banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 23:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jan 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Срећан Дан Републике Српске и такође желим да искористим прилику да честитам свима који данас славе Светог првомученика и архиђакона Стефана!

О Борцу не бих да коментаришем док не прође прозивка.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOxGe7Bd8rI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

срећан дан републике!

а ви сте нашли баш кад ћете се препирати и препуцавати, на и око Божића, кад сви треба да се миримо и слажемо!
молим вас држите се Борца а што се тиче тих тема имате приватне поруке а можете се наћи на пићу па то расправит к`о људи јер ствари које се напишу понекад могу другачије да се протумаче!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
БРАЋО СРЕЋАН ВАМ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!
ДА ГА СЛАВИМО ДОК ПОСЛЕДЊЕ СРПСКО СРЦЕ КУЦА, ПОЗ СВИМ ЛЕШИНАРИМА ИЗ СРПСКОГ ЗВОРНИКА!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
drinin vuk je napisao:
БРАЋО СРЕЋАН ВАМ ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!
ДА ГА СЛАВИМО ДОК ПОСЛЕДЊЕ СРПСКО СРЦЕ КУЦА, ПОЗ СВИМ ЛЕШИНАРИМА ИЗ СРПСКОГ ЗВОРНИКА!

Брате и теби такође, мада овдје нису Лешинари него као што и сам видиш симпатизери који се с времена на вријеме мало и покаче, ал све је то ОК. Не би ваљало да нема опречних ставова, убила би нас монотонија.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 00:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... otore.html
Citiraj:
Када су у питању одласци с Градског стадиона, нападач Љубиша Вукеља је узео папире и споразумно раскинуо уговор са "црвено-плавима". Према посљедњим информацијама, биће ново појачање сарајевског Жељезничара.

Толико о договору да не може појачати конкуренте.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
za 100 000 evrica sretan mu put

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Nek ide brate on i Muminović nisu 50 km pretrčali zajedno za cijelu sezonu, što neko reče još bi trebali plakati za njim. A ako je istina za 100 000 to je onda odlična stvar nek nam daju stotku i nek ga oni hljebom rane

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 03:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
Kako je drugari. Opet raspad sistema kod vas u drugom dijelu prvenstva. Borac se pogurao malo pred izbore, izbori prošli, para nema i logično je da su igrači nezdovoljni.
Ako je tačno kako se priča, Vukelja je dobio slobodne papire jer mu je Borac ostao dužan "solidan iznos", shodno tome, mogao je predati papire na arbitražu. To bi vjerovatno potrajalo ali bi na kraju dobio slobodne papire + bi i dalje imao potraživanja od Borca. Ovako je to sporazumno prekinuto. On je dobio slobodne papire a vama je oprostio dug.
Zaključak, vi sigurno nećete dobiti ni feninga za Vukelju ako pređe u Želju. To što vam pričaju je lagano mazanje očiju, ipak, pojačavate direktnog konkurenta u borbi za prvo mjesto. Šta su mogli da vam kažu, "eto, jebiga, nema se para, ode Vukelja u Želju".

U suštini, šta vam fali da budete drugi. Nije to loše, treba biti realan.

Živjeli

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja koliko znam seljo je i dalje drugi!!!

Bolje ti pazi na 2 miliona, puno je gladnih usta u pederaciji, mogla bi ih maca pojesti, ako ih uopste i dobijete

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Vule...

Vu­le Tri­vu­no­vić, bes­pri­je­kor­ni sto­perm ba­nja­lu­čkog Bor­ca, ubje­dlji­vo je tri­jum­fo­vao u izbo­ru "San" -a za naj­bo­ljeg no­go­me­ta­ša Pre­mi­jer li­ge BiH u pro­šloj go­di­ni. Naj­vi­še gla­so­va, ka­ko tre­ne­ra i biv­ših aso­va, ta­ko sai­gra­ča i pro­ti­vni­ka sa bh. te­re­na, pri­pa­lo je ovom 27 - go­diš­njem Gla­mo­ča­ku. Mo­žda je ne­sva­ki­daš­nje da je­dan igrač za­dnje li­ni­je bu­de prvi fa­vo­rit mno­gi­ma, ali ra­zlog za to je je­dnos­ta­van: Bo­rac je u 2010. go­di­ni osvo­jio Kup BiH, igrao u Evro­pi na­kon 18 go­di­na, za­uzeo prvo mjes­to na ta­be­li na­kon je­se­njeg di­je­la, a Tri­vu­no­vić je me­đu naj­za­slu­žni­jim za ova­kav pre­po­rod!
Ka­ri­je­ru je po­čeo upra­vo u re­do­vi­ma Ba­nja­lu­ča­na, gdje od pi­onir­skih da­na igra u od­bra­ni, bu­du­ći da je bio naj­vi­so­či­ji u svo­joj ge­ne­ra­ci­ji. Nje­gov no­go­me­tni put kri­vu­da od epi­zo­da u srbi­jan­skom FK Obi­li­ću, dok je na če­lu klu­ba još bi­la folk zvi­jez­da Sve­tla­na Ce­ca Ra­žna­to­vić, pa do nje­ma­čke Dru­ge li­ge, gdje se baš i ni­je nai­grao. Sli­je­de plo­dne se­zo­ne u FK Sa­ra­je­vu i u rus­kom Kim­ki­ju. Tri­vu­no­vi­ću je pri­zna­nje na­ših no­vi­na sti­glo kao po­klon i ra­dost u da­ni­ma pra­zni­ka.
- Hva­la svim lju­di­ma iz no­go­me­ta ko­ji su gla­sa­li za me­ne. Ve­li­ka je stvar bi­ti igrač go­di­ne, naj­bo­lji u svo­joj drža­vi! Ka­da is­trčim na te­ren, pre­krstim se i uvi­jek dam sve od se­be za tih 90 mi­nu­ta. Ta­ko je još od ka­da sam po­čeo igra­ti - go­vo­ri Tri­vu­no­vić.
Sin je­di­ni pri­ori­tet
Igraš do­bro u kon­ti­nu­ite­tu po­slje­dnjih ne­ko­li­ko se­zo­na.
Dok sam bio u Ru­si­ji odi­grao sam osam­de­se­tak uta­kmi­ca na vi­so­kom ni­vou i ne­ka­ko je lo­gi­čno da sam ov­dje is­ko­čio u prvi plan u pro­šloj go­di­ni ko­ja mi je bi­la dos­ta us­pje­šna. Ka­da se do­ka­že­te u Ru­si­ji i on­da na­glo "pre­se­li­te" u BiH, do­bre par­ti­je pros­to do­la­ze sa­me od se­be. Ne­upo­re­di­va ra­zli­ka u kva­li­te­tu ta­kmi­če­nja i or­ga­ni­za­ci­ji. Po­gle­daj­te šta ra­de Ze­nit, Lo­ko­mo­ti­va, Ru­bin...
Iza te­be je go­di­na vri­je­dna pa­mće­nja i slav­lja u sva­kom smi­slu?
Po­čet­kom de­cem­bra sam se vjen­čao sa dje­voj­kom Da­ni­je­lom, ko­ja je tru­dna od lje­tos i us­ko­ro oče­ku­je­mo pri­no­vu. Da­ni­je­la je ina­če iz Sis­ka, ali već 19 go­di­na ži­vi u Ba­nja­lu­ci. Sva­dba je bi­lo fe­no­me­nal­na, sa čak 400 zva­ni­ca, ta­ko da još uvi­jek su­mi­ra­mo utis­ke. Čak su mi do­šli i pri­ja­te­lji iz Ru­si­je, ko­ji su bo­ra­vi­li kod me­ne ne­ko­li­ko da­na.
Da li se ka­ješ zbog ne­kih po­te­za u ži­vo­tu i da li bi pro­mje­nio ne­što u do­sa­daš­njoj ka­ri­je­ri?
Ne, ni­po­što. Do­du­še, mo­žda sam tre­bao bi­ti ma­lo be­zo­bra­zni­ji u ži­vo­tu, ali ne mo­gu, jer ni­sam ta­ko va­spi­tan. Si­gur­no da mi je tre­ba­lo vi­še drskos­ti, pa bih vi­še i na­pra­vio u ka­ri­je­ri. Mo­žda će mo­je di­je­te odras­ti "u du­hu" be­zo­bra­šti­ne, pa će i bo­lje us­pje­ti u ži­vo­tu ne­go ta­ta. Bez to­ga iz­gle­da ne ide kod nas.
Iako Bo­rac ima ve­li­ke šan­se za ti­tu­lu prva­ka, pla­ni­raš mi­je­nja­ti kli­mu?
- Imam ne­ke kom­bi­na­ci­je, ali pre­go­vo­ri su za­mrznu­ti zbog pra­zni­ka. Vje­ruj­te, že­lja mi je da odem bi­lo gdje odav­de! Ne bih opet u Ru­si­ju, ma­da bi "go­re" bi­lo naj­la­kše. Upo­znao sam am­bi­jent, na­učio je­zik...
Mu­slin is­pred svih
Ka­da bi mo­gao bi­ra­ti, ko bi se iz na­še Pre­mi­jer li­ge na­šao u tvo­joj ide­al­noj eki­pi?
Ako gle­da­mo sa­mo pro­šlu po­lu­se­zo­nu, on­da bi si­gur­no tu bi­lo naj­vi­še igra­ča Bor­ca. Av­du­kić je stra­šno do­bar gol­man, a na spis­ku bi mjes­to na­šli po­vra­tni­ci Dar­ko Ma­le­tić, Ste­vo Ni­ko­lić i Du­ško Sta­jić. Oba­ve­zno bih u pos­ta­vu uvrstio Ze­bu iz Že­lje, zbog ko­jeg lju­di do­la­ze na sta­di­one, pa i Dža­kmi­ća iz Sa­ra­je­va.
Ko­ga bi od tre­ne­ra ra­do vi­dio na klu­pi svog ti­ma?
Naj­lje­pše mo­men­te sam pro­ži­vio sa Sla­vo­lju­bom Mu­sli­nom, ko­ji me je tre­ni­rao u Kim­ki­ju. Naj­bo­lji je od svih sa ko­ji­ma sam ra­dio i od nje­ga se mo­glo pu­no to­ga na­uči­ti. Za Mu­sli­na vo­lim re­ći da je ele­gan­tan i spo­so­ban. Ka­pa do­le i Hu­sre­fu Mu­se­mi­ću, Vla­di Ja­go­di­ću, a ja­ko ci­je­nim i Ama­ra Osi­ma.
Pos­to­ji li no­go­me­taš za ko­jeg mo­žeš re­ći da ti je bio idol?
Vo­lio sam dos­ta igra­ča iz sta­re Ju­ge, ali da sam za ne­kim pre­vi­še pa­tio, baš i ni­sam. Na­vi­jač sam Zvez­de ta­ko da su Pro­si­ne­čki, Sa­vi­če­vić, Pi­ksi i Pan­čev na­ra­vno bi­li u prvom pla­nu, ali to je sve.
Ima li Vu­le još uvi­jek re­pre­zen­ta­ti­vnih am­bi­ci­ja?
- U naj­bo­ljim sam go­di­na­ma, ali i ka­da sam bio stan­dar­dan u Mos­kvi, ni­ko se ni­je sje­tio na­zva­ti. Po­štu­jem to, že­lim mom­ci­ma pu­no sre­će, ali mi­slim da se u re­pre­zen­ta­ci­ju još uvi­jek do­la­zi na ču­dan na­čin. Ako i do­bi­jem po­ziv, ne že­lim bi­ti „sta­tis­ta" ko­ji će ispu­ni­ti kvo­tu od 20 igra­ča. Bo­lje ne­ka se­le­ktor Su­šić zo­ve mla­đe, ko­ji­ma će to vi­še zna­či­ti - za­klju­čio je Tri­vu­no­vić, naj­bo­lji no­go­me­taš Pre­mi­jer li­ge za 2010. go­di­nu.
D. Jer­ko­vić
Vu­le o Edi­nu Dže­ki
Dže­ko je otvo­rio vra­ta Pre­mi­jer­ši­pa za bh. igra­če, a si­gur­no je da će im tre­ba­ti i is­ku­snih sto­pe­ra...
- Dže­ko je je­dan! Maj­stor! Os­vje­tlao je nam obraz i sa­mo ne­ka ga zdrav­lje po­slu­ži, a os­ta­lo će on sam se­bi osi­gu­ra­ti. Da­bo­gda še­ike iz Man­čes­ter Si­ti­ja "ogu­lio" za još sto­ti­ne mi­li­ona fun­ti svo­jim go­lo­vi­ma. To mu od srca že­lim, što sam mu i po­ru­čio ka­da smo se vi­dje­li u Sa­ra­je­vu. Iz ni­če­ga je do­šao na ne­bo me­đu "ne­bes­ko­pla­ve" iz Man­čes­te­ra, ne­ka ta­mo i os­ta­ne - na­gla­sio je Tri­vu­no­vić.
O FK Sa­ra­je­vu...
- Žao mi je što se u mo­jem biv­šem klu­bu de­ša­va­ju ru­žne stva­ri, što vla­da be­spa­ri­ca i što ni­ko u Sa­ra­je­vu ne po­ka­zu­je in­te­res da se to ri­je­ši i da se po­mo­gne. Ju­čer sam se čuo sa po­mo­ćni­kom tre­ne­ra, Se­na­dom Re­pu­hom, ko­ji mi je pot­vrdio da se is­te stva­ri po­nav­lja­ju, još od pri­je če­ti­ri go­di­ne, iz vre­me­na kad sam ja igrao u "bor­do ti­mu". Dva mje­se­ca ži­vnu, a on­da usli­je­di se­dam mje­se­ci ku­bu­re­nja i pre­živ­lja­va­nja - ra­zo­ča­ran je Tri­vu­no­vić.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Бануј ове из федерације,апсолутно немају шта овдје тражити!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Фудбалери крећу са радом

понедељак, 10 јануар 2011 00:49

Владо Јагодић, тренер Борца, данас ће прозвати "црвено-плаве" фудбалере и кренути са припремама за наставак сезоне у којој имају високе амбиције. Екипа са Градског стадиона освојила је јесењу титулу и као прва жели да прође кроз циљ и на крају сезоне, што би им омогућило да играју квалификације за Лигу шампиона.

- У почетку припрема ћемо да радимо дијагностику и тестирање, а тек од 15. јануара ћемо да кренемо с максималним оптерећењем. На првом састанку ћу да упознам играче са плановима и програмом рада за прољећни дио сезоне. Фудбалери морају да буду свјесни шта нас чека. До 15. јануара бих желио да имам јасну слику када је у питању играчки кадар који ћу имати на располагању у наставку сезоне - рекао је Јагодић.

Тренутно је редове Борца напустио само Љубиша Вукеља, док је останак Перице Станческог и Милана Муминовића још под знаком питања. Челници још нису ангажовали нити једно појачање иако је било много спекулација.

- Видјећемо на кога можемо да рачунамо у другом дијелу. Моја жеља је да задржимо играчки кадар који ће да буде задовољан. У овом тренутку је тешко доћи до великих појачања. Све ће бити познато када се окупимо. Што се Станческог тиче, добио сам увјеравања од Управе клуба да је он наш играч. Према томе, првог дана прелазног рока, то јест 17. јануара, требало би да потпише нови уговор. Ако се то не деси, онда смо преварени. Очекујемо Станческог на прозивци - изјавио је Јагодић.

Дарко Љубојевић, спортски директор Борца, нагласио је да у посљедње вријеме постоје многе спекулације о одласку и доласку фудбалера на Градски стадион.

- Много се прича и пише о играчима који иду и долазе у Борац, али још ништа конкретно није завршено. На прозивци ће бити познате многе ствари. Прије првог окупљања треба да одржим састанак са шефом стручног штаба који је боравио у Вогошћи на предавањима за тренерску лиценцу. Не желим ништа да говорим пошто ће на прозивци све бити јасно - нагласио је Љубојевић.

Припреме

Први дио припрема Борац ће да обави у Бањалуци, а 31. јануара преселиће се у турско љетовалиште Анталију.

- Наши планови су да у току припрема одиграмо осам контролних мечева, од којих ћемо пет играти у Турској. За сада још не знамо имена противника, али све ће бити познато прије поласка у Анталију - рекао је Владо Јагодић.

(Независне)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Simpatizer je napisao:
- Видјећемо на кога можемо да рачунамо у другом дијелу. Моја жеља је да задржимо играчки кадар који ће да буде задовољан. У овом тренутку је тешко доћи до великих појачања. Све ће бити познато када се окупимо. Што се Станческог тиче, добио сам увјеравања од Управе клуба да је он наш играч. Према томе, првог дана прелазног рока, то јест 17. јануара, требало би да потпише нови уговор. Ако се то не деси, онда смо преварени. Очекујемо Станческог на прозивци - изјавио је Јагодић.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, bas djeluje naivno, ali ajde da vidimo rasplet.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 11:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Какав год расплет био то се не смије дешавати, осим ако нисмо аматерски клуб. Траљаво се опет ради и све је исто и све се понавља из године у годину. Ако оду само ови што су најављивали биће и добро, мада не вјерујем да ће се завршити само на њима. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesmo amaterski klub. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 12:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Дајте људи, немојте тако. И кад смо освајали бодове, силовали по Федерацији, ситуација у клубу је била далеко од бајне. Само што су успјеси мало скренули погледе са стварних проблема. Али то ме ни не чуди, с обзиром у каквој држави живимо, и какво је стање у Борцу било свих ових година. Тешко је очекивати да се нешто преко ноћи промијени.
Др. Владо нам је вратио наду у боље сутра. Човјек је доктор за остале квази тренере...

А ови из Педерације што подбадају су ми посебно смијешни. И они се распадају у сваком погледу, само то прикривају. И ова два милиона што ће добити за дијаманта(јој ко му даде тај дебилни надимак :roll: ) ће вјероватно локалне гузоње да разграбе.
Нек` се они о својој муци забрину. Да је њима добро, не би нама долазили на тему. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve mi se cini da je borcev_navijac=Tegeltija. Kako je ovaj izasao iz uprave nema ni informacija od borcevog_navijaca.!!

Alo borcev_navijac javi se cekamo info..

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja jos uvijek samo cekam,da udjem na ovaj sajt i procitam neko pozitivno iznenadjenje. :D Ajd dace Bog...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 13:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Srećan početak priprema našem klubu.
Vlado vjerujemo u tebe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]