Poslije duže pauze odlučio sam da se vratim mojoj armiji obožavalaca!veljko je napisao:
Zofile ,čiji si čovjek ,ko te plaća ?
Ko god da me plaća, ne plaća me dovoljno.
Ne mogu me tako malo platiti koliko ja mogu malo raditi.
veljko je napisao:
Zofile,zato je moralna dekadencija drustva direktno povezana sa dekadencijom nasih dzepova ?
To uopšte nije tačno, ja sam živi dokaz da to nije uopšte tačno.
Hristov je napisao:
File, zasto se svi kuhinjski elementi (sporet, sudoper, i ostalo) prave za niske ljude, reci mi ZASTO?

Što je veći atmosferski pritisak voda će ključati na većoj temperaturi, te zbog toga se kuhinje prave za Hobite.
MuskoBre je napisao:
File, jel od mene dosta?
Ma kakvi ti još puno možeš da daš.Hristov je napisao:
Filozofe, jesam li ja usao u sasvim nenormalnu kuhinju?

Vjerovatno jesi, mi ljudi smo normalni, ja pogotovo, svijet je čudan.
žaoka je napisao:
...kad planiras zatvoriti temu...obzirom da je ovaj pdf free...
Koka koja nosi zlatna jaja ne ide u čorbu.
TaškoBL je napisao:
File, zasto je direktor vaseljene naseg foruma to sto jeste?
Zato što nemamo boljeg.
veljko je napisao:
Zofke,zasto mi brisu postove,pa ja samo tvrdim da je mladi Tale previse digao nos i da ga treba malo prevaspitati ?
Taško koji nosi isto ime kao moj omiljeni glumac ne može biti promašaj.
TaškoBL je napisao:
veljko je napisao:
Zofke,zasto mi brisu postove,pa ja samo tvrdim da je mladi Tale previse digao nos i da ga treba malo prevaspitati ?
Sto nije tako daleko od istine...
Veljko je moj arhi-neprijatelj, ali i takav drazi mi je od ovih kvazi-prijatelja... Kako da rijesimo ovu situaciju File?
Kao predmet i lik u ogledalu?
Razbiti ogledalo.
veljko je napisao:
Zofke ,lijepo te Tasko pita,da li hladni Nektar ili nesto drugo ,hladno ?
Bolje hladni HEKTAP, nego mrtav 'ladan.
Sondri je napisao:
U kojoj kafani u BL radi najbolja konobarica?
U krčmi zvanoj DFK.
tensSa je napisao:
Sto su neki ljudi stoka primitivna?
Zato što nisu na pravilan način kultivisani.
veljko je napisao:
Zofke ,zasto neki ljudi vise vole piletinu od one stvari ?
Vruća piletina se mnogo bolje lijepi za prste.
Euroth je napisao:
Mene interesuje:
Ko piše pukovniku?
Potpukovnik.
veljko je napisao:
Zofile ,koliko mozgova ti imadeš ?
Nedovoljno.
Panzer je napisao:
Filozofe priča se po Oslu da si ti bio najveća konkurencija kineskom disidentu i satanisti Lijuu Sjaobou u borbi za Nobelovu nagradu za mir. Kako se osjećaš sada kada su Satanističke Američke Države dale nagradu Kinezu umjesto tebi? Kako je ovaj njihov čin uticao na tvoju psihu i kako će da utiče na tvoj dalji rad na forumu? Svi mi dobro znamo da je ta nagrada trebala otići tebi jer si uvijek bio dobri duh foruma...
Hvala ti na pažljivom sagledavanju problema. Naravno da su se u priču upleli viši interesi zapadne hegemonije. Da nisu po meni pravilno vrednovali moj angažman na ovom forumu, koliko sam učinio na pomirenju između ljudi različitih etničkih grupa. To se meni ne može platiti nikakvim milionima.
Je li tako narode BiH?Unbeliever je napisao:
Zašto smo ovoliko centralistička država?
Trocentralistička država, sa tripolarnim međusobnim odbijanjem, to se prkosi svi zakonima fizike.
DELLBOY je napisao:
Zašzo je juče padao snijeg?
I zašto je i danas padao snijeg???
Oćigledno Amerima projekat HARFA ne ide kako treba. Treba li bi pusiti mene da ja probam.
veljko je napisao:
Ja od Vardara pa do Triglava ne vidim države već neke kokošinjce u kojima neki samozvani vladari drže marvu i prodaju maglu.
Sve je to velja nastalo od pelemnita roda SFRJ i ništa nemoj da brineš. Niko ne treba da brine.
Hristov je napisao:
File, sta radi stjuardesa u Luftvafeu?
Pa očigledno da usulužuje vojsku.