banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120042 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2010, 11:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma bice to sve u redu,ali smijesno mi ovo za wc,he,he...siguran sam da bih ga ja sam dosad ozidao!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Idem na Borac redovno od neke 98/99 godine. Ako gledamo igracki kadar ovo su sigurno najsvjetliji trenutci od kraja rata na ovamo. Ekipa bi uz jos dva kvalitetna pojacanja u spicu i na poziciji desnog beka mogla da se proseta po ligi.
Da ne kazu da samo gledam lose stvari u svakom projektu (kao i vecina mojih sugradjana) stavio sam u prvi plan ono pozitivno sto se desava u klubu.
Ono sto me tisti i sto nikad necu razumjeti je to da za sve ove godine niko u gradu nije nasao za shodno da stadion sredi i napuca onako kako dolikuje. Pa zar je moguce da gradjani (pogotovo oni vidjeniji sportisti) nikad nisu digli glas protiv macehinskog odnosa prema klubu koji je simbol Banjaluke. Idioti koji nisu u stanju da shvate da je sport najbolja promocija i za grad i za RS, bacali su pare na parkove i zgradurine, razvijanje seoskog turizma i raznih drugih gluposti.Sve je to bilo prioritet u odnosu na sportske klubove koji su tokom proslog vijeka bili nasi najbolji ambasadori!
Braco samo borbeno - NAS KLUB NAS GRAD !!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Schlager je napisao:
Ma bice to sve u redu,ali smijesno mi ovo za wc,he,he...siguran sam da bih ga ja sam dosad ozidao!

Jeste, joooj, i meni je to najsmješnije, ali ajde... samo nek ga završe.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
djole BFC je napisao:
Idem na Borac redovno od neke 98/99 godine. Ako gledamo igracki kadar ovo su sigurno najsvjetliji trenutci od kraja rata na ovamo. Ekipa bi uz jos dva kvalitetna pojacanja u spicu i na poziciji desnog beka mogla da se proseta po ligi.
Da ne kazu da samo gledam lose stvari u svakom projektu (kao i vecina mojih sugradjana) stavio sam u prvi plan ono pozitivno sto se desava u klubu.
Ono sto me tisti i sto nikad necu razumjeti je to da za sve ove godine niko u gradu nije nasao za shodno da stadion sredi i napuca onako kako dolikuje. Pa zar je moguce da gradjani (pogotovo oni vidjeniji sportisti) nikad nisu digli glas protiv macehinskog odnosa prema klubu koji je simbol Banjaluke. Idioti koji nisu u stanju da shvate da je sport najbolja promocija i za grad i za RS, bacali su pare na parkove i zgradurine, razvijanje seoskog turizma i raznih drugih gluposti.Sve je to bilo prioritet u odnosu na sportske klubove koji su tokom proslog vijeka bili nasi najbolji ambasadori!
Braco samo borbeno - NAS KLUB NAS GRAD !!!

Buraz seoski turizam nije glupost :wink: ...to je jedino sto imamo ponuditi, prelijepe stadione ima mnogo drzava u svijetu, al ovakvu prirodu vrlo malo.... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sada sutom prošao kraj Banjalučkog Anfilda, na zapadu se radi dosta dobro, na krovu ih očigledno ometa ova dosadna kiša, a na dijelu koji je pokriven vrše pripreme za nove stolice, zapad će očigledno biti spreman za Lozanu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Ako Kradoljub dovuce nekog da ljetuje na bilo koje brdo iznad BL stavljam ruku na panj. Svaka cast za Zmijanje, treba takvih stvari i bllize gradu, ne samo pred izbore nego i inace.
Uzmite biceve i na stadion !!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:33 
Bič božji
Bič božji

djole BFC je napisao:
Ako Kradoljub dovuce nekog da ljetuje na bilo koje brdo iznad BL stavljam ruku na panj. Svaka cast za Zmijanje, treba takvih stvari i bllize gradu, ne samo pred izbore nego i inace.
Uzmite biceve i na stadion !!!

Heheheheheeh, pa nemoj tako, bili su oni raftingaši iz cijelog svijeta na ljetovanju u Banjaluci, doduše JESTE DA SU BILI O NAŠEM TROŠKU, ali nama je to servirano kao veliki uspjeh pa nema sumnje da ne povjerujemo u to...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jovanovic i Zurzinov na meti Sarajeva. Bilo bi dobro kad bismo im nekako uzeli ovog prvog ispred nosa. Al' sam nezajazljiv. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:48 
Bič božji
Bič božji

Maleta radi sa ekipom... Dobra vijest... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobra vijest! Losa vijest je to da Lozana vodi na poluvremenu protiv prvoligasa Ksamaksa 1-0. Ocigledno je da se radi o dobroj ekipi, a ne o duducima kako maltene rekose oni nasi delegati u Nionu. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 18:01 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Dobra vijest! Losa vijest je to da Lozana vodi na poluvremenu protiv prvoligasa Ksamaksa 1-0. Ocigledno je da se radi o dobroj ekipi, a ne o duducima kako maltene rekose oni nasi delegati u Nionu. :D

Poluamateri, mi smo surovi profesionalci...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Dobra vijest to za Maletica, kad bi potpisao i jos dosao Raspudic, imali bi smo pravo jak tim za Evropu i narednu sezonu...Samo da niko ne ode od ovih vaznijih igraca ... Ma treba svaku ekipu u Evropi shvatiti ozbiljno pa tako i Lozanu, nije niko tu dosao samo da odigra, vec naprotiv... Uz ozbiljan pristup dvomecu i sa ovim pojacanjima, moze se to proci, ako budemo igrali revans u BL naravno, ako ne, sanse su nam smanjene...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hehe

Zna li iko ista za prijateljske utakmice? Trebali bismo odigrati bar 2, jer ovi "poluamateri" izgleda rade punom parom.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 18:10 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Hehe

Zna li iko ista za prijateljske utakmice? Trebali bismo odigrati bar 2, jer ovi "poluamateri" izgleda rade punom parom.

Igraće se tamo u S.R.C. Vujadin Boškov... još ništa tačno i pouzdano se nezna...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 20:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I to dovodjenje spica nije jednostavna stvar,i moglo bi prouzrokovati probleme i odlaske,jer znajuci Vukelju i Kajkuta,nijedan od njih dvojice mi ne lici da bi pristao da bude rezerva u Borcu,nisam pametan.Mozda dovesti nekog solidnog,da bude rezerva njima dvojici.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 01:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
kako bi dobro bilo da vjest iz novog sada bude borac rjesio dilemu napadaca bilbija posuden borcu

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Koliko sam shvatio uprava je blizu potpisa sa Maletom,Pelakom i Bokom?Sta je sa napadacima,zna li se ista?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
:D sta ce ti napadaci pored ovakvog veznog reda

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Zna li ko kada momci imaju trening i gedje? Volio bih pogledati kako to izgleda prije nego odu za NS!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
subzero81 je napisao:
:D sta ce ti napadaci pored ovakvog veznog reda

Al bas.Tacno kontam da su mozda i pretjerali sa dovodjenjem igraca u veznom! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120042 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]