Vjevoricinus je napisao:
nemz je napisao:
Видим овдје се свашта пише и сексу на првом састанку. Ја то уопште не подржавам. Нисам стереотипан и немам предрасуде. Морал.
Момци, бар са којима се ја дружим као и ја, сматрају да ако на првом састанку дође до тих ствари, цура није за озбиљне везе. Наравно, многи не желе уопште везу већ само секс.
Секс без љубави није врхунски. То двоје кад спојиш... како је, знају они који то имају.
Многи овдје подржавају секс на првом састанку.
Е па видјећемо (уствари нећемо јер ће то само они знати) (ја за себе хоћу) како ћете савјетовати своју дјецу кад дођу у те године. Кад вас ћерка и син питају о сексу на првом састанку?
Рећи ће ти им: "Ма дијете кад фрцају варнице онда само напријед, опусти се... немој бити затуцан/а, можда је дечко/цура златан/а, никад се не зна"
Многи који размишљају "модерно" можда неће ни разговарати са дјететом о томе.
Hahaha ti bi najvolio neku nevinu od 35 godina
Čuj šta ću reći djeci? A šta da im kažem... nedavno nam je jedan forumaš ispričao svoju životnu/ljubavnu priču... rano se oženio, žrtvovao se, nije im bilo lako u početku... Da ti pravo kažem, ja imam osjećaj da je on daleko sretniji i zadovoljniji svojim životom i životnim izborima i od mene i od većine drugih... Šta bih rekao djeci? Čovječe, XXI vijek... o čemu ti?

Ко је споменуо невиност. Друг ти ако имаш 35 и гледаш у будућност не даље од следећег викенда нормално да не знаш о чему ја и шта би рекао дјеци, млађем брату, сестри. Прича тог форумаша из твог текста изледа сасвим нормална прича, не знам зашто га упште спомињеш. 21. вијек па шта онда? Треба сачувати здрав разум. (немој ме погрешно схватити)
Popokatepetl je napisao:
Meni je najsmjesniji dio, "momci sa kojima se druzim i ja, mi mislimo da cura sa kojom se poseksamo na prvom dejtu nije materijal za ozbiljnu vezu; sa druge strane, mi jesmo, iako se volimo praviti jebaci, ali boze moj, mi smo fini momci a one su kurve."
Ко је то рекао (подебљани текст)? Ни помислио.
malka je napisao:
nemz je napisao:
"Ма дијете кад фрцају варнице онда само напријед, опусти се... немој бити затуцан/а, можда је дечко/цура златан/а, никад се не зна"
Многи који размишљају "модерно" можда неће ни разговарати са дјететом о томе.
Predpostavljam da sam i ja jedan od modernih roditelja ,pa reko da ti odgovorim,djeci je jako tesko objasniti neke stvari ali zavisi i do kad su djeca djeca te na koliku djecu mislis.Sto se tice moje djece kada stasaju dovoljno da mogu sami procjeniti sta i kako svakako cu ih savjetovati da iskoriste priliku ne svaku ali svaku dobru
a prije toga ce biti upuceni u sve ostalo sto ce doprinjeti njihovoj samoprocjeni (nadam se

)
A sa kim je seks bolji-sa onim koga volimo ili ko nam se ucinio zgodan i pogodan je vrlo diskutabilno ,sve ima svoje cari pa cak i onaj seks koji bude nako-nako da ne kazem bezze
Нормално (велика слова).