banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Тек вечерас се показало колико значе навијачи... Са Лешинарима у правом издању сигуран сам да би било бар 3-4 разлике за нас...

Нема успјеха без навијача, они покрећу играче, они су мотор свега...
Видјели сте Мелића, након сваког гола је позивао публику да устане и навија... А овако, Борик крцат а навијања ни у причи...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Najveca glupost je ova besplatna podjela ulaznica. 30% dvorane ne zna ni pravila,ni koliko traje poluvrijeme (cuo sam komentare)....bolje bi bilo da ima 3000 stvarnih zaljubljenika u sport nego ovo. Bolje i za klub,koji bi zaradio i imao "skolovaniju" podrsku,a bolje i za samu publiku kojoj bi bilo komfornije i ne bi se sjedilo po stepenicama i visilo sa balkona.A neki cak i pushe :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
А јесте ли видјели тек смијурије са оним цурицама што плешу? :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:01 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:

А било ми их жао... а Шајине, свака ти дала кад си се изгаламаио на ону дјецу што су бацала ролне папира :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
данас су људи изгледа дошли јер је то ин!
јер ова данас публика и она против анкаре дефинитивно нису исте.

џаба крцата дворана када је људе срамота да пусте коју емоцију из себе (ако уопште имају ишта у себи)

спор напад, безидејан.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:44 
Veteran
Veteran

d.a. je napisao:
јер ова данас публика и она против анкаре дефинитивно нису исте.

џаба крцата дворана када је људе срамота да пусте коју емоцију из себе (ако уопште имају ишта у себи)

спор напад, безидејан.

Како то мени иде на живце, не могу ти описати...
Чим устанем и повичем :"Борац, Борац", оне глупачице и градски офери као преврћу очима...
Па јбм вам матер, јесте дошли на текму или у позориште...

Ничим нисам задовољан вечерас, осим Фахрудином Мелићем.
Човјек је класа изнад осталих... Додуше, и Блажевић је био солидан на голу.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
јан_де je napisao:
Тек вечерас се показало колико значе навијачи... Са Лешинарима у правом издању сигуран сам да би било бар 3-4 разлике за нас...

Нема успјеха без навијача, они покрећу играче, они су мотор свега...
Видјели сте Мелића, након сваког гола је позивао публику да устане и навија... А овако, Борик крцат а навијања ни у причи...

слажем се са тобом :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
ова данас публика и она против анкаре дефинитивно нису исте.

то мени иде на живце, не могу ти описати...
Чим устанем и повичем :"Борац, Борац", оне глупачице и градски офери као преврћу очима...
Па јбм вам матер, јесте дошли на текму или у позориште...

Е то и мене нервира, ја у голој води, дерем се ко крелац, а око мене само тупи погледи!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Šajin je napisao:

А било ми их жао... а Шајине, свака ти дала кад си се изгаламаио на ону дјецу што су бацала ролне папира :lol:

:)

У читавом тиму ја сам такође једино баш био задовољан са игром Мелића и Блажевића
Мелић је показао какав је играч у питању. Ево сад сам гледао успорени снимак оног гола кад је као кренуо да шутне и онда елегантно спустио лопту по земљи у гол. Голман само остао на мјесту :)
А Блажевић је стварно имао добрих одбрана.

Овом приликом се извињавам дјевојци коју сам случајно закачио лактом(на сву срећу само сам је окрзнуо :D )
такође извињавам се и свом пријатељу којег сам против Анкаре ударио лактом у главу па се угризао за језик :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 02:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svaka cast momcima. Trudili se, nije islo. Jbg. Procerdali smo 3-4 kontre, Mika pogodi stativu iz sedmerca... To je to...

Jos jednom, svaka im cast. Tatabanja igra neuporedivo kvalitetniju ligu i sigurno da im je to ogromna prednost...

Ruko-ruko-rukomet Borac!
Booorac, Booorac...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 07:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Momci su se borili i ne smije im se nista zamjeriti. Najjaci, nazalost negativan, utisak je momenat kada se trcala kontra i kada Vranjes, IAKO JE POGLEDAO, nije dodao loptu slobodnom igracu i tako upropastio gotovo siguran gol. Takve bih, da sam trener, zakucao za klupu!

Melic daleko najbolji sinoc.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 08:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Sve sami sminkeri,pozeri i milfare bruka :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Искрено се надам да ће РК Борац наћи неког доброг спонзора, или да ће град и Влада мало више помоћи. Јер рукомет је спорт у којем се уз релативно мала улагања може доста остварити. Садашњој екипи свака част, али без 2-3 јака појачања не вјерујем да ће моћи направити значајнији резултат у регионалној лиги.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
O utakmici ne treba trositi rijeci vidjelo se da Madjari igraju kvalitetnije takmicenje i da su iskusni, presjekli su nam cetiri kontre i umjeto da mi povedemo oni stvpore prednost. Momci su se borili ali je nakon meceva sa jacim protivnicima vec jasno ko nema kvalitet za regionalnu ligu.
Poslije utakmice bile su zanimljive izjave.
Markovic vjeruje da moze da nadoknadi dva gola ,,, ja iskreno ne
Kekezovic njihov igrac - bilo mi je tesko da igram protiv svog naroda, bas je bilo super
A najjace ide mars na drinu a u nasoj postavi dva srbina he he

O navijanju ne treba trtositi rijeci ja ne mogu pricati koliko sam galamio ali sta to vrijedi kad se ljudi nisu napalili

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Sto se tice utakmice sve je vec napisano , mislim da nam treba vise jakih utakmica presjekli su nam 4-5 kontri koji su trebali da se zavrse sa lakim golovima.
Sta se desi sa ovom djecom sto su se stimali na jugu cak su bili okacili transparent lesinara a onda nestade i transparenta i njih, ko ih najuri???

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
jbg izgubismo,pravili smo previse greski pogotovo kada smo kretali u kontre,umjesto da postignemo gol oni nam presjeku loptu i zabiju gol i to se vise puta dogadjalo.Na pocetku kada smo poveli 4-1 mislio sam da cemo ih razvaliti,uvjek nam je start bio los a sad smo odlicno startali.Madjari su bili bolje fizicki spremni,a Borac nije imao ni podrsku sa tribina iako je dvorana bila prepuna.Atmosfera protiv Ankare je bila 100 puta bolja,sinoc kad se proderes na sudiju ili krenes navijati svi su te gledali kao nekog ludjaka :-? .Seljaci koji puse u dvorani nek mi popuse k.rac!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne treba gledati reakcije ostalih "navijaca". I sad je meni kao neugodno kad kazem:"AJMO MOMCI!" ili kad se sudiji sjetim milosne majke?! Treba se tako postaviti da se ovi koji sjede i cute osjecaju neugodno pa da i oni zagalame :D

Sve u svemu i nije bilo lose. Ali, moze puuuuno bolje.

Aj Borac.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Steta, odvano Borik nije bio puniji, ali presudilo je iskustvo madara, oni su svaku nasu gresku iskoristili.Melic je klasa, zao mi je samo sto nismo pobjedii, i sto je vecina ljudi dosla iz samo njima poznatih razloga, jeli dvorana dopusti da 20 madara nadjaca 3000, ali eto bice bolje.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 11:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mađari kvalitetom nisu bolji da bi pobijedili u Boriku, sinoć na djelu je viđeno klasično neiskustvo ekipe i u tome leži najveći uzrok za poraz...

Atmosfera, po mom mišljenju sasvim solidna, ali na terenu nije bilo kako treba i logično je da su onda ljudi popuštali u tom segmentu, a protiv Turaka je bilo manje ljudi i samim tim je Borik bio akustičniji, a da ne kažem da je i rezultat na parketu bio taj koji je dizao publiku na noge...

Neću da puno pišem o igri, jer nisam baš neki stručnjak, mada gledam i rukomet, možda se nećete složiti sa mnom, ali na 4-1, mislim da smo imali kontru, tri na dva, gdje je Melić bio sam na krilu, stekao sam utisak da mu lopta nije otišla iako ga je igrač skoro sigurno vidio, nego se zabio u dva igrača i napravio faul u napadu, nakon toga kola su krenula nizbrdo i jednostavno nije išlo kako treba...

Melić, svaka čast, neodoljivo me podsjeća na Džombu... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 16:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Nov 2010, 09:26
Zahvaljujemo se publici na korektnom i fer navijanju i izuzetnoj podršci koju ste pružili našim igračima. Bili ste osmi igrač ove utakmice te se nadamo da će vaša podrška rukometašima biti od velikog značaja i u narednim utakmicama Premijer lige BiH kao i uvertira za Regionalnu ligu koja nas očekuje iduće godine.
VELIKO HVALA!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]