^ Zato ja nisam nastavila gledati Konana kao sto nisam pocela ni jedan drugi maratonski shounen koji me je zainteresovao.

A slican Claymoru imas Berserk. Moguce je da si gledao. Sem Berserka imas i
Blood+. Ima 50 epizoda i zavrsen je. Takodje ima i alternativna verzija tj. film pod nazivom
Blood: The Last Vampire.
Slican Claymoru je isto
Bleach za koji si sigurno cuo. To je isto jedan od maratonskih shounena koji se jos uvijek emituje i ima 300+ epizoda.
D.Gray-man je isto slican Klejmoru. Ima 103 epizode. Ovo nisam gledala, ali imam dosta ortaka koji jesu i kazu da je i vise nego dobar. Takodje, ima visok rating. To bi trebalo biti to. =)
EDIT: Evo pitala sam Shweleta (jedan moj dobar drug koji je veliki fan FSN-a) koji animei imaju da su slicni FSN-u i on kaze ovako:
Pa evo ti par naslova sto mi padaju na pamet:
Pandora Hearts (nisam gledao, ali cuo sam da je veoma slican, isto ima neki contract izmedju main character-a, odradjen je u royal stilu sto bas prilici knight clasama iz Fate-a (Lancer, Archer, Saber)
Shakugan no Shana (glavni characteri stvaraju neku vrstu kontakta takodje, do odredjenog extenta prilici, ali naravno nije FSN, nista nemoze biti bolje od toga)
Mai Hime (anime koji je battle royal tipa, kao i Fate, pristojno uradjen)
Shingetsutan Tsukihime (Ista firma ga je pravila, ima isti osecaj, deluje malo ozbiljnije)
Ukoliko nije, kojim slucajem, gledao/gledala Fate/stay night UBW onda nek pogelda XD
A i Fate/zero nam stize... ove godine izgleda

DD
Od svih tih dugometraznih jedino mogu gledati DB serijal(bez GT-a) ipak je Goku najjveca faca xD
Berserk gledao a od ovih sto si nabrojala po opisu mi ovaj Pandora Hearts djeluje odlicno! I to cu sutra provjeriti pa javiti kakav je, hvala