banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2010, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Popokatepetl je napisao:
Ja nikad nisam imao problema sa startovanjem cura, jer ih nisam ni startovao. Kao mladji sam bio pravi ljepotan, pa su mi prilazile sa recenicama tipa "gdje si, lijepi". I sad sam prelijep, a uz to sam postao i faca, pa i danas prilaze sa "gdje si lijepi", ali i "gdje si, faco".

"Dokazi nama trebaju, dokazi!"

:wink: :lol: :wink:

Talija je napisao:
Muška logika se često pokazala sasvim suprotna ženskoj logici i imala sam par puta doživljaj da neko nov dođe u naše (žensko) društvo, neko ko me npr. skoro očigledno ignoriše, pitajući moju prijateljicu xy pitanja, razgovarajući sa njom nakon čega ja "dignem ruke" i odustanem od bilo kakvog oblika konverzacije.
Poenta je da je ta osoba koristila metod "namjerno zanemarivanje" što je navodno trebalo u meni da probudi zanimanje i ljubomoru a samim tim i skretanje pažnje.

E ovo drugi najgluplji upad. ](*,) Ako je neko prišao mojoj prijateljici za mene je precrtan. Prvo, ne muvam se sa onim što se muvao sa mojoj prijateljicom, pa makar i lažno, i zbog sebe i zbog nje. Drugo, ili sam prvi izbor ili me zaobiđi. I ako išta mrzim, to su te igrice "vruće, hladno".

Prvi najgori upad je kad priđe mojoj drugarici i pita nju da li bih se ja smuvala sa njim. ](*,) Vrhunac gluposti.

@Google da najbolje je kad su stvari takve kakvim ih opisuješ. Ta neka tenzija i iščekivanje je najslađe.

Talija je napisao:
osamstotinazena je napisao:
Euroth je napisao:
Haj', da ti ne komplikujem, kad se stidiš:
Hajde se udaj za mene, može?

Može!

Rode, meni se fešta, pa ti vidi. :D

I meni, i meni!
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKyKlJKoAxw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Talija je napisao:
Muška logika se često pokazala sasvim suprotna ženskoj logici i imala sam par puta doživljaj da neko nov dođe u naše (žensko) društvo, neko ko me npr. skoro očigledno ignoriše, pitajući moju prijateljicu xy pitanja, razgovarajući sa njom nakon čega ja "dignem ruke" i odustanem od bilo kakvog oblika konverzacije.
Poenta je da je ta osoba koristila metod "namjerno zanemarivanje" što je navodno trebalo u meni da probudi zanimanje i ljubomoru a samim tim i skretanje pažnje.

Upravo suprotno. Zenska logika se pokazala tako nelogicnom. Cesto zene misle da im se upucavas iako ti to nije ni na kraju pameti, ne znam zasto, vjerovatno imaju previsoko misljenje o sebi, pa cim ko razgovara sa njima misle da im se upucava.
On ako te je zanemarivao upravo logicno znaci da mu se ne svidjas, odnosno da mu se svidja tvoja prijateljica. Otkud tebi zakljucak da mu se ti svidjas, ako cijelo vrijeme razgovara sa tvojom prijateljicom? Mene kad neko ignorise ja zakljucim da mu se ne svidjam i idem dalje. Zasto zene imaju suprotan zakljucak i cak kad im pridjes iz desetog razloga odmah misle da si im prisao jer se zelis udvarati? Stvarno mi to ide na zivce. Hocu nekog nesto da pitam, a vec mi neugodno jer odmah pomislja kako prilazim iz nekih osvajackih pobuda. Zasto zene imaju takvo misljenje o muskarcima, zar su svi tako nasrtljivi? :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 07:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
jellyfish je napisao:
Talija je napisao:

Upravo suprotno. Zenska logika se pokazala tako nelogicnom. Cesto zene misle da im se upucavas iako ti to nije ni na kraju pameti, ne znam zasto, vjerovatno imaju previsoko misljenje o sebi, pa cim ko razgovara sa njima misle da im se upucava.
On ako te je zanemarivao upravo logicno znaci da mu se ne svidjas, odnosno da mu se svidja tvoja prijateljica. Otkud tebi zakljucak da mu se ti svidjas, ako cijelo vrijeme razgovara sa tvojom prijateljicom? Mene kad neko ignorise ja zakljucim da mu se ne svidjam i idem dalje. Zasto zene imaju suprotan zakljucak i cak kad im pridjes iz desetog razloga odmah misle da si im prisao jer se zelis udvarati? Stvarno mi to ide na zivce. Hocu nekog nesto da pitam, a vec mi neugodno jer odmah pomislja kako prilazim iz nekih osvajackih pobuda. Zasto zene imaju takvo misljenje o muskarcima, zar su svi tako nasrtljivi? :roll:

Kako otkud znam? :) Zato što MI KAŽE. :)

Kao što sam i rekla, bilo da mu se ja sviđam ili ne, odvratno je to zanemarivanje (osnovna stvar kulture).
Uvijek vodim računa kada su u društvu osobe koje se međusobno ne poznaju da se ne potencira na priči u kojoj druga osoba ne može da sudjeluje. Uvlačim novopridošlu osobu u razgovor ili potenciram neutralnu priču da se niko ne osjeti zanemaren. Pa to je valjda očekivano ponašanje jedne zrele osobe u društvu ???

Drugo, uopšte se ne ljutim kad me neko zanemari, nije on kriv što ne zna ili što nema osjećaj za normalno ponašanje u društvu.
Poenta moje priče je da takva osoba koja namjerno ne pokazuje da te uopšte vidi za stolom ili u društvu kasnije navodi da mu se baš ti sviđaš!

PS I ti imaš čudne tripove da one misle kako ti misliš... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 08:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Slažem se sa Talijom, naravno da muškarci i tako pokazuju svoju "simpatiju" (zapostave te u društvu :-? ) , a to što ti Jellyfish ne misli i ne radiš tako, ne znači da nema takvih momaka :).

Jellyfish:
" Hocu nekog nesto da pitam, a vec mi neugodno jer odmah pomislja kako prilazim iz nekih osvajackih pobuda. Zasto zene imaju takvo misljenje o muskarcima, zar su svi tako nasrtljivi? "

- Kakav ti to prilaz imaš pa svaka pomisli da joj prilaziš iz osvajačkih pobuda :) :wink: ?!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:)

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 28 Avg 2010, 13:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 12:10 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jun 2010, 13:43
Posledji put kada su me startovali bilo je: "Daj 2 km upao sam na slotu "
A inace ako ja startujem zavisi od inspiracije,padne mi neka glupost na pamet uvijek mi crkavaju do smijeha sad mozda jer toliko ruzno izgledam a mozda jer je stvarno smijesno to sto pricam...]
bice da je ovo prvo :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 12:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
Retko me startuju, a kada ja nekog volim
dajem sve od sebeSlika,,i ne žalim za uloženim trudomSlika
Takav samSlika

Poslednji put menjao russianspace dana 18 Avg 2010, 12:50, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Poslednji start upućen meni bili su zvukovi sa farme : Njihhhaaa! Gic, Gic! A jedna pijana šmizlica mi je uho pjevala Brko, blkane moj omiljeni krkane.

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Poslednji put menjao arhangel_mihail dana 24 Avg 2010, 16:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
arhangel_mihail je napisao:
Poslednji start upućen meni bili su zvukovi sa farme : Njihhhaaa! Gic, Gic! A jedna pijana šmizlica mi je uho pjevala Brko, bkane moj omiljeni krkane.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Interesuje me kako si ti odreagovao na takvo startovanje? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Obrijao sam se.
A na ono "farmersko" odgovorih sa jednim otegnutim mu i jednim takođe otegnutim be

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Mene je riba zadnji put startala, rat je bio u punom jeku. Sjecam se da je Martic istovremeno probijao koridor.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 18:41 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:16
cao ribo u kom si fazonu, hoces da ti cica obradi erogenu zonu :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
klonirani djecak je napisao:
cao ribo u kom si fazonu, hoces da ti cica obradi erogenu zonu :roll: :roll:

Hajde promjeni tog jezivog avatara - nemoj da se zamjerimo.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Smaraju me. Uh. U posljednje vrijeme mi je najdrazi jedan drug koji je u sustini zainteresovan za muskarce pa me ne smara, ali mozemo pricati o svemu i ismijemo se k'o dva manijaka. :lol: :lol:

Jezim se na upade - nesto iz cista mira pocne dijeliti komplimente ( a prije toga ga uopste nisam primjetila ), pa da se upoznamo, pa onda ili me davi da mu dam broj ( dok ja potajno zijevam :confused3: ) ili da mi on na silu da svoj. Kad neko insistira, gubi sve sanse u startu jer ga dozivljavam nepristojnim prije svega. Joooooooj, pokusajte biti bar malo zanimljivi kad prilazite nekome. Nevjerovatno kako je mnogo vas samopouzdano - i najprosjecniji misle da su God's gift to women. Valjda trebate prvo procijeniti imate li sanse. Volim kad neko ima stila, ne mora nista reci u tom slucaju. Ako se svidjate nekoj od nas, to se vidi. Samo naucite prepoznati znakove i to je to. I obratno.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
Nevjerovatno kako je mnogo vas samopouzdano - i najprosjecniji misle da su God's gift to women.

Upravo to misle i zene za sebe. Dignu nos do neba, misle ako neki napaljenici nasrcu na njih da su zanimljive svima i ocekuju da ih svi tretiraju kao bozanstvo. :confused4:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
jellyfish je napisao:
Nevjerovatno kako je mnogo vas samopouzdano - i najprosjecniji misle da su God's gift to women.

Upravo to misle i zene za sebe. Dignu nos do neba, misle ako neki napaljenici nasrcu na njih da su zanimljive svima i ocekuju da ih svi tretiraju kao bozanstvo. :confused4:

I to je tacno. Samo generalno gledano, vi ste samopouzdaniji od nas kad su prilasci u pitanju. I tu prednjace obicni, oni uvijek lakse prilaze od fakat zgodnih tipova. Nama je opet teze prici vama ( za mene je to npr potpuno nepoznata kategorija ). I tako. :D

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Htio sam nekaj citirati ali je Ruza prepravila post :confused3:

Elem, moje je samo da izadjem iz kuce... Vec na ulici prva senilna komsinica mi otpjeva, na tecnom engleskom, "I wanna know your name"
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UxuEl8qkErs[/youtube]

... A kad sjednem u neki klub/kafic... Prekrstim noge i gledam kako me saljecu. Sto bi rekao Purasevic: "Oko mene se skupe ko komarci" :lol:

Elem num. 2, meni je malo krkanski kad momci prilaze curama sa nekim izlizanim frazama ili kad salju pice za sto a ni ne znaju ko je cura... :roll:
Tako da ne praktikujem taj vid graCke suburbane kulture...

Ruzo, cuvaj se... Pojavila se Ruzokradica (Ружокрадица) na forumu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Čuvanje joj neće pomoći.
Ako je odvede, odvešće je...

Ja i dalje ne shvatam "ulete".

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 16:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Ako se svidjate nekoj od nas, to se vidi. Samo naucite prepoznati znakove i to je to. I obratno.

Problem obično bude u tome što se jedna svima svidja, a ona kojima se "mi" svidjamo i nije neka... 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako. Drugi problem je sto svi hoce iznadprosjecne i onda oni prosjecni moraju biti "samopouzdani" da bi uspjeli. Ali ako neko nece prosjecne nego iznadprosjecne onda bi i sam trebao biti iznadprosjecan. Znaci svi se precjenjuju i onda navale na onu iznadprosjecnu osobu. I svi misle da su oni bolji od prosjeka i u tome je problem.
Kako je Madonna se prvo udala za mladjeg deset godina, a nakon razvoda sad nasla mladjeg 25 godina. Zato sto je iznadprosjecna. Vjerovatno taj momak nebi bio sa Madonom u tim godinama da nije iznadprosjecna.
Iako je kod mene suprotno, sto je zena uspjesnija i vise iznad prosjeka to me vise odbija jer to utice na moj ego i samopouzdanje. Medjutim, vidimo da mnogi imaju puno vece samopouzdanje pa im onda cak ni poznate licnosti ne predstavljaju problem, a mali ljudi pogotovo.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]