banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 08:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Avg 2010, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2006, 22:32
Ostaje Grand na Pinku, smanjio Saša prohtjeve, Željko mu rekao da poveća kulturni nivo :D i napravili malo reklamu.... :)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
dzabaleban je napisao:
Euroth je napisao:
Sad su donji. Ako Vikom ili Dragana pokupe Grand, neće ih biti ni u Hrvatskoj, kamo li Mađarskoj...
:lol:

Pink jeste najjači na ovim prostorima, ali dosta toga duguje baš Grandu. Ni Grand ne može propasti, Grand je kao Azzazel, naće novog domaćina, od njega napraviti nešto vrlo jako, pa onda, dalje... :?

Znači briljantno! Kakav doživljaj...bravo majstore!!!
:lol: :lol: :lol:

Čujem Sašu Popovića ovih dana da pjeva "Time is on my side"... (:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
A ja se baš ponadao da neće biti one kičerice kad ono međutim

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
sve ovo je markting i reklama, od nicega naprave...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 06:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201422/Propali-pregovori-Granda-i-Foksa

Sve mi se cini da je ovo bilo cisto malo samoreklamiranja da dignu sebi cijenu i jedni i drugi i treci.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 08:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 08:09
Grand sada ide na FOX TV

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Nakon demanta televizije Fox da će emisije "Grand produkcije" biti prikazivane na toj stanici, saopšteno da je Pink i Grand nastavljaju saradnju "po ranije dogovorenim uslovima", kao i da je Pink ponudio "sigurnije uslove od Fox televizije".

Posle saopštenja televizije Pink da televizija prekida saradnju sa Grand produkcijom, u javnost su "isplivale poverljive informacije" da će zabavni program biti emitovan na Fox televiziji.

Tu informaciju je ubrzo demantovao direktor marketinka Fox televizije Aleksandar Radoš koji je rekao da Fox nikada nije dao ponudu "Grandu" kao i da je jesenja programska šema televizije već zatvorena i u njoj "nema mesta" , ali je kasnije u saopštenju Pink televizije pročitanom u Nacionalnom dnevniku, otkrilo da je pregovora između "Grand produkcije" i Fox televizije ipak bilo .

" Nakon burne reakcije javnosti oko prekida saradnje Pinka i 'Granda', održan je još jedan sastanak na kojem je odlučeno da se saradnja ipak nastavlja po ranije dogovorenim uslovima", piše u saopštenju uređivačkog kolegijuma televizije. "Grand se odlučio za dugoročnu saradnju sa Pinkom nasuprot kratkoročnim planovima televizije Fox radi bržeg pozicioniranja koje nosi rizik" .

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 10:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
:(

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 10:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 08:09
A baš mi je drago ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
DELLBOY je napisao:
Citiraj:
Nakon demanta televizije Fox da će emisije "Grand produkcije" biti prikazivane na toj stanici, saopšteno da je Pink i Grand nastavljaju saradnju "po ranije dogovorenim uslovima", kao i da je Pink ponudio "sigurnije uslove od Fox televizije".

Posle saopštenja televizije Pink da televizija prekida saradnju sa Grand produkcijom, u javnost su "isplivale poverljive informacije" da će zabavni program biti emitovan na Fox televiziji.

Tu informaciju je ubrzo demantovao direktor marketinka Fox televizije Aleksandar Radoš koji je rekao da Fox nikada nije dao ponudu "Grandu" kao i da je jesenja programska šema televizije već zatvorena i u njoj "nema mesta" , ali je kasnije u saopštenju Pink televizije pročitanom u Nacionalnom dnevniku, otkrilo da je pregovora između "Grand produkcije" i Fox televizije ipak bilo .

" Nakon burne reakcije javnosti oko prekida saradnje Pinka i 'Granda', održan je još jedan sastanak na kojem je odlučeno da se saradnja ipak nastavlja po ranije dogovorenim uslovima", piše u saopštenju uređivačkog kolegijuma televizije. "Grand se odlučio za dugoročnu saradnju sa Pinkom nasuprot kratkoročnim planovima televizije Fox radi bržeg pozicioniranja koje nosi rizik" .

Jesam rekao!
Nije Željko glup, ali su i on i Sale lopovi, Sale ga krenuo ucjenjivati, ovaj se sjetio da ima najjaču TV na Balkanu pa ga odj..., pa onda skontao da mu je dobar dio popularnosti zbog Granda, pa ne bi valjalo baš bez njega, onda i Sale skontao da takvu pokrivenost i uslove neće nigdje naći, pa je išlo: "Aj' sjedi da popričamo po jednu, ljudi smo, dogovorićemo se..."

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Sad mi je srce na mjestu :D

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ja se taman ponadao da nece biti vise tog smeca na televiziji kad se oni opet vratise :(

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
velike su tu pare u igri da bi samo jednostavno nestali ....dok je ovaca biće i šišanja

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja mislim da Željko treba otići kod doktora za glavu. Njemu kao da novac nije više potreban, odbiti Branđelinu i njen projekat, je besmisleno. Ne bi ovo bio ni prvi ni posljednji film u kome bi se Srbi prikazali kao negativci, a koliko bi tek narod u BiH zaradio na snimanju ovoga filma.

Citiraj:
Da podsetimo, o tom novom fantomskom projektu Andželine Žoli ne postoje podaci, a prošlog meseca je Željko Mitrović, vlasnik „Pinka“, izjavio da je odbio navodnu ponudu holivudskih producenata da snima film sa Andželinom Žoli koji bi bio smešten u BiH, a čija bi radnja bila usmerena na odnose Srba i muslimana tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201725/Andzelina-Zoli-gledala-film-o-ratu-u-Bosni

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ja mislim da Željko treba otići kod doktora za glavu. Njemu kao da novac nije više potreban, odbiti Branđelinu i njen projekat, je besmisleno. Ne bi ovo bio ni prvi ni posljednji film u kome bi se Srbi prikazali kao negativci, a koliko bi tek narod u BiH zaradio na snimanju ovoga filma.

Ako bi iko zaradio to bi onda bio samo Pink i nešto seljaka iz Srbije, na čijim bi se imanjima snimao film. Nikakve koristi od tog ''filma'' ne bi imali narodi u BiH.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2010, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada se proizvodi jedan visokobudžetni američki film u kojima glume zvijezde poput Branđeline izgradi se čitav jedan mali grad, a uzurpacija zemlje za potrebe filma se masno plaćaju, pa kaskaderi i dubleri.

"Branđelina upada u selo kod Srebrenika, koje drže srpski teroristi i oslobađa nekoliko stotina ljudi koje su srpski teroristi predvidjeli za egzekuciju u ranu zoru."

Šta misliš ko bi glumio te muslimane?

Ti i ja.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

joj filozofe.... ko je glumio srbina koji hoće da postavi nuklearnu bombu u filmu Mirotvorac (Peacemaker-1997.)

Dusan Gavrich- Marcel Iures

:roll: :roll: :roll: :roll:

Nego da se vratimo temi

Citiraj:
Neko će reći da Saša Popović nije tema za kolumnu na petoj strani dnevnih novina, ali taj neko previđa činjenicu da je gazda „Granda" u ovom trenutku najpreciznija mera srpskog društva. Naime, onoliko koliko je Popović uspešan, onoliko koliko su njegove emisije gledane tačno toliko je Srbija udaljena od normalnosti, tačno toliko su Srbi daleko od materijalnog i duhovnog blagostanja. Dakle, mnogo

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Branđelina će ipak snimati film.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 15:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2010, 10:08
jellyfish je napisao:
Ja se taman ponadao da nece biti vise tog smeca na televiziji kad se oni opet vratise :(

I ja se ponadala...Smece... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]