraj:

Naravno.

A bilderima cu vjerovati kada nas ubijede fotografijama ( i na tebe mislim Bennet :) ). Do tog trenutka je sve suplja prica.

p.s. Ne sjedimo svi za kompom od jutra do mraka. Ima nas i koji radimo ( shock, horror ), trcimo desno-lijevo po cijeli dan i nismo hirurski spojeni sa kompjuterom.

nisam bilder :lol:
ostavi slobodno meni izbor kome ja saljem sliku :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
"Problem" izmedju tensSe i ostatka je sto imaju razlicite poglede na "formu".
On je vec duze vrijeme u BB fazonu i ono sto on smatra postignutom formom se umnogome razlikuje od onoga sto vecina ljudi ovde (u najboljem slucaju se mozemo nazvati intenzivnijim rekreativcima) zeli da postigne.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bennet je napisao:

Nisam ni mislila na fotografiju iz koje bi se moglo vidjeti o kome se radi. Mislila sam na fotografiju tijela na kome se vide efekti bavljenja bodybuidingom. Nisam mislila nista lose, tebe sam pomenula samo zato sto si rekla da si se time bavila ili se i dalje bavis. :wink:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Upravo odradih Cindy vjezbe, nakon duuuuuuuuuuuuge neaktivnosti. Ako se sutra ne javim, znaci da nisam uspio ustati iz kreveta :D .

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:28 
Veteran
Veteran

Bennet je napisao:

Nisam ni mislila na fotografiju iz koje bi se moglo vidjeti o kome se radi. Mislila sam na fotografiju tijela na kome se vide efekti bavljenja bodybuidingom. Nisam mislila nista lose, tebe sam pomenula samo zato sto si rekla da si se time bavila ili se i dalje bavis. :wink:

da, no nisam nigdje spomenula da se bavim, niti da sam se bavila bodybuildingom u stilu kako se ovdje definise. jedno je bodymodeliranje drugo nabijanje misica. bar na zapadnom dijelu ove hemisfere :) moji tegovi nisu tezi od 5 kg. niti ce biti

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
jedno je bodymodeliranje

Zvuci zanimljivo. Napisi nam nesto o svojim iskustvima kad ti se bude dalo.

p.s. A tensSa je na odlicnom putu da me naljuti pa da isklesem bolje trbusnjake od njega. :D Tralala. :D

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
jedno je bodymodeliranje

p.s. A tensSa je na odlicnom putu da me naljuti pa da isklesem bolje trbusnjake od njega. :D Tralala. :D

лако је теби кад не једеш свињетину :lol: :lol:

немој ми ово узети за зло и мислити да је провокација.. јер стварно није :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:54 
Veteran
Veteran

Citiraj:
jedno je bodymodeliranje

prije dvije god. kupim si DVD set od David Kirscha uz teretanu (iliti fitness center) sam kod kuce radila vjezbe prateci njegov DVD program. negdje sam vec spomenula uvodjenje rituala u svakodnevni zivot. samim tim, neizbjezno je da covjek svoj zivot dobrim dijelom izmjeni. stare navike odbaci. mentalno ojaca - jer sam sebi da sut u dupe da se digne i radi. naraste pola metra vise ako uspije neku vjezbu itd itd itd.. uz modeliranje tijela - modelaza i rekonstrukcija samopouzdanja

moj stil treninga je otprilike:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWBSpbUPPkw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mU6yHW2rb_A[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
лако је теби кад не једеш свињетину :lol: :lol:

немој ми ово узети за зло и мислити да је провокација.. јер стварно није :)

Lijepi strah. :lol: :lol: :lol:

NB : Ne samo sto ne jedem svinjetinu, nego ne pijem ni alkohol. Kafa, voda, voda, kafa...ponekad sok. Znaci doCeracu trbusnjake u letu, hehe. :D

Cool Bennet. Hvala. :thumbup:

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]