banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 84 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Sa rumom. Popila sam litru za 7/10 dana :oops:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
blackrose je napisao:
Sa rumom. Popila sam litru za 7/10 dana :oops:

ccc a ne zoves :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 01:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
azdajica-ny je napisao:
raven je napisao:
hvala, hvala... pasce danas bar jedan puni pleh. valjda ce nece raspasti. :cat:

i jesu li uspjele?

Pa.. ne bas najbolje... mislim da sam ih premekano zamijesila pa su se udvostrucile kad sam ih zalila i izgubile su sare kad su se natopile sirupom. Inace, nisu se raspale. Stavicu vise brasna drugi put. Ne gubim nadu :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Zato stavljaj brašno po mjeri, drugi put mjeri i pamti koliko si stavila dok ne potrefiš pravu mjeru, tako ja radim :D jer najgore mi je kad mi neko kaže - stavi odoka, onako, vidjećeš... i ispadne "niđe veze".

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Ja sam u petak poslije ispita i grčevitog pisanja od 2,5 sata otišla u Corso u Merkatoru. Kao idemo na kolače i da dođemo malo sebi. I probam njihov Amarena kup. Leleeee!!! Kad sam vidjela ono, reko' neću ja ovo sve moći. Mhmmmm, zamalo. Čokoladni sladoled, šlag, preliv od višanja i čokoladni toping... Uhhhhhhhhhhhhhh...

Ako neko slučajno ima recept one Cherry torte iz Pingvina, daću mu lijevi bubreg u zamjenu za isti. :lol:

Ima li još neko u ovom gradu ko ne voli sufle iz Male stanice? Mislim dobar je, ali meni je prepreprejak.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Meni je isto malo prejak,barem je nekidan bio....Al' nisam mu oprostio....

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Phoenix je napisao:
Ima li još neko u ovom gradu ko ne voli sufle iz Male stanice? Mislim dobar je, ali meni je prepreprejak.

Meni je savršen :love5:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Ti nisi "u gradu"....Ti si iz SrBca.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Probah Taj Sufle jednom prilikom i ne uspjedoh ga pojesti do kraja! Jak!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

raven je napisao:
Probah Taj Sufle jednom prilikom i ne uspjedoh ga pojesti do kraja! Jak!
ž

Mhmmm, isti slučaj! ;-)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 18:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Vi ste kukavice.Pokleknuli pred licem neprijatelja :lol: ,umjesto da ga uništite do kraja...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Aj' sto pojedem komplet sufle .. al' sto ga pojedem nakon sto sam se propisno ozdrao 3 minute prije toga :oops: :banghead: :lol:
Kolaci u Pingvinu su mi skroooooooz bezveze. Sta god, kad god, sam uzeo tamo nikako mi se nije dopalo :? :oops:
Ponekad, kad me uhvati zelja, odem do Manje pa kupim njihove kolace. Uopste nisu skupi, a zna se probati par komada da budu skroz OK.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 20:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Manja ima fantastične minjone.Njam :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ko je one minjone izmislio treba ga streljati, a i mene zajedno sa njim jer nemam ni sekunde samokontrole cim se dohvatim kutije :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Vi ste kukavice.Pokleknuli pred licem neprijatelja :lol: ,umjesto da ga uništite do kraja...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pošto sam ovih dana imala rođendana mašala, mislila sam da ću završiti u hitnoj zbog nivoa šećera u krvi, :lol: evo utisci.

Pingvin mi je ok. Moje 2 torte su Cherry i Straćatela. Budu svježe, što je najbitnije. :D Ostale i nisu baš nešto. Imaju dosta toriti sa sušenom korom od bjelanaca (onom puslice korom) a ja to ne volim nikako.

Capriolo onako. Skupi su a meni se nekako ne sviđaju, nekako mi plestično-moderno-industrijski izgledaju i imaju ukus. :-? Ne znam kako to da opišem. Jednom sam kod njih jela ledeni brijeg i bio je odličan ali zandnji put kad sam bila nisu ga imali.

Manja me je razočarala zadnji put kad sam bila. :crybaby: Jela sam Nugat tortu, to sam prije kod njih tamanila, ali sad mi je bila stara. Nije bila pokvarena nego se vidi da je stajala jer je bila isušena i imala pomalo bajat ukus kao kad kolači stoje neko vrijeme.:pukeright: Ali ono njihovo pakovanje kolača, tiramisu plus čokoldane kocke. Uuuuuuuuu...

Corso Amarena kup... Uh, uh, uh. :lol: (Višnje u bilo kom obliku kod mene uvijek imaju prođu. :lol: ) Dobri su im i kolači, ali su poskupi u odnosu na ostale slastičarne.

Oduševila sam se Triangolom. To je ona slastičarna na Mejdanu pored Tropica tj. Maxija (jbg, nikako se navići na novi naziv.) Nisam tu bila poodavno iako smo prije imali običaj da tu upadamo ali i tada smo uglavnom tamanili kupove, sjećam se da su bili odlični. Kolači su im svježi, najbitnije, domaći su, nisu skupi i ima ih poprilično. Sestra naručia šampitu i žito sa šlagom. Pita nju fino konobar jel' sigurna. Jeste, op'o joj šećer. Kad je donio šampitu vidjeli smo zašto je pitao. :lol: Ono nije šampita, ono je planina od bjelanaca. Ako onde nema 20 cm fila đavo me odnio. Nas 3 smo pokušavale da je pojedemo, na naše kolače, i nismo uspjele. :lol: I da, meni najljepša voćna torta u gradu a i druga seka nije imala zamjerke na čokoladnu fantaziju/kraljicu čokolade, ko je kako zove.

Jao, od silne priče jede mi se nešto slatko. :angry3: Ne'š vala!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:07 
Administrator
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ko je one minjone izmislio treba ga streljati, a i mene zajedno sa njim jer nemam ni sekunde samokontrole cim se dohvatim kutije :lol:
Pričaj mi o tome.......Najgore je kad jedem minjone i vozim :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
V@nja je napisao:

uh minjoni,manjini,njam njam a sufle,ko je spomenuo sufle,brinem se za svoje zdravlje nekad sam 2 kom mogla pojesti a sad tek jedan :(

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

phoenix hvala za ovaj prekrasni izvjestaj!!.. njam! pocinjem krizirati, a koliko sam juce pojela slatkog, danas smijem samo da citam :cry:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
_zoka je napisao:
V@nja je napisao:

uh minjoni,manjini,njam njam a sufle,ko je spomenuo sufle,brinem se za svoje zdravlje nekad sam 2 kom mogla pojesti a sad tek jedan :(

Ajmeeeee, 2 suflea! :shock: Alal ti vera, sestro! :notworthy: Ja sam, taj jedan put kad sam ga naručila, pojela sladoled i onaj tečni nadjev i malo kore i imala osjećaj da ću da prsnem. Doduše jeste vani bilo jedno 500 stepeni.

Zaboravila sam u prethodnom izlaganju da spomenem i Citadelu. Oni su mi ok, solidni po svemu. Ni plus ni minus. Moja prijateljica kaže da joj je najbolji njihov tiramisu u gradu ali meni je tu mnooogooo bolja Manja. I da minjoni su odlični.

Nego, zna li iko, imaju li igdje u gradu musevi? E to je moja poslastica!!! :D Ali je nema kod nas nigdje! :crybaby:

@Raven! Hvala. :oops: Znam kako ti je! :crybaby:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

oh da draga,mada,kad bih malo trenirala pojela bih ponovo dva,ali isto tako mogu pojesti sufle nakon full obroka,kao i poslije obroka u vrbasu odem negdje na sladoled ili palacinke :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 84 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]