banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120025 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ne bi valjalo da dodje Stajic ili neki mocan spic,jer bi nam to ubilo onaj adrenalin i onu neizvjesnost oko ishoda utakmica :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
pa ne znam sta bi vam rekoa, ali moje informacije govore da ce biti jos pojacanja, sa naglaskom na rijeci "pojacanja" .

gledam tamo navijaci sarajeva placu hmmm ne znam sta bi rekao, jesmo oteli smo im jako dobrog igraca, ali otimali su i oni nama, sa je na nas red da otimamo najbolje :)

ne znam da li ste na borac-sportu vidjeli ali lijepo im stoje dresovi :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Samo da podsjetim na clanak sa SS.ba

sta reci nego :D 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MUMINOVIC: VOLIO BIH OSTATI U SARAJEVU

Jedan od najboljih igrača bordo ekipe, Milan Muminović nije zadovoljan sezonom koja je iza njega. Ipak, sve su prilike da će Muminović ostati u svom klubu i zajedno sa ostatkom ekipe probati nadoknaditi propušteno.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Odaberi klubFK Borac BanjalukaNK ČelikFK LaktašiFK LeotarFK Modriča MaximaFK OlimpikFK Rudar PrijedorFK SarajevoFK SlavijaFK SlobodaNK Široki BrijegNK TravnikFK VeležHŠK ZrinjskiNK Zvijezda GradačacFK Željezničar"Nisam nikako zadovoljan kako smo završili ovu sezonu. Imali smo dobru ekipu i morali smo napraviti više. Ipak, zbog spleta okolnosti na kraju smo podbacili, i na terenu, ali i van njega. Ako se na to doda i činjenica da smo na početku sezone bili umorni zbog nastupa u Evropu, onda dobijemo sezonu u kojoj smo totalno podbacili".

Ipak, Sarajevo je u Evropi napravilo veliki uspjeh za naš nogomet?

"Istina je da smo mi odigrali odlično evropske utakmice, malo nam je falilo da se domognemo grupne faze Eurolige. Ali, mora se znati da je igranje u Evropi skroz nešta drugo u odnosu na relanost naše Premijer lige".

Vama je istekao ugovor sa bordo timom?

"Da, ugovor sa Sarajevom mi je istekao, ali sam se javio na prozivku i još sam na Koševu. Mi, svi igrači smo čekali rasplet i Skupštinu kluba. Sada kada je zabrano novo rukovodstvo, spreman sam na razgovore o novom ugovoru. Iskreno, najviše bih volio da se dogovorim sa svojim klubom, i ostanem na Koševu jer želim da osvojim titulu sa Sarajevom"."

Spominjao se vaš prelazak u Borac i Željezničar?

"Bilo je interesa iz Borca, zvali su me da dođem u Banja Luku, ali ipak nisam bio za tu opciju. Ranije sam rekao da bih više volio da igram u Sarajevu, pa sam se zahvalio. Što se tiče Želje, ja sa njima nisam nikada pregovarao niti sam imao namjeru. Jedno je sigurno: nikada ne bih igrao za tim sa Grbavice¨.

Kao moguće pojačanje Sarajeva spominje se i vaš brat?

¨Moj brat igra za Sutjesku iz Foče i veliki je potencijal i mislim da bi nam dobro došao u ekipi. On ima i ponude iz inostranstva, ali i Sarajevo je stupilo sa njim u kontakt. Zaista, volio bih da nas pojača i napokon zaigramo u istom klubu¨,rekao je Milan Muminović za SportSport.ba

izvor ss.ba

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Evo jedan klip o Muminoviću, mada smo i ranije gledali igrače na klipovima pa smo se kasnije malo razočarali, ali ovaj je zaista odličan igrač, bez obzira na klip...

http://www.youtube.com/watch?v=4dR6ZEqY2tk

Čovjek igra fudbal...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
borcev navijac nemoj ziv bio da vise ostavljas takve postove.

kad procitam da najavljujes jos pojacanja a ne kazes koga ubi me ljubomora sto ne znam ko. a jos sutra nemam cijeli dan pristup netu ima da izbudalim

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Avduka na dvije godine,Mumi i Mikić na jednu i sva trojica danas na popodnevnom treningu + Milan Srećo trenirao(ima vremena za potpis :D ). Uprava radi nešto i po finansijskom pitanju igrača. Ma ekstra :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5: :blob5:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

subzero81 je napisao:

kad procitam da najavljujes jos pojacanja a ne kazes koga ubi me ljubomora sto ne znam ko. a jos sutra nemam cijeli dan pristup netu ima da izbudalim

ok , onda necu vise pricati o pojacanjima :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Strpljen spasen.

Bolje je ovako,da ne saopstava imena dok ga ne vidimo u trofejnoj sali da potpisuje!Ili jos bolje,par sati prije,kao jutros :D :D Ovi ljudi znaju sta rade,malo price a puno djela,to cijenim,jedino nisam provalio kome da budem najzahvalniji za sve ovo,Davidovicu,Dodiku,Kopanji,Brani Jankovicu,Ringu...?

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Jun 2010, 21:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kome god da je HVALA MU. uljepsao mi je dan

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

regoje - jeli on centralni bek ili moze i po krilima???

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Strpljen spasen.

Bolje je ovako,da ne saopstava imena dok ga ne vidimo u trofejnoj sali da potpisuje! Ovi ljudi znaju sta rade,malo price a puno djela,to cijenim,jedino nisam provalio kome da budem najzahvalniji za sve ovo,Davidovicu,Dodiku,Kopanji,Brani Jankovicu,Ringu...?

hahahahaha ne znam sta bi ti rekao :) mislim da je odgovor sadrzan u interpukicjskom znaku "?"

na kraju krajeva nije ni bitno kome pojedinacno, ja bih to rekao samo upravi kluba , radi se ekstra sinhornizovano i zajednicki .

Ako bi nekog izdvojio , kako je to uradio rba, mislim da bi se moglo ogrijesiti o neke ljude koji ulazu poprilicno sebe u ovaj posao

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
borcev_navijac je napisao:
subzero81 je napisao:

nemoj molim te prestati. danas sam skroz zaboravio na poraz od australije. super dan! ajde živ bio pošalji mi na pp o kome se radi neću moći zaspati i tako sam danas cijeli dan tražio po transfermarketu eventualna pojačanja. ajde budi drug, častim te pićem :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

borcev navijac, druze ti mene svaki dan sve vise ubjedjujes da imas neke veze sa upravom, na ovaj ili onaj nacin....

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
subzero81 je napisao:
borcev navijac, druze ti mene svaki dan sve vise ubjedjujes da imas neke veze sa upravom, na ovaj ili onaj nacin....

Марић сигурно. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Strpljen spasen.

Bolje je ovako,da ne saopstava imena dok ga ne vidimo u trofejnoj sali da potpisuje! Ovi ljudi znaju sta rade,malo price a puno djela,to cijenim,jedino nisam provalio kome da budem najzahvalniji za sve ovo,Davidovicu,Dodiku,Kopanji,Brani Jankovicu,Ringu...?

hahahahaha ne znam sta bi ti rekao :) mislim da je odgovor sadrzan u interpukicjskom znaku "?"

na kraju krajeva nije ni bitno kome pojedinacno, ja bih to rekao samo upravi kluba , radi se ekstra sinhornizovano i zajednicki .

Ako bi nekog izdvojio , kako je to uradio rba, mislim da bi se moglo ogrijesiti o neke ljude koji ulazu poprilicno sebe u ovaj posao

Kako misliš "izdvojio"?!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zli mrkvić je napisao:
subzero81 je napisao:

nemoj molim te prestati. danas sam skroz zaboravio na poraz od australije. super dan! ajde živ bio pošalji mi na pp o kome se radi neću moći zaspati i tako sam danas cijeli dan tražio po transfermarketu eventualna pojačanja. ajde budi drug, častim te pićem :D

citaj moje postove :) u njima se svasta moze procitati izmedju redova :)

i nemoj sad ocekivati svaki dan neki potpis, ne ide to bas tako :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skypostman je napisao:
subzero81 je napisao:

Марић сигурно. :lol:

pa to smo davno razjeasnili, a da bi vas zavarao pisem ijekavicom :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Strpljen spasen.

Kako misliš "izdvojio"?!

Pa ucinilo mi se da si pominjanjem darka kao sportskog direktora, aludirao na njega kao najzasluznijeg .

inace darko nije sportski direktor ( ali je veliki dobitak za nas klub) , cak i angazman darka ljubojevica pkazuje da se ozbiljno radi :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pogrešno si me razumio, uopšte nisam pomislio na to da je on to sve sam odradio, nego sam htjeo da skrenem pažnju na to da se Fišer sve manje eksponira... Na to sam mislio...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pogrešno si me razumio, uopšte nisam pomislio na to da je on to sve sam odradio, nego sam htjeo da skrenem pažnju na to da se Fišer sve manje eksponira... Na to sam mislio...

ok onda :)
a za ovo oko eksponiranja si u pravu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120025 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]