Naime, uzeo sam laptop krajem januara, znaci nepunih 10 mjeseci star. Na njemu instalirana sedmica, drugi put (jednom sam rusio sistem, greskom). Nije mi ispadao, a bateriju nisam vadio od kako sam je stavio. Za punjac sam vodio racuna da se ne savija nigdje, jer znam da se lako odsteti na taj nacin. Prije dvije tri sedmice mi se pocela pojavljivati poruka "please consider replacing your battery", i osjetno je baterija oslabila od tad sto se tice vijeka trajanja. Kad je na punjacu, ima "x" preko baterija, a kad nije na punjacu, mijenja se, tj. treperi taj "x". Danas mi se laptop ugasio par puta kad nije bio na bateriji, stavim opciju 'balanced', radio je nekih 15ak minuta, dosao na 60% baterije i ugasio se. Pokusam ga upaliti nece, na punjacu hoce. Napunim ga, opet skinem sa punjaca, i onda nakon nekih 20ak minuta dodje na 50-60%, i samo se ugasi. Upalim laptop na punjac, prikazuje stanje baterije 17% Sta mi je ciniti, laptop mi je u garanciji, ali u Zagrebu, za cijenu dok ga odnesem, i vratim se, pa opet odem po njega, moze naruciti drugu bateriju :/ Cuo sam da win 7 zna tako zezati, davati netacne podatke za bateriju, da nije to?
_________________ "Baš je dobro kada misliš da živiš u slobodi"
Poslednji put menjao Tommy Vercetti dana 17 Okt 2010, 17:01, izmenjena samo jedanput
|