banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 13:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 22:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
Mozda gospodin Vlado ima losa iskustva pa kulturno i oprezno objasnjava da ima volju 8) ,vjerujem navijacu...

hladni sok od jecama prije spavanja i slusam
http://www.youtube.com/watch?v=rrCnuz6xv6U

posveta zna se za koga 8)

Ono u sto sam ja ubjedjen, Borac ce igrati bolje, imacemo igru, igracemo konacno taj prokleti fudbal,stvarati prilike i odjebati prokleti bunker i taktiku 1 (golman) - 9 (odbrana, trebala bi biti i veza al kod nas je sve odbrana) - 1 (jedan al vrijedan :lol: ), pa cak i kad prsnemo recemo nismo lose igrali al jbg...
Pobjede mi nisu u prvom planu, iako sam vjeciti optimista...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 22:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma dobro vidjecemo sutra

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 22:58 
Početnik
Početnik

kod kuće i na strani je napisao:
Ako budemo igrali u Zvorniku nadam se da ce nas iz BL ici puno jer su ljudi tamo ok.

Svojevremeno je moja malenkost jedina iz B.L prisustvovala utakmici Drina Borac prije par godina u prvoj ligi RS. Smjestim se ja na tribinu sa jednim 'autoritatavnim likom iz Zvornika' 8) uzmem spice i onako kurcevito viknem AJ' Borac na sta me Olja Jandric gestikulacijom pitao od kud ti i jesi li normalan jer je provalio da sam sam. Niko me nije dirao sve dok je autoritatavni lik bio sa mnom medjutim taj lik dobi hitan telefonski poziv i napusti stadion :-? a ja i spice ostadosmo sami :lol:

Onda je pocelo raspitivanje lokalnih tipova a gdje je onaj Borcev da mu nesto kazemo :lol:

Uspio sam se nekako utopiti u masi i 'srecom' zavrsilo je 0:0 pa i nisu bili toliko ljuti.

Kraju sala ali u Zvornik bi trebali ici svi koji su u mogucnosti jer ce igraci a i nadam se novi trener trebati maksimalnu podrsku

koje godine?
Ako mislis na zadnji duel Borca i Drine u Zvorniku bilo je vise navijaca Borca, a i Lesinari su bili prisutni...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
meni nije bitno da li Vlado ili Baja samo nek ovaj majmun maric dobije otkaz

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
dolazi on to jeeeeeeeee g.VLADOO JAGODICCCC

PRVAK BIH ZA 2010_2011 JE BORAC BANJALUKA

u skladu sa mojim nickom

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
zelim zelim je napisao:
dolazi on to jeeeeeeeee g.VLADOO JAGODICCCC

PRVAK BIH ZA 2010_2011 JE BORAC BANJALUKA

u skladu sa mojim nickom

Ma polako ljudi, terba prvo da sve prođe u najboljem redu, a onda utorak, popodnevni trening, ako još bude u kasnom večernjem terminu tim bolje, recite svima koji vole Borac da dođu na trening da podrže igrače, to bi bilo jako lijepo i važno...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja dolazim da podržim naše igrače i Jagodića 100%!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Niko kao Borac je napisao:
Ako budemo igrali u Zvorniku nadam se da ce nas iz BL ici puno jer su ljudi tamo ok.

Svojevremeno je moja malenkost jedina iz B.L prisustvovala utakmici Drina Borac prije par godina u prvoj ligi RS. Smjestim se ja na tribinu sa jednim 'autoritatavnim likom iz Zvornika' 8) uzmem spice i onako kurcevito viknem AJ' Borac na sta me Olja Jandric gestikulacijom pitao od kud ti i jesi li normalan jer je provalio da sam sam. Niko me nije dirao sve dok je autoritatavni lik bio sa mnom medjutim taj lik dobi hitan telefonski poziv i napusti stadion :-? a ja i spice ostadosmo sami :lol:

Onda je pocelo raspitivanje lokalnih tipova a gdje je onaj Borcev da mu nesto kazemo :lol:

Uspio sam se nekako utopiti u masi i 'srecom' zavrsilo je 0:0 pa i nisu bili toliko ljuti.

Kraju sala ali u Zvornik bi trebali ici svi koji su u mogucnosti jer ce igraci a i nadam se novi trener trebati maksimalnu podrsku

koje godine?
Ako mislis na zadnji duel Borca i Drine u Zvorniku bilo je vise navijaca Borca, a i Lesinari su bili prisutni...

Ne na tu utakmicu. Mislim na onu od kada smo prvi put ispali iz PL

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:16 
Početnik
Početnik

to je bilo ako se ne varam 2005/06, i tada je bilo ljudi, ali stopljenih u masu :D ...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Niko kao Borac je napisao:

to je bilo ako se ne varam 2005/06, i tada je bilo ljudi, ali stopljenih u masu :D ...

Da ali ja sam se malo kurcio pa 'podviknem' AJ Borac
Budala :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma nije više ni bitno Vlado, Baja... samo da dođe neko iole inteligentan i autoritativan i od ove ekipe mora nešto napraviti mada je uvijek drugačije kad trener ne odradi pripreme s njima pa mora u hodu rješavati mnoge stvari, najgore za kondiciju ali imamo mnogo igrača pa nek mijenja duga je sezona.
P.S. Nije šala mislim da je Mariću trebalo dati neki psiho test, nekako mi ono ne liči na normalno ponašanje, možda on unutra gori ali slušajući riječi koje izlaze iz njegovih usta i one gestikulacije ono nije normalno, nebuloza za nebulozom.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Kako je Borcu ukinuta suspenzija na dan pred meč sa Širokim Brijegom?
Banjalučani bivšem igraču Zoranu Deketu dužni 25.870 KM. Suspenzija važila samo za domaća takmičenja i Borac je mogao igrati Evropsku ligu, tvrdi Glišić
Veličina slova: V. BEGUNIĆ - S. K. - A. N. 02/08/2010 07:59:00
Deket u dresu Borca: Tražit će prava od UEFA-e
Banjalučki Borac odigrao je u subotu utakmicu prvog kola Premijer lige protiv Širokog Brijega (2:3), samo dan nakon što je zatražio i po za Nogometni savez BiH neuobičajeno ekspresnom postupku dobio dodatnih 30 dana da plati godinu star dug prema bivšem igraču Zoranu Deketu.

- Disciplinska komisija NSBiH je na sjednici od 2. juna naložila Borcu da mi, najkasnije do 11. juna, isplati dug u iznosu od 25.870 KM. U odluci jasno piše da će Borac, ako ne izvrši obavezu, automatski biti suspendiran. Na ovu se odluku Borac nije žalio - potvrdio je Deket za "Dnevni avaz", uz napomenu da se nadao da će napokon ostvariti prava iz ugovora koji su dobrovoljno potpisali i on i klub.

Evropska liga

Istaknuo je da ovo pitanje, iako je mogao, nije želio potezati pred utakmice Borca sa Lozanom u Evropskoj ligi, želeći da njegov bivši klub ostvari toliko željeni evropski nastup. Međutim, ostao je zaprepašten i razočaran razvojem događaja.

- Ne samo da nisu ispoštovali zadati rok, nego se situacija dodatno komlikuje tako što FK Borac, preko svojih veza, pritisaka ili ko zna čega, uspijeva da od NSBiH dobije prolongiranje izvršenja odluke za još 30 dana. Po meni je to čista lakrdija i prevara u koju su, sada, uključeni i ljudi iz Saveza, što može potvrditi svaki pravnik, ali i laik - dodao je Deket.

Zaključak je, kako kaže, da Savez štiti klubove i dozvoljava im da i pod suspenzijom nastupaju u Premijer ligi, ali i da ne poštuje odluke koje je sam donio.

Drskost NSBiH

- Oni su meni poslali fotokopiju prolongiranja primjene odluke, s tim da taj dopis uopšte nije naslovljen na mene, nego na FK Borac. Pouzdano znam i da se Disciplinska komisija nije sastajala, što mi je i lično potvrdio predsjednik Disciplinske komisije Duško Glišić, kao i jedan član Izvršnog odbora NSBiH kojeg ne bih imenovao.

Kao što se vidi iz dokumenta, sve je rađeno pred utakmicu sa Širokim i bez mog znanja, zbog čega sam u najmanju ruku ogorčen i razočaran. Posebno sam iznenađen drskošću ljudi iz Saveza i pitam se šta će se dalje desiti. Ko to iz NSBiH dozvoljava sebi da poništava pravosnažne odluke svojih tijela - zaključio je Deket, uz najavu da je spreman ići do kraja u potraživanju svojih prava, pa će o svom slučaju upoznati i UEFA-u.

Dobio spor nakon godinu borbe

- Borac, čiji sam igrač bio do 2009. godine, nije ispoštovao svoje obaveze iz tačke 3. ugovora, koje se odnose na radna prava igrača. Zbog toga sam odlučio da svoja prava potražim putem institucija NSBiH. Poslije skoro godinu borbe dobio sam spor i odluku NSBiH, na koju se Borac nije žalio, te je samim tim postala pravosnažna.

U odluci piše koliki je rok Borac dobio za isplatu dugovanja, a svi mogu vidjeti koliko je od tog datuma vremena prošlo - pojašnjava Deket svoj slučaj.

Šipovac: Mi smo čisti

- Mi smo po tom pitanju čisti. Dug koji je Borac imao prema njemu je isplaćen, a ostao je dug prema PIO. Međutim, mi smo na osnovu sporazuma sa Poreskom upravom o reprogramu duga i taj problem riješili, to su prihvatili i u FSBiH i UEFA-i, pa smo tako i dobili licencu za nastupe u ovoj sezoni.

I sada se našao taj neki Deket, kojeg je svojevremeno mama svojim kanalima dovela u Borac, da tuži i ruši klub. Sramota! - komentar je direktora Borca Radmila Šipovca.

Da nije produžen rok, ne bi se igralo prvo kolo Premijer lige

Predsjednik Disciplinske komisije NSBiH Duško Glišić ponudio je objašnjenje vezano za prolongiranje roka otplate dugova koji ne pogoduje samo Borcu, nego, kako kaže, i Slobodi i Travniku. Sva tri kluba moraju dio svojih obaveza isplatiti do narednog petka, 6. avgusta.

- Svim klubovima smo produžili rok, a Borac do kraja avgusta mora isplatiti cijeli dug Zoranu Deketu - rekao je Glišić.

Bunila nas je činjenica da je Borac od 2. juna do 30. jula bio pod suspenzijom, a u međuvremenu je igrao utakmice Evropske lige protiv švicarske Lozane.

Odluka o suspenziji Borca

- Suspenzija nema veze sa međunarodnim utakmicama, jer je važila samo za domaća takmičenja i Borac je mogao slobodno igrati Evropsku ligu - tvrdi Glišić, iako se to u odluci, čiji faksimil objavljujemo, nigdje ne navodi.

Glišić je odgovorio i na Deketove tvrdnje da u petak 30. jula nije ni održana sjednica Disciplinske komisije.

- Sjednicu smo održali telefonom, po pravilniku to možemo uraditi. Ovo nije prvi put da se desio takav slučaj.

Prvi "disciplinac" NSBiH je rekao šta je članove Komisije navelo da klubovima dopuste malo zraka i produže rok otplate dugova.

- Da to nismo uradili, ne bi se igralo prvo kolo Premijer lige. Većina klubova je bila dužna po raznim osnovama - govori Glišić.

Odluka o prolongiranju

Razne obaveze su uplate kotizacija, dugovi od kazni za kartone i druge sankcije, plaćanje obaveznog snimanja utakmica i slično. Tako smo saznali da su kotizacije posljednji dan uplatili Budućnost, Rudar, Leotar i Travnik, a većina klubova dva dana ranije.

Ovakve situacije se ponavljaju iz godine u godinu i nije rijedak slučaj da na susretima prvog kola delegati prvo traže uplatnice kako bi se utakmice mogle odigrati.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
SAMO DA VAS INFORMISEM DA JE UPRAVNI ODBOR DANAS U 12 SATI, I DA JE SUPUT SRDJAN ODUCIO DA CE MARIC BITI SMIJENJEN I DA DOLAZI VLADO JAGODIC NA MJESTO TRENERA. JAGODIC JE PRIHVATIO.
BORAC BANJA LUKA

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nadam se da je to zajednicka odluka ljudi u klubu, a ne odluka pojedinca.
Ostaje zal sto Dzimi ranije nije odletio, ali na greskama se uci.
U svakom slucaju, hvala nebesima!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
TO JE ODLUKA CIJELOG UPRAVNOG ODBORA, JER SE ODLUKE DONOSE SAMO JEDNOGLASNO.
IDEMO DALJE

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Simpatizer je napisao:

да је мени сконтати који се то мајмун уталио са Џимијем и омогућио му такав уговор...е том идиоту треба доставити да сад плати одштету за лалу!

све нешто контам да би Марић одавно летио да није било тог фамозног уговора и велике одштете. Али шта је ту је. На грешкама се учи. Од Јагодића не треба одмах очекивати неко чудо. Само да он уигра екипу, и биће све супер. дакле само стрпљиво и пружити подршку играчима и тренеру.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Simpatizer je napisao:

vidi simpatizer, odluke takve vrste donosi uo, vecinom glasova, ako sudis prema sastavu ljudi koji su u uo, mislis li da moze bilo ko da donese odluku a da ostali budu dizaci ruku. To nije niti moze da bude odluka jednog covjeka, a ne bi ni vljalo da o klubu odlucuje jedan covjek.

Medjutim , ljudi su takvi, vole da govore o pojedincima a ne kolektivu

Naravno da se radi o usaglasenoj odluci clanova uo ,doduse danas ce tek da bude formalizovana.

s obzirom da jagodic poznaje ligu, da je protiv te drine igrao u 1.ligi rs, mislim da ce on stici da pripremi tu utakmicu, i nadam se da ce ekipa da se digne iz letargije i soka od ovoga sto se desavalo.
Ono sto sam juce napisao, mislim da je jako bitno da mi se cini da je ekipa kondiciono ipak spremna, kad imas kondiciono spremnu ekipu onda taktiku mozes da popravljas brzo, jer se radi o kvalitetnim igracima, problem je kad nije kondiciono spremna , onda to tesko mozes da popravljas bez nekih priprema i duzeg perioda

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja ću ipak sačekati, da ovo sve bude zvanično, ne zato što ne vjerujem u.o. nego zato što ne vjerujem mariću :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Samo neka lala ode kuci svojoj. Nadam se da ovaj put Vlado Jagodic nece biti potrosen na bezvezan nacin kao sto je to bilo prosli put, svi vrlo dobro znamo da je on i vrsio skauting ekipe koja je derala sve od reda i pod bajinim vodjstvom

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ja ću ipak sačekati, da ovo sve bude zvanično, ne zato što ne vjerujem u.o. nego zato što ne vjerujem mariću :angry4: :angry4:

znas rba, ja mislim da ce tebi maric najvise nedostajati :)
nekako , na neki cudan nacin ti si se snjim zblizio , mislim postao ti je opsesija :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]