banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 11:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 495 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2010, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Kada neko mucki ubije svinju, onda je to OK, jer mi jedemo svinje, a kad neko baci kucice u rijeku, jer se boji zaraze, onda ga treba objesiti, jer su psi kucni ljubimci?
Em je licemjerno, em ovim vrijedjamo ljude kojima su svinje kucni ljubimci, a ima ih, hvala bogu.

Dalje, grupe na FB koje se ticu ove "problematike" nakon par dana broje oko 8.000 ljudi, a na vecini njih se, izmedju ostalog, poziva na ubistvo??? Po meni su ti ljudi mnogo bolesniji od nje.

Grupa na FB: Sjecanje na zrtve rata u BiH broji 0 clanova... Tacnije ni ne postoji... Po meni zalosno.

Video je izbrisan da ne bi neko zbog mene imao problem.

Pozdrav pametnjakovici!

Glupan.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
regi je napisao:
Kada neko mucki ubije svinju, onda je to OK, jer mi jedemo svinje, a kad neko baci kucice u rijeku, jer se boji zaraze, onda ga treba objesiti, jer su psi kucni ljubimci?
Em je licemjerno, em ovim vrijedjamo ljude kojima su svinje kucni ljubimci, a ima ih, hvala bogu.

Dalje, grupe na FB koje se ticu ove "problematike" nakon par dana broje oko 8.000 ljudi, a na vecini njih se, izmedju ostalog, poziva na ubistvo??? Po meni su ti ljudi mnogo bolesniji od nje.

Grupa na FB: Sjecanje na zrtve rata u BiH broji 0 clanova... Tacnije ni ne postoji... Po meni zalosno.

Video je izbrisan da ne bi neko zbog mene imao problem.

Pozdrav pametnjakovici!

Glupan.

A ko je rekao da je ok mucki ubiti svinju?!
A ona se, ako imalo logicki razmisljas, nije bojala zaraze! Zivimo u 21-om vijeku, kakva crna zaraza?! Pa postoje li veterinari?! POSTOJE! Pa postoj eli ljudi koji bi udomili pse?! POSTOJE! Tako da to 'bojala se parazita' ne drzi vodu! Mala sada samo pokusava da izvuce svoje dupe! Nista drugo! Uostalom, nije joj nimalo zao jer bacati stence onako, smijati se, pitati 'jel' plivaju' a uz sve to jos i snimati nije normalno i to rade samo osobe koje imaju ozbiljnih psihickih problema i koje ce sutra postati ozbiljna prijetnja drustvu. Takva osoba ce sutra da ima svoje dijete. Mislis da ce ga odgajati dobro?! Ja ne mislim...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2008, 13:42
Naravno da je svako mučeničko ubijanje životinja za osudu,bila to svinja ili pas.
Koliko znam,ljudi koji ubijaju svinje ne lome im kičmu,ne bacaju od zid,ne pale ih žive,ne izbijaju oči i ne vješaju dok ne uginu.Iskreno ne opravdavam nikakvo ubijanje životinja,ali što se tiče ubijanja radi opstanka-pa to i životinje same rade,ubijaju da bi se NAHRANILE i preživjele,a ne ubijaju zato jer im se eto ne sviđa što neka životinja hoda tako slobodna.

A ona ako već nije željela te kučiće mogla je fino sterilisati svoju ženku pa nebi došla u ovakvu situaciju..kakvo širenje zaraza...njoj je do toga baš stalo,da jeste liječila bi tu kuju a nebi je pustila da hoda tako zaražena!Kučići se nisu mogli sami od sebe zaraziti.

Žao mi je najviše majke tih kučića :( :( :( :(

off topic
regi* ti si izgleda promašio temu,napravi ti grupu koju god hoćeš na tom fb-u pa skupljaj ljude,a mislim da se svako sjeća koga je izgubio i da za to nije potrebna grupa da bismo mislili na njih,ljudi treba da se bore za budućnost a ne za prošlost(ne kažem da je treba zaboraviti)...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 11:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/108999?s=6bbc456a1790e06a811b5be9d8bd7652

Psi prezivjeli, monstrum od 12 godina na psihijatriji. Vas dvije i majkl bej i vise nego zadovoljni. Idete u bugojno svako uzeti sebi po jednog psa, da ga cuvate od monstruma??? Kako da ne ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

regi je napisao:
http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/108999?s=6bbc456a1790e06a811b5be9d8bd7652

Psi prezivjeli, monstrum od 12 godina na psihijatriji. Vas dvije i majkl bej i vise nego zadovoljni. Idete u bugojno svako uzeti sebi po jednog psa, da ga cuvate od monstruma??? Kako da ne ;)

Ja samo kazem da djevojcica zasluzuje adekvatnu kaznu za to sto je uradila. Kakvu kaznu, ja ne odlucujem o tome niti bih htjela da se u to petljam. Za to postoje valjda odredjene institucije. A to sto je ona na pshijatriji, sama se u to uvalila. I sebe i roditelje. Mada smatram da su oni krivi za to sve. Odgoj je ipak bitna stvar, zar ne?
Valjda nas dvije nismo jedine osobe koje vole pse. Ne sikiraj se ti. Uzece ih neko. Neka su oni zivi i zdravi!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja bih voljela da je to istina,da su kučići živi i zdravi...

Ali tako maleni oni nisu mogli preživjeti.šta svi su sretno i zajedno isplivali na obalu a bakica je došla da ih spasi?da bašš...
Kaže piju najskuplje mlijeko..?Koje je to najskupje mlijeko,šta priča ona,još će otvoriti žiro račun da joj se pomogne!!?
A mama od djevojčice je brže bolje otišla i odnijela 2l mlijeko,kako divno od nje.Zašto nije odvela kuju ,majku od kučića kod njih, da su to napisali pa hajde i nekako..tako bi baka uštedila na tom skupom mlijeku,kučići bi dobili svoju majku i sve bi bilo divno...

Ovo je priča da bi se izvukli..ja bih stvarno voljela da je ovo istina,ali ovo je priča za malu djecu...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Koliko ste ekspeditivni, udomljavacete ih ispod venecija mosta... I vi i bej zajedno sa vama, a onda, naravno baku na kolac... Ionako je to puno bitnije ;)

Borci za prava zivotinja :roll: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

regi je napisao:
Koliko ste ekspeditivni, udomljavacete ih ispod venecija mosta... I vi i bej zajedno sa vama, a onda, naravno baku na kolac... Ionako je to puno bitnije ;)

Borci za prava zivotinja :roll: :angry4: :angry4:

Molimo te ljubazno da napustis temu. Nemas nista pametno da kazes, stoga, nije ti mjesto ovdje. Zbogom!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ivaanaa je napisao:
Kaže piju najskuplje mlijeko..?Koje je to najskupje mlijeko,šta priča ona,još će otvoriti žiro račun da joj se pomogne!!?

Ma pusti babu, kao da zna koje je mlijeko najskuplje. Njoj je sa njenom penzijom sve skupo. Ne vjerujem da ce kucici biti gladni kod nje.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Potreban je neki kontakt sa ovom bakom,ako neko nešto zna neka javi!

zbog udomljavanja kučića!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Režiser akcionog serijala „Transformers“ ponudio je nagradu od 50.000 dolara za nalaženje i privođenje pravdi djevojke koja je bacala štenad u rijeku. Majkl Bej na svom sajtu je napisao da je spreman da informaciju koja bi dovela do hapšenja plati 50.000 dolara.

"Vjerovatno ste svi vidjeli uznemirujući snimak plavokose mlade žene u crvenoj dukserici, koja mirno baca štenad koja cvile u rijeku, jedno po jedno. Nudim nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja počiniteljke, kao i snimatelja ovog okrutnog čina", napisao je on.

Danas je objavljeno da je policija otkrila identitet djevojke iz Bugojna, te je njenim roditeljima uručen poziv za kriminalističku obradu. Oni bi se danas trebali pojaviti u policijskoj stanici u Bugojnu i dati iskaz.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Režiser akcionog serijala „Transformers“ ponudio je nagradu od 50.000 dolara za nalaženje i privođenje pravdi djevojke koja je bacala štenad u rijeku. Majkl Bej na svom sajtu je napisao da je spreman da informaciju koja bi dovela do hapšenja plati 50.000 dolara.

"Vjerovatno ste svi vidjeli uznemirujući snimak plavokose mlade žene u crvenoj dukserici, koja mirno baca štenad koja cvile u rijeku, jedno po jedno. Nudim nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja počiniteljke, kao i snimatelja ovog okrutnog čina", napisao je on.

Danas je objavljeno da je policija otkrila identitet djevojke iz Bugojna, te je njenim roditeljima uručen poziv za kriminalističku obradu. Oni bi se danas trebali pojaviti u policijskoj stanici u Bugojnu i dati iskaz.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Otkrivena prevara: Baka Ruža lagala o spašenim štencima kako bi zaštitila okrutnu djevojku
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otkrivena-prevara-baka-ruza-lagala-o-spasenim-stencima-kako-bi-zastitila-okrutnu-djevojku/511063.aspx

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 22:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sumještani bešćutne djevojke podržali su potez bake Ruže naglašavajući da ne razumiju zašto se tolika hajka digla protiv djevojke kad je ubijanje štenaca i mačića u njihovom kraju "normalna stvar".

BiH policija je s djevojkom obavila obavijesni razgovor, ali zasad nije poznato hoće li protiv nje biti podignuta optužnica. Prema BiH zakonima, osoba koja muči ili ubije životinju može se kazniti novčanom kaznom.

Ipak fini kraj ove budalastine :)

dovidjenja, prijatno ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Normalna stvar.. nista ovdje nije normalno! Laku noc!

P.S. A tolika frka se digla zato sto nijedna normalna osoba nece to snimati, pri tom se smijati pa jos i postaviti na net.. Ko god kaze da je ova mala psihicki stabilna, nema pojma o cemu prica. Isto vazi i za 'snimatelja'.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 23:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jedino u cemu se slazem sa tobom je to da se nisu trebali snimati i kaciti na internet, ako su oni uopste i nakacili snimak na internet.

I pomirite se sa tim da ipak zivite tu gdje zivite, a ne po nekim "demokratijama"... A ja cu reci u vase ime - hvala bogu!

Laku noc!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 07:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2010, 14:15
*regi

čini mi se da i ti spadaš u ovu drugu grupu ljudi kojima treba pomoć da shvate šta je dobro a šta zlo!!!

Smiješan si sa svojim komentarima, a još smiješniji što uopšte postaš u ovakvim temama...valjda ti fali pažnje

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

PBB je napisao:
*regi

čini mi se da i ti spadaš u ovu drugu grupu ljudi kojima treba pomoć da shvate šta je dobro a šta zlo!!!

Smiješan si sa svojim komentarima, a još smiješniji što uopšte postaš u ovakvim temama...valjda ti fali pažnje

Slazem se...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
ivaanaa je napisao:
Otkrivena prevara: Baka Ruža lagala o spašenim štencima kako bi zaštitila okrutnu djevojku
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otkrivena-prevara-baka-ruza-lagala-o-spasenim-stencima-kako-bi-zastitila-okrutnu-djevojku/511063.aspx

Gle ti pameti, heroična baba Ruža skočila u rijeku i spasila nevine psiće (izvinjavam se što nesretne mališane spominjem u sarkastičnoj rečenici poput ove)...
U svakom slučaju, mala gadura je u ludnici.

P.S. Michael Bay ko fol je potresen snimkom, a koliko je samo uneredio okoliš onomad pri snimanju Pearl Harbora 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 01:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Policija iz Bugojna riješila je da ne podiže prijavu protiv djevojke koja je prije par mjeseci bacila šest kučića u rijeku Vrbas jer je premlada da joj se sudi.

Vijest da će okrutna tinejdžerka čije godine nisu ni otkrivene proći nekažnjeno za monstruozni čin, zgrozila je ljubitelje životinja širom planete, koji su protestovali čim se snimak tog događaja pojavio na sajtu Jutjub.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 495 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]