banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Pricao sam sa Bokom i kaze da on sa Vuletom igra stopera protiv Lozane :D slusa nas Maric

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Borac u srcu je napisao:
Ne znam odakle si skinuo onu vijest ali je i više nego fenomenalna - Otprilike da kažem, dakle oni žale što nije usvojen novi statut ali neće još donijeti odluku o kazni. Prosljediće izvještaj nekom višem tijelu koje će odlučiti u oktobru. Koliko vidim po ovome onaj sarajlija nije u pravu nego ćemo mi igrati i ukoliko prođemo dalje, daleko je oktobar a do tad će vjerovatno nešto dogovoriti zbog reprezentacije. Tresla se gora rodio se miš. Ako je ovo tačno Hvala UEFA, preovladao je razum što reče Marić sinoć

Evo link:
http://www.nj.com/sportsflash/index.ssf ... ist=sports

Svi su preuzeli od Asosijejted Presa (ovo je po srpski :D ).

FIFA i UEFA ce na zajednickom sastanku u oktobru odluciti sta dalje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Simpatizer je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Ne znam odakle si skinuo onu vijest ali je i više nego fenomenalna - Otprilike da kažem, dakle oni žale što nije usvojen novi statut ali neće još donijeti odluku o kazni. Prosljediće izvještaj nekom višem tijelu koje će odlučiti u oktobru. Koliko vidim po ovome onaj sarajlija nije u pravu nego ćemo mi igrati i ukoliko prođemo dalje, daleko je oktobar a do tad će vjerovatno nešto dogovoriti zbog reprezentacije. Tresla se gora rodio se miš. Ako je ovo tačno Hvala UEFA, preovladao je razum što reče Marić sinoć

Evo link:
http://www.nj.com/sportsflash/index.ssf ... ist=sports

Svi su preuzeli od Asosijejted Presa (ovo je po srpski :D ).

FIFA i UEFA ce na zajednickom sastanku u oktobru odluciti sta dalje.

Ok pouzdano poprilično, volio bih da sad zaboravimo ovo kao neki košmar i da nastavimo tamo gdje smo stali prije ove ludorije, kad nisam poludio

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj kosmar treba dodatno da "napali" i igrace a pogotovo nas (publiku) da urlamo do zadnje sekunde.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Pricao sam sa Bokom i kaze da on sa Vuletom igra stopera protiv Lozane :D slusa nas Maric

Joj meni ona odbrana izgleda šupljo i žalosno pa pitanje je da li bi i Nemanja Vidić popravio šta da je u paru sa Vuletom a i Vule samo kad se sjetim one beterske intervencije (vraćanje lopte golmanu) sva sreća pa nije igrao rukom i napravio penal :evil3:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ovako ce biti najvjerovatnije taktika:

.............................Avdukic................................
Stupar......Boka.................Vule...............Benovic
Mumi............Sakan...........Stanceski.......Mikic
.............Vukelja.............Nikolic

MARIC je najavio pritisak od 1.min

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FIFA odlaže odluku o sankcijama!
Piše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 19.07.10. 15:23.

FIFA je saopštila kako žali zbog odluka N/FSBiH o ne prihvatanju prijedloga statuta, ali je saopštila kako neće odmah donijeti odluke o sankcijama.

Naime, FIFA duboko žali zbog "nelogičnih" odluka Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali neće odmah donijeti sankcije, javlja AP.

FIFA je saopštila kako će zajednički izvještaj biti podnijeti Izvršnim odborima FIFA-e i UEFA-e, koji će se sastati u oktobru.

Nakon odbijanja Skupštine N/FSBiH da prihvati prijedloge novog statuta, UEFA i FIFA su najavile suspenziju Saveza, kao i svih bh. klubova i reprezentacija.

Odluku sa kakvim sankcijama ćemo se suočiti ipak ćemo sačekati, ali je i više nego vjerovatno da ćemo ostati bez ijednog predstavnika u međunarodnim takmičenjima, kao i da ćemo biti izbačeni iz kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Međutim, postoji mala šansa da će se nešto ipak promijeniti do oktobra, ali poznavajući čelnike N/FSBiH nemamo se pravo tome nadati.

Procitajte samo ovo sto sam boldovao. Kakva konstrukcija novinara o cijem sam profilu vec pisao. Dakle, lik je preveo agencijsku vijest i dodao svoju brljotinu. Bem ti novinarstvo!

Mirni smo do oktobra...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj tim bi trebao stalno igrati (volio bih još da Grahovac bude bar prva rezerva),i trebalo bi ga mijenjati samo kad neko ne može igrati zbog povrede ili kartona...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Simpatizer je napisao:
FIFA odlaže odluku o sankcijama!
Piše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 19.07.10. 15:23.

FIFA je saopštila kako žali zbog odluka N/FSBiH o ne prihvatanju prijedloga statuta, ali je saopštila kako neće odmah donijeti odluke o sankcijama.

Naime, FIFA duboko žali zbog "nelogičnih" odluka Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali neće odmah donijeti sankcije, javlja AP.

FIFA je saopštila kako će zajednički izvještaj biti podnijeti Izvršnim odborima FIFA-e i UEFA-e, koji će se sastati u oktobru.

Nakon odbijanja Skupštine N/FSBiH da prihvati prijedloge novog statuta, UEFA i FIFA su najavile suspenziju Saveza, kao i svih bh. klubova i reprezentacija.

Odluku sa kakvim sankcijama ćemo se suočiti ipak ćemo sačekati, ali je i više nego vjerovatno da ćemo ostati bez ijednog predstavnika u međunarodnim takmičenjima, kao i da ćemo biti izbačeni iz kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Međutim, postoji mala šansa da će se nešto ipak promijeniti do oktobra, ali poznavajući čelnike N/FSBiH nemamo se pravo tome nadati.

Procitajte samo ovo sto sam boldovao. Kakva konstrukcija novinara o cijem sam profilu vec pisao. Dakle, lik je preveo agencijsku vijest i dodao svoju brljotinu. Bem ti novinarstvo!

Mirni smo do oktobra...

yebote,pa ovome je novinaru stvarno krivo :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos dovesti desnog beka i to bi bilo to.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Da ste pratili treninge znali bi da Stupar neće početi protiv Lozane. ŠSŠ se opasno naoštrio protiv Stupara.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Da znas da jeste. :D
Otkako sam banovan sa tog foruma, malo sam se posvetio njegovim clancima i primjetno je da cesto pise takve tekstove da to postaje cak i smijesno. Bespotrebno dizanje tenzija...

@Cadjo
Svako normalan bi uklonio Stupara nakon one predstave u Svici. Dobar je on za domacu ligu, ali i tu da uskace kao rezerva. Ja sam govorio uopsteno, treba nam bolji bek za cijelu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mirni smo do oktobra...[/quote]
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Da to smo već konstatovali ma oni su puni što bi moja baba rekla: "otrova i mržne" što je najgore pripisuju svoje osobine nama, u sociologiji to se zove projekcija. Vređaju nas, nazivaju svakakvim imenima, politiku mješaju u sve, kao nisu politični a otrovne strelice kroz medije stalno sipaju. Kod nas se mogu vidjeti na forumima različita mišljenja i neslaganja o raznim pitanjima a kod njih svi isto misle, u svemu im smeta RS i vide nekakvu zavjeru, kao da su štancani na istoj mašini. Ma ko ih šiša, ja sam pretpostavljao da je neka podvala čim su i Hrvati onako ladno odbili ovo a muslimani navalili da se usvoji kao da je pitanje - života i smrti.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
Ovo je bio samo probni balon, blef fife. ae borac^^

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ево још сличица мајице. :)

Slika

Slika

БУДИ БОРАЦ! :D :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam svojih 15 km mjenjao za majicu! hvala Čađi na ulozenom trudu i Aci na dizajnu majica i ne znam tacno ko izmisli slogan, jel ono bi Brigate u svakom slucaju majice su kul i hvala vam! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ево још сличица мајице. :)

Slika

Slika

БУДИ БОРАЦ! :D :D :D :D

vidi Ace sto se nabildo! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
bas je fina majca, steta sto nema u BG da se kupi....

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
Schlager je napisao:

Da znas da jeste. :D
Otkako sam banovan sa tog foruma, malo sam se posvetio njegovim clancima i primjetno je da cesto pise takve tekstove da to postaje cak i smijesno. Bespotrebno dizanje tenzija...

@Cadjo
Svako normalan bi uklonio Stupara nakon one predstave u Svici. Dobar je on za domacu ligu, ali i tu da uskace kao rezerva. Ja sam govorio uopsteno, treba nam bolji bek za cijelu sezonu.

Ako je Stupar jedini pružio lošu partiju onda ok.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2010, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije jedini. Ima tu jos kandidata za kritikovanje, ali ne bih da mracim previse. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]