Popokatepetl je napisao:
Ja nikad nisam imao problema sa startovanjem cura, jer ih nisam ni startovao. Kao mladji sam bio pravi ljepotan, pa su mi prilazile sa recenicama tipa "gdje si, lijepi". I sad sam prelijep, a uz to sam postao i faca, pa i danas prilaze sa "gdje si lijepi", ali i "gdje si, faco".
"Dokazi nama trebaju, dokazi!"
Talija je napisao:
Muška logika se često pokazala sasvim suprotna ženskoj logici i imala sam par puta doživljaj da neko nov dođe u naše (žensko) društvo, neko ko me npr. skoro očigledno ignoriše, pitajući moju prijateljicu xy pitanja, razgovarajući sa njom nakon čega ja "dignem ruke" i odustanem od bilo kakvog oblika konverzacije.
Poenta je da je ta osoba koristila metod "namjerno zanemarivanje" što je navodno trebalo u meni da probudi zanimanje i ljubomoru a samim tim i skretanje pažnje.
E ovo drugi najgluplji upad.
](./images/icons/smile/eusa_wall.gif)
Ako je neko prišao mojoj prijateljici za mene je precrtan. Prvo, ne muvam se sa onim što se muvao sa mojoj prijateljicom, pa makar i lažno, i zbog sebe i zbog nje. Drugo, ili sam prvi izbor ili me zaobiđi. I ako išta mrzim, to su te igrice "vruće, hladno".
Prvi najgori upad je kad priđe mojoj drugarici i pita nju da li bih se ja smuvala sa njim.
](./images/icons/smile/eusa_wall.gif)
Vrhunac gluposti.
@Google da najbolje je kad su stvari takve kakvim ih opisuješ. Ta neka tenzija i iščekivanje je najslađe.
Talija je napisao:
osamstotinazena je napisao:
Euroth je napisao:
Haj', da ti ne komplikujem, kad se stidiš:
Hajde se udaj za mene, može?
Može!
Rode, meni se fešta, pa ti vidi.

I meni, i meni!