banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2011, 23:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
ovdje se prica o konkretnim dokazima,kao sto su priznanice kod placanja preuzimanja vozila a izjave policije su izjave treceg lica,koje nije imalo ucesca u sukobu sa francuzima!!!!nemoj da okreces kako ti odgovara,u slucaju misica,trajkovic je bio direktni ucesnik dogadjaja,tako da.....ni'dje vezze!

u slucaju trajkovica, "lazov" nije ispao samo on, nego i citav mup, jer je bila prica da su lagali da je bio na duznosti itd itd.
pa kad je vec mup takav kakav jeste, otkud sad znamo da taj tip koji je optuzen nije platio nekome da mu napise priznanicu za to vrijeme, ne bi li se tako izvukao, i da tih 6 policajaca ne laze da ga je vidjelo tu? inace, nije mi jasno sta ce 6 policajaca oko nekoga ko se pogresno parkiro, al eto nek bude.

odakle si ti kad ne znas proceduru kad ti pauk pokupi auto????
ako si iz bl,lagano odes u rakovacke i tamo preuzmes auto.tamo ima ljudi koji rade i koji su drotovi,i ima ih vise.
lagati oko toga,bio na duznosti,nije bio na duznosti se moze i veoma je lako....u pitanju je rijec nekoga drugog ili treceg,bez opipljivih,materijalnih dokaza.......
na kraju krajeva,bas 6 drotova potkupiti,u situaciji kada drzava ide da ugasi navijcke grupe,kada je mali sloba na celu MUPa,mislim da je neralno...a vidi cija prica ima logike samo umjesto navijaca stavi nekakvu drugu grupaciju(pankere,narodnjake,glumce,sintere)....

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
odakle si ti kad ne znas proceduru kad ti pauk pokupi auto????
ako si iz bl,lagano odes u rakovacke i tamo preuzmes auto.tamo ima ljudi koji rade i koji su drotovi,i ima ih vise.

auto su mi paukovi kupili u sarajevu i herceg novom, i u oba slucaja je bio sve skupa jedan drot prisutan da mi napise kaznu. i nisam moro da idem ni u kakvu policijsku stanicu, nego u neku od onih kucica pored parkinga, kako god se to zove.

Citiraj:
lagati oko toga,bio na duznosti,nije bio na duznosti se moze i veoma je lako....u pitanju je rijec nekoga drugog ili treceg,bez opipljivih,materijalnih dokaza.......

al je zato priznanicu nemoguce napisati naknadno

Citiraj:
na kraju krajeva,bas 6 drotova potkupiti,u situaciji kada drzava ide da ugasi navijcke grupe,kada je mali sloba na celu MUPa,mislim da je neralno.

pa ako je mup tako potkupljiv kako su neki ranije tvrdili, zasto da ne?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 23:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Постоји читав низ нелогичности у свему овоме..
Пошто знам како групе функционишу има ту неких питања
Зашто се условно речено неважни појединци осуђују на превисоке казне, док они главни који раде са дрогом и дилерима се излаче . НИједан није осуђен, док су Мишић и ови клинци добили преко 10 година. А главни играчи се штите, њима нико не може ништа

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
ako bi moje dijete odjednom odlucilo da premlati na smrt nekoga samo zato sto prica drugi jezik ili navija za drugi klub, imao bih mnogo stvari da mu objasnim prije nego sto dodjemo do "korumpiranosti suda" ili "bivanja na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme". ili je mozda i to da je francuz pretucen cista izmisljotina? je li i to bio neki bunt omladine koja je razocarana zbog ukidanja placenog porodiljskog odsustva?

A oni su bas isli sa ciljem da ga premlate na smrt,sta,to je bio plan od pocetka,zovu se na telefon,e ima francuz u gradu ajmo ga ubiti?!Sta na primjer da se od njih svih sto su se zatekli tamo,dvojica predomislilo i odlucilo da ne zele da ucestvuju toj tuci,i stali sa strane,ali zato sto su se nasli na tom mjestu,dobiju po 10 godina zatvora?!I to je tebi pravosudje?Zar ne bi normalno bilo,da sistem funkcionise po normalnom principu,dakle konkretan dokaz,ili bar svjedocenje pouzdano neoborivo-zasluzujuca kazna,i to je to!

Tvoji postovi su uglavnom provokatorski,bez ikakve poente,kratki ali glupi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
http://www.youtube.com/watch?v=Rp0ksbz0mtE
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
ovdje se prica o konkretnim dokazima,kao sto su priznanice kod placanja preuzimanja vozila a izjave policije su izjave treceg lica,koje nije imalo ucesca u sukobu sa francuzima!!!!nemoj da okreces kako ti odgovara,u slucaju misica,trajkovic je bio direktni ucesnik dogadjaja,tako da.....ni'dje vezze!

u slucaju trajkovica, "lazov" nije ispao samo on, nego i citav mup, jer je bila prica da su lagali da je bio na duznosti itd itd.
pa kad je vec mup takav kakav jeste, otkud sad znamo da taj tip koji je optuzen nije platio nekome da mu napise priznanicu za to vrijeme, ne bi li se tako izvukao, i da tih 6 policajaca ne laze da ga je vidjelo tu? inace, nije mi jasno sta ce 6 policajaca oko nekoga ko se pogresno parkiro, al eto nek bude.

Нема апсолутно никакав доказ да је Трајковућ у том тренутку био распоређен на северну трибину (усмено можда и да, писмено не).

Такође, не знам кад би Величковић стигао да потплати 6 пандура и шта ја знам кога све не, кад су сви ухапшени у року од дан-два.

Међутим, да све то ставимо по страни и кренемо од тачке да ови момци немају никакве доказе у своју корист. Значи на нули су.
У том случају тужилаштво мора да докаже да су они убили Татона. Јел то неко доказао? Није. Ни једном од оптужених није доказано да је ударио татона. Ни једном од оптужених није доказано да је носио шипку (на месту дешавања није нађена ни једна шипка). Доказано је да су оптужни били на месту дешавања у датом тренутку, али било је и неколико стотина других људи. Јел доказано некоме од њих да је бацио Татона? Није. Можда га је гурнио или бацио неки лик у пролазу, видео нешто се дешава па ускочио... Немам појма, све је могуће јер ето могуће је и да се осуде људи без доказа.

Чињеница је да су оптужени признали напад на Французе. И то нико не спори али чињеница је да нису признали убиство нити да је неко бацио Татона и приде не може да им се докаже исто. Нема доказа, нема случаја.

Citiraj:
Ono što mi želimo je istina za svakog pojedinca koji je optužen i kada se utvrdi istina onda će i pravda biti zadovoljena i kazne će biti primerene. Mi ne tražimo slobodu za optužene, jer smo svesni da je izgubljen jedan život a ljutski život je nešto najvrednije, mi tražimo samo ISTINU!!!

То је то. То су захтеви навијачке групе Гробари а и сваког нормалног грађанина земље Србије а и сваког нормалног човека уопште.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Силвио Д. коме ти царе објашњаваш? Толико је кукоља међу Србима да нам пропаст не гине. Увијек га је било,али се у задњих 20 година баш накотило. Свима је јасно да жута стока ради шта хоће и да им се тренутно може. Ово ће ући у историју свјетског тужилаштва,осудити 14 људи без доказа. Надам се да ће доћи дан када ће осуђени судити кадијама. Бригадир...донекле си у праву. Али исто тако, такве ствари пакују неким вођама да је то ненормално. Не да ми се писати шта,а није ни мјесто. Па ти људи немају приватан живот. За свако срање куцају њима на врата. За свако.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Докле то иде... Медијска кампања режима кренула у одбрану пресуде.

http://www.mondo.rs/s196188/Info/Hronik ... afita.html

Пазите наслов, наводни ствараоци графита су самим тим аутоматски хулигани... Иначе нису похапшени позвани су на разговор и пуштени након тога.

На У92 код распалог Ћосића гостовање у следећој емисији мајка Бриса Татона.

http://pressonline.rs/sr/kolumne/story/ ... akona.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Оно што ми никако није јасно,како неки ликови попут
овог миленка могу да расправљају о нечему а да благе везе немају
о чему се ради!? Ти цјело вријеме расправљаш са људима а немаш
ни један аргумент,чињеницу,било шта о томе о чему причаш!
Незнам какав је то ментални склоп да само нешто контрираш без икакве везе...
То што ти пишеш су глупости и више нико овдје нетреба да те коментарише
јер то уопште незаслужујеш...
Нажалост,наше друштво пуно је оваквих ликова и то је један од разлога због чега нам је овако.
Људима су испрани мозгови,слијепо вјерују у све што им се сервира са тв-а и
зато власт ради шта хоће,све се брзо заборавља...
Овај случај татон још није завршен! Борба ових момака за правду је борба свих
нормалних људи за нормалну државу,нормално друштво!
НИКО НЕТРАЖИ СЛОБОДУ ВЕЋ ПРАВЕДНО СУЂЕЊЕ-ПО ЗАКОНУ!
Сигуран сам да ће све ово доћи и до Стразбура једног дана...
А тамо би наша браћа имала праведније суђење него у сопственој земљи!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nspm.rs/kulturna-politika/ka ... ast-q.html

Citiraj:
Наш народ, у овом историјском тренутку, вероватно има најгоре елите и моћнике у својој целокупној историји. Оне у својој катастрофалности превазилазе чак и домаће елите уочи падања српске државе под отоманску власт. Можда никада у нашој историји није било елита које су толико радиле у унутрашњем и спољнем плану на слабљењу положаја сопствене државе и нације, као ове савремене.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Problem je u tome što u nas i najzajebanije face nemaju muda da priznaju da su ubile čovjeka, govorim uopšteno, pa se mora prolaziti kroz sve ovo.

Za navijačko huliganstvo moraju biti visoke kazne minimum 10 godina, jer je nepredvidivo i uvijek može da eskalira u nešto gore, a razlog glupa fudbalska utakmica.

Naravno, da ne podržavam suđenje nevinim ljudima, ali isto tako pun mi je kurac Miladina Kovačevića i Uroša.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 16:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako ima nesto utjesno u svemu ovome,to je da bi ova sramota mogla biti okidac za tuniski scenario.Nadam se.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Schlager je napisao:
Ako ima nesto utjesno u svemu ovome,to je da bi ova sramota mogla biti okidac za tuniski scenario.Nadam se.

Iz tvojih usta narodu u usi...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Treba prvo da postoji alternativa, a ja je ne vidim trenutno. Izađe narod na ulicu, opljačka i popali, i šta dalje?
Ima narod u Srbiji još uvijek jednostavniji način da smjeni vlast, barem dok je još na snazi proporcionalni sistem glasanja. Ako se prihvati ono što je Tadič predložio, pa se vrati većinski sistem glasanja, onako kao što je bilio za vrijeme SPS-a...
Ode ovo u OT i politiku.

A u vezi alternative, jedan članak.

http://micunsestovic.wordpress.com/

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Problem je u tome što u nas i najzajebanije face nemaju muda da priznaju da su ubile čovjeka, govorim uopšteno, pa se mora prolaziti kroz sve ovo.

Za navijačko huliganstvo moraju biti visoke kazne minimum 10 godina, jer je nepredvidivo i uvijek može da eskalira u nešto gore, a razlog glupa fudbalska utakmica.

Naravno, da ne podržavam suđenje nevinim ljudima, ali isto tako pun mi je kurac Miladina Kovačevića i Uroša.

И мени је пун рац твојих просипања по форуму па то заобиђем и идем даље. Тако и ти заобиђи тему ако немаш нешто паметно да кажеш (а јасно је да немаш).

http://img9.imageshack.us/i/dsc00460ni.jpg/

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

jes jes, aha, ja sam naprosto siguran da ce narod odma izac na ulice da bi smijenio vlast zato sto su neki navijaci osudjeni na malo vecu kaznu nego sto njihovi istomisljenici misle da treba da bude.
mislim, ono, ako ista pokrene bunt, onda ce to sigurno biti ovo :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
То би, рецимо, могао да буде повод, а узрок ко не види, тај је слијеп код очију.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
bob_rock je napisao:
То би, рецимо, могао да буде повод, а узрок ко не види, тај је слијеп код очију.

И слијеп и глув...Браћа грци су примјер како треба са шљамом који је на власти!
Сви се сјећамо какви нереди су били послије убиства оног недужног дјечака од
стране полиције,запалили су Грчку!
Код нас малоумни жандар убије Ђорђа Жарића и ником ништа!?Једва да си прочитао
нешто о томе у новинама...Хало људи испуцао је дечку у главу јер је прошао на црвено
и добио 6 година,вјероватно неће ни пола одлежати...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2412_n.jpg

Казна која је исписана Величковићу у време одигравања туче са Французима.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovo sada ispade da su navijači neka progresivna snaga koja žudi za promjenom i boljim životom, a mi to kao ne razumijemo. :lol:

No, no, nikada ne bih svoju sudbinu stavio u njihove ruke niti se vodio planovima koji nastaju na tribinama stadiona za vrijeme fudbalskih utakmica.

Niti im dam za pravo da žele bolje ovom društvu od mene.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]