banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 15:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2010, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Brigate BL je napisao:
Tvoja prica ima samo jednu manu.
Kad je Eresic bio direktor KK Banjalucka pivara u klubu je bio Cubrilo a ne Peni. Naredne sezone klub je preuzeo Doja i osvojio Kup pobjedom nad Igokeom i izborio povratak u Premijer ligu. U tom momentu budzet kluba je bio mizeran, ali je sve drzavi placeno i Borac je bio u plusu.
Medjutim sad dolazi Gradska uprava postavlja simu a ne peni. Pivara prve sezone daje pare a kasnije kad vidi da je ovaj privatizovao klub ne daje jer je i sama u dugovima . Koliko znam u novoj upravi su
Boris Blagojevic kao predsjednik / nije bio kod Sime
Sasa Vujasinovic . nije bio kod sime
Predrag Damjanovic nije bio
advokat Cvijanovic nije bio

samo je Doja bio direktor a ovaj ga nista nije pitao....

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SIJUKS je napisao:
Imam stotinjak karata za nedeljnu utamicu Borac-Zrinjski pa ako ima neko ko ih moze podeliti ljudima koji bi isli na utakmicu neka mi se javi na pp da mu prebacim :wink:

Ista prica samo sada su karte za utakmicu Borac-Celik(subota 20-15) :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 14:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:
Imam stotinjak karata za nedeljnu utamicu Borac-Zrinjski pa ako ima neko ko ih moze podeliti ljudima koji bi isli na utakmicu neka mi se javi na pp da mu prebacim :wink:

Ista prica samo sada su karte za utakmicu Borac-Celik(subota 20-15) :wink:

Је л` опет бесплатан улаз?
А не контам, прошли пут нису тражили карте уопште, чак нико није био на улазу, ма чак мислим да ни један полицајац није био у дворани.. Бар их ја нисам видио...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Slobodan Simovic je napisao:
Brigate BL je napisao:
Tvoja prica ima samo jednu manu.
Kad je Eresic bio direktor KK Banjalucka pivara u klubu je bio Cubrilo a ne Peni. Naredne sezone klub je preuzeo Doja i osvojio Kup pobjedom nad Igokeom i izborio povratak u Premijer ligu. U tom momentu budzet kluba je bio mizeran, ali je sve drzavi placeno i Borac je bio u plusu.
Medjutim sad dolazi Gradska uprava postavlja simu a ne peni. Pivara prve sezone daje pare a kasnije kad vidi da je ovaj privatizovao klub ne daje jer je i sama u dugovima . Koliko znam u novoj upravi su
Boris Blagojevic kao predsjednik / nije bio kod Sime
Sasa Vujasinovic . nije bio kod sime
Predrag Damjanovic nije bio
advokat Cvijanovic nije bio

samo je Doja bio direktor a ovaj ga nista nije pitao....

Upravo tako.

:D

Hajde da se uozbiljimo

Postoji formalna i neformalna uprava, to sa stvarnom hijerarhijom nema nikakve veze, dovoljno je da si uvezan sa izvorom finasiranja.I Ranko Skrbic je bio, pa i Sladjana Golic je bila predsjednica upravnog odbora a mislim da nije ni znala u kojoj ligi igra Borac. Znaci, upravni odbor samo aminuje odluku finansijera oni nemaju nikakav uticaj.

Pravo pitanje je zasto pivara nije odustala od "finansiranja" nakon katastrofalnih rezultata, duplih ugovora, kriminalnih radnji, imate cuveni Vuletin (napredovao do sportskog direktora) ugovor od 80.000 koji je otisao na otvaranje nekakvih apoteka i slicno...zasto pivara nikada nije pozvala na odgovornost nikoga iz Borca? Ili, zasto se Dojcinovicu godinama izmisljaju funkcije, zamjenik direktora, sekretar, sada direktor.

Zato sto je glavna veze za pranje novca na relaciji pivara-borac-grad. Kad on ode postavice nekog drugog i tako dalje. Razmislite zasto mu je grad dozvolio da organizuje svako ljeto turnir u basketu BESPLATNO u strogom centru sto bi u nekoj drugoj sredini bilo nezamisljivo.

Sustina je da se NIKADA ni 20% sredstava koje je davala pivara ili gradska uprava nije islo na igrace. Pravili su se dupli ugovori, dovodjeni isluzeni igraci za nekoliko stotina evra, smjestaj u Obradovicevom stanu po cetvorica (provjerena informacija) i ostale mahinacije, a sa druge strane prikazivano nesto sasvim drugo.
Dakle, radi se o organizovanoj grupici, u ovom slucaju mafijaskoj posto je i gradska upravu u igri, koja jako dobro radi svoj posao. Njima trenutno odgovara prica o zdravom Borcu koji je opet na nogama plus i publika se vratila,velika ocekivanja, znaci grad i pivara moraju da upumpaju sredstva jer ipak ambicije su vece, mozda sledece godine cak i Evropa :D a onda opet jovo nanovo.
Sve ide po planu.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 18:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Opet govoris bez argumenata 8)

Pivara je prosle godine odustala od finansiranja kluba jer su trazili da Simovic podnese racune. Kako to nije uradio ovi nisu dali pare sve do promjene uprave.
Doju nisu mogli tek tako skloniti iz kluba jer je u najgorem trenutku kad je klub ispao u Prvu ligu RS, preuzeo klub i vratio ga u Premijer ligu. I ovaj put on je jedini preuzeo klub sa ogromnim dugom.
To za Obradovica je takodje laz. cini mi se da nijednom nisam cuo da su cetiri igraca zajedno stanovala . Naprotiv znam da su ih za vrijeme Simovica izbacivali iz stanova zbog neplacenih dugovanja.
Ono sto je tacno da je za krizu u klubu u predhodne tri godine kriva Gradska uprava. Oni su doveli Simovica i njegov evropski plan na tri godine i kasnije ga nisu uopste komentarisali. Covjek sam napravio 700 000 dugova i ne odgovara ni za šta. To dovoljno govori kakva smo banana drzava

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prosle godine je stanje bilo katastrofa , koliko ja znam igraci nisu ni isplacivani. Pivara nije davala jer se cekao bankrot i katanac. Znaci, kao i prosli put kad su ukinuli Banjalucku Pivaru i ponovo morali da registruju Borac. I tada je Doja postavljan kao i sada. Da li treba da se i treci put ukine klub pa da shvatis o cemu se radi. DOJCINOVIC JE GLAVNI SIMOVICEV COVJEK.

Kada dolazi nova uprava prvo pitanje glasi: "gdje su nase pare" ali oni ne postavljaju nikakva pitanja, kao ni prethodni jer se radi o istim ljudima. Kako da pitaju za pare kad je Dojcinovic potpisivao ugovore za vrijeme Simovica. Preregistrujes klub, pivara i grad "otpisu" dugove i onda idemo opet. Simovic je napravio mnogo vecu stetu od 700.000 jer Borac nema vise infrastrukturu, nema trenere mladjih kategorija, nema nista. sama cinjenica da on nije u zatvoru dovoljno govori da se radi o mafiji.

Sto se tice Obradovica, opet klasicni kriminal, navodno su iznajmljivali stanove, a igrace drzali kod njega.
A o vracanju u prvu ligu, navedi mi ime jednog igraca koji je afirmisan u ligi RS i igrao sledece godine u prvoj???
Radi se o igracima koji su sezonu ranije igrali u Nektaru u istoj konkurenciji i postizali jako dobre rezultate.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 13:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Doja glavni Simovicev covjek :lol: sa ovim si pokazao svoje znanje o KK Borac Nektar . Prvo kazes kako sponzor rjesava sve, sad na moju intervenciju kazes da nije davao pare...
Ekipa koja je bila Prva u ligi RS je igrala naredne sezone Premijer ligu BIH ...
Navodno iznajmljivali stanove a drzali ih kod Obradovica :oops: a prvo tvrdis da su bili kod njega i da su njemu placali
Ako imas kakvu konstruktivnu informaciju podijeli je sa nama ali nemoj lupati budalestine

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Frisky jako si neubjedljiv. Djeujes kao snasa na pijaci kad traca a ne kao neko ko vlada cinjenicama. Samo spamujes temu tako da oni koji bole KK Borac izbjegavaju ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam snasa sa salasa :D

Ovo su price koje kruze godinama po Boriku i nisu tracevi vec dolaze od ljudi iz kluba. Ako cujes od jednog, naravno da se neces obazirati, ali ako ti to kazu tri, cetiri razlicita izvora od kojih vecina nema nikakav interes u klubu onda pocnes da sklapas kockice.

Sve sto sam napisao je 100% tacno.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 22:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
јел био ко на кошарцо,ко је побједио?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobili smo 87-69.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 22:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Dobili smo 87-69.

данас је баш Борчев дан :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kao sto se i ocekivalo Celik se drzao dok je imao snage. drago je sinoc promijenio sve igrace, a ovaj put u prvom planu su Bili Vranjes, Sturanovic i Paljo
Mene je sinoc iznenadio Maksim Sturanovic.. Momak je odigrao jako dobro u odbrani, inace je onako bas povucen.,..Ona blokada u stilu Djule Mestera :D
Vranjes je imao svoje vece , jos jednom pokazuje da je najskolovaniji igrac kod nas...Sve je djelovalo jako dobro jos da pobjede Kakanj i Vardu onda bi napravili zaista odlicnu uvertiru za nastavak

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
БОРАЦ НЕКТАР - ЧЕЛИК 87:69

(22:23, 18:11, 25:20, 22:15)

дворана: "Борик", гледалаца: 700, судије: Анте Дрмић (Томиславград), Владимир Марић (Чапљина) и Мате Крижанац (Томиславград).

БОРАЦ НЕКТАР: Тошић 2, Јовановић 12, Врањеш 19, Ђурковић 7, Штурановић 8, Јагодић-Куриџа, Блануша 6, Јоцовић 13, Павловић, Лончар 3, Ковачевић 12, Трикић 5. Тренер: Драго Каралић.

ЧЕЛИК: Билић, Опачак 11, Медановић, Јахић 12, Дедић 8, Бегагић 2, Пезер, Ризвић 26, Авдић 4, Језилџић, Крекешић, Анделија 6. Тренер: Бењамин Пеља.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pobijedili smo u Kaknju 76-72.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 12:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U utorak protiv Vardeb jos jedan sansa za dobar rezultat i nastavak serije

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 17:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Bosna-Borac nedelja u 14 h prenos na bht-u.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Brigate BL je napisao:

U koliko pocinje veceras utakmica i predpostavljam da je ulaz besplatan ?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
Brigate BL je napisao:

U koliko pocinje veceras utakmica i predpostavljam da je ulaz besplatan ?

utakmica pocinje u 8,ulaz je besplatan

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Ajmo ljudi ispuniti dvoranu večeras, pružiti podršku ovim momcima, zahvaliti im se na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme, oni to stvarno zaslužuju! AJ BORAC

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]