banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 10:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
nemz je napisao:
"Ма дијете кад фрцају варнице онда само напријед, опусти се... немој бити затуцан/а, можда је дечко/цура златан/а, никад се не зна"

Многи који размишљају "модерно" можда неће ни разговарати са дјететом о томе.

Predpostavljam da sam i ja jedan od modernih roditelja ,pa reko da ti odgovorim,djeci je jako tesko objasniti neke stvari ali zavisi i do kad su djeca djeca te na koliku djecu mislis.Sto se tice moje djece kada stasaju dovoljno da mogu sami procjeniti sta i kako svakako cu ih savjetovati da iskoriste priliku ne svaku ali svaku dobru a prije toga ce biti upuceni u sve ostalo sto ce doprinjeti njihovoj samoprocjeni (nadam se :wink: )
A sa kim je seks bolji-sa onim koga volimo ili ko nam se ucinio zgodan i pogodan je vrlo diskutabilno ,sve ima svoje cari pa cak i onaj seks koji bude nako-nako da ne kazem bezze

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nešto sam razmišljala šta me tačno odbija od seksa na prvom sastanku. Nisam neki puritanac i nemam ništa protiv ako se neko i seksa na prvom sastanku (nikad ne reci nikad, situacija je čudo :lol:) i došla do zaključka da sam zaljubljena u zaljubljivanje.

Po meni je početak veze nešto što se ne treba ubrzavati, nego izživjeti svaki momenat. To je period kada se bude leptirići u stomaku, strasti, maštanje... kad se čovjek osjeti živim.
Kad se to preskoči... pa ok može sve biti super, ali je nepotpuno.
Ubrzani seks je kao da ti neko da sažvakanu hranu da je progutaš (bez da je prvo omirišeš, osjetiš kako ti ide voda na usta, okusiš i zagrizeš).

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Talija je napisao:
Nešto sam razmišljala šta me tačno odbija od seksa na prvom sastanku. Nisam neki puritanac i nemam ništa protiv ako se neko i seksa na prvom sastanku (nikad ne reci nikad, situacija je čudo :lol:) i došla do zaključka da sam zaljubljena u zaljubljivanje.

Po meni je početak veze nešto što se ne treba ubrzavati, nego izživjeti svaki momenat. To je period kada se bude leptirići u stomaku, strasti, maštanje... kad se čovjek osjeti živim.
Kad se to preskoči... pa ok može sve biti super, ali je nepotpuno.
Ubrzani seks je kao da ti neko da sažvakanu hranu da je progutaš (bez da je prvo omirišeš, osjetiš kako ti ide voda na usta, okusiš i zagrizeš).

Potpisujem!!
Svaka cast!!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Ali ljudi, nije svaki početak veze romantičan?! Ili sam ja izgubila te osjećaje :( .
Jer te leptiriće odavno ne osjećam na početku veze. Čak šta više malo su mi teški ti početci.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tweety je napisao:
Ali ljudi, nije svaki početak veze romantičan?! Ili sam ja izgubila te osjećaje :( .
Jer te leptiriće odavno ne osjećam na početku veze. Čak šta više malo su mi teški ti početci.

Žuta tico :D, ne prepuštaj se učmalosti duha, pobudi leptiriće ili sačekaj da se sami jave, tu su negdje ne treba im mnogo da se pobude, a do tada nije loše iskusiti malo emotivne hibernacije. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Tweety je napisao:

Ne nije svaki pocetak isti ali taj pocetak je inace nekako njezan, ono pogledi, ganjanje, osmjeh, i tako ti fazoni!!!

U svakom slucaju sve zavisi od osobe do osobe i od godina, momenta i ostalog....

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
:(
Pravo da ti kazem, sve vise vjerujem da cu ostati samac...
Nemam više snage za ljubavne početke :cry:
Čini mi se da je to zato što ja
sve manje vjerujem u ljubav i sl.
U ovim godinama mi ni jedna ne valja,
svakoj nađem manu :angry3:
a 10 puta sam gori od svake...
Bojim se da je kasno za neke stvari.
Ljubav zahtijeva određeni stepen nevinosti, naivnosti...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Tweety je napisao:

Žuta tico :D, ne prepuštaj se učmalosti duha, pobudi leptiriće ili sačekaj da se sami jave, tu su negdje ne treba im mnogo da se pobude, a do tada nije loše iskusiti malo emotivne hibernacije. :wink:

A KAKO SE TO BUDE LEPTIRIĆI?? PROBUDILA BI IH DA ZNAM I MOGU.
NEEEE.... MOJI NE SSMO DA SU ZASPALI , NEGO SU ODAPELI :x .

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i moji trenutno spavaju mrtvim snom :lol: što ne znači da se ne mogu probuditi, nekad su se znali probuditi "u zimu kad im vrijeme nije" :lol:

Vjevoricinuse, tek si izašao iz veze, oladi malo, nije kraj svijeta. Treba da dođeš malo sebi, otreseš se negativnog iz prethodne veze i bez predubjeđenja uđeš u novu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Heee...ti makar vjeruješ da će se probudi, ja digla ruke od tog :-? .

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Vjevoricinus je napisao:
nemz je napisao:
Видим овдје се свашта пише и сексу на првом састанку. Ја то уопште не подржавам. Нисам стереотипан и немам предрасуде. Морал.
Момци, бар са којима се ја дружим као и ја, сматрају да ако на првом састанку дође до тих ствари, цура није за озбиљне везе. Наравно, многи не желе уопште везу већ само секс.

Секс без љубави није врхунски. То двоје кад спојиш... како је, знају они који то имају.

Многи овдје подржавају секс на првом састанку.
Е па видјећемо (уствари нећемо јер ће то само они знати) (ја за себе хоћу) како ћете савјетовати своју дјецу кад дођу у те године. Кад вас ћерка и син питају о сексу на првом састанку?

Рећи ће ти им: "Ма дијете кад фрцају варнице онда само напријед, опусти се... немој бити затуцан/а, можда је дечко/цура златан/а, никад се не зна"

Hahaha ti bi najvolio neku nevinu od 35 godina :lol: :lol: :lol:
Čuj šta ću reći djeci? A šta da im kažem... nedavno nam je jedan forumaš ispričao svoju životnu/ljubavnu priču... rano se oženio, žrtvovao se, nije im bilo lako u početku... Da ti pravo kažem, ja imam osjećaj da je on daleko sretniji i zadovoljniji svojim životom i životnim izborima i od mene i od većine drugih... Šta bih rekao djeci? Čovječe, XXI vijek... o čemu ti? :o

Ко је споменуо невиност. Друг ти ако имаш 35 и гледаш у будућност не даље од следећег викенда нормално да не знаш о чему ја и шта би рекао дјеци, млађем брату, сестри. Прича тог форумаша из твог текста изледа сасвим нормална прича, не знам зашто га упште спомињеш. 21. вијек па шта онда? Треба сачувати здрав разум. (немој ме погрешно схватити)

Popokatepetl je napisao:
Meni je najsmjesniji dio, "momci sa kojima se druzim i ja, mi mislimo da cura sa kojom se poseksamo na prvom dejtu nije materijal za ozbiljnu vezu; sa druge strane, mi jesmo, iako se volimo praviti jebaci, ali boze moj, mi smo fini momci a one su kurve."

Ко је то рекао (подебљани текст)? Ни помислио.

malka je napisao:
nemz je napisao:
"Ма дијете кад фрцају варнице онда само напријед, опусти се... немој бити затуцан/а, можда је дечко/цура златан/а, никад се не зна"

Predpostavljam da sam i ja jedan od modernih roditelja ,pa reko da ti odgovorim,djeci je jako tesko objasniti neke stvari ali zavisi i do kad su djeca djeca te na koliku djecu mislis.Sto se tice moje djece kada stasaju dovoljno da mogu sami procjeniti sta i kako svakako cu ih savjetovati da iskoriste priliku ne svaku ali svaku dobru a prije toga ce biti upuceni u sve ostalo sto ce doprinjeti njihovoj samoprocjeni (nadam se :wink: )
A sa kim je seks bolji-sa onim koga volimo ili ko nam se ucinio zgodan i pogodan je vrlo diskutabilno ,sve ima svoje cari pa cak i onaj seks koji bude nako-nako da ne kazem bezze

Нормално (велика слова).

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Baš tako, matori, zdrav razum.
Šta imaš protiv sexsa?
I šta ti misliš šta ću reći svojoj djeci?
Koji ti je moj? Imal` izać` iz kamenog doba? :o

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Vjevoricinus je napisao:
Koji ti je moj? Imal` izać` iz kamenog doba? :o

ajd sto se ljutis :wink: ljubav je cudo samo sto to svi ne mogu razumjeti

nemz je napisao:
Секс без љубави није врхунски. То двоје кад спојиш... како је, знају они који то имају.

a tek seks kad ljubav prodje ili daleko bilio dodije :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 17:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2010, 22:31
Svi ti koji na prvom sastanku imaju sex, ti pre svega ne poštuju sebe, a dalje da ne pričam. To su vucibatine koje treba g......m motkom ćerati. Misli li iko od tih možda je ta cura ili taj momak što odma pristane na sex, malo pre bili sa nekim još, mjenjaju ih ko čarape....fujjjjjj...............
Treba ostati normalan u današnjem svijetu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 18:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
daj mi na prvom sastanku, na drugom malo glmi
....hehehhehehe

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
seks je zabranjen na prvom sastanku to je opste poznato

kakav sam ja seks imao na prvoj konferenciji* e to je bilo za memoara

P.S.

*konferencija- kad te bracni drug zatekne da ________________(dopuniti po izboru) pa krene da te handri ko milojko dvocjevku

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Sto da ne? ben there than that. awsome

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
"Ben tamo nego to?"
Hoćeš mi, molim te, prevesti, nisam stigao dotle sa engleskim...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Red Roses je napisao:
Svi ti koji na prvom sastanku imaju sex, ti pre svega ne poštuju sebe, a dalje da ne pričam. To su vucibatine koje treba g......m motkom ćerati. Misli li iko od tih možda je ta cura ili taj momak što odma pristane na sex, malo pre bili sa nekim još, mjenjaju ih ko čarape....fujjjjjj...............
Treba ostati normalan u današnjem svijetu.

1)aaa?
2)omiljeni filmovi su ti Ice age (ovo sam morala prepraviti, nisam dobro pogledala avatar) i Kako je propao r'n'r? samo primjecujem...don't mind me...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Red Roses je napisao:
odma pristane na sex.

sve bi ja to odma nogom u gujcu.
ne kurcem u celo.
ne, ne kod mile u stranku.
ipak...govnavom motkom.
mozda ne ni to, mozda ubiti pa silovati?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]