banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120025 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Simpatizer je napisao:
Schlager je napisao:
Ne znam stvarno,ako bi se sad neko nasao nezadovoljan radom uprave,taj mi ne bi bio jasan nikako,cak da nikoga vise ne dovedemo,ovo je vec sjajno.

Eeeej,gledamo nas Borac na komfornom i vrhunski osvjetljenom stadionu, sjedimo na luksuznim,numerisanim, stolicama,rezultat i vrijeme pratimo na elektronskom semaforu,cak i na Istok dolazimo betonskim prilazima,imamo tim koji dominira ligom a u Evropi se nosa momacki!

Pa da mi je neko prije samo godinu dana ovo pricao,mislio bih da me zayebava i smatrao bih ga budalom!!!

I meni je sve ovo nevjerovatno. Mi jos nismo svjesni da bi se sa ovakvom ekipom 'ladno mogli prosetati ligom.

Тек кад ја то све својим очима видим онда ћу повјеровати. Немојте ме схватити погрешно, али толико пута су обећавали, толико пута нису испунили.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
U pravu si. Dugo smo bili izlozeni raznim lazima tako da je sumnjicavost sasvim opravdana. Ja jos sumnjam da ce stadion biti ulickan na vrijeme.

Ipak, dobro je sto je i zvanicno potvrdjen dolazak ova 3 igraca. I ako nam oni budu jedina pojacanja smatram da je to dovoljno da i dogodine budemo medju 3.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
He,he,drago mi je sto svaki dan moram azurirati,po meni idealnih 11 sa kojim u tom momentu raspolazemo. Danas bi to bilo ovako

Avdukic

Stupar Petric Trivunovic Puzigaca

Stanceski Muminovic Mikic Stevanovic

Vukelja Kajkut

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na vrijeme si ubacio Muminovica umjesto Sakana :D , s tim da Stanceski igra u sredini a Muminovic na krilu.

Ja bih u ovoj tvojoj postavi rotirao samo Puzija i Zaru. Prvi da igra na domacem terenu a drugi u gostima.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma ovo je ludilo jos da maric ode i iiiiiiiiiiiiiiii uh

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ако тај стадион буде завршен ја ћу попасти траву са њега :)
од среће наравно :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
btw
Pantelic je igrao za lozanu prije 12ak godina.
Mislio danas do stadiona skoknut i ne stigoh.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Znaci jos i Boka i ovaj Marcetic da potpisu to je i vise nego sto mo se nadali prije par dana.
mada jos bar jednog "pravog" spica da nam je naci..

poslije onog sinoc ja se vise zbog fudbala necu nervirati!!!! znaci odsad gledam samo opusteno i uz sprdnju i zajebanciju... tamo do 15.7 i 22.7. a onda ponovo deranje, psovanje svega i svacega, "sjecanje" familije akterima utamice, gubljenje glasnih zica itd...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Tommy Vercetti je napisao:
btw
Pantelic je igrao za lozanu prije 12ak godina.
Mislio danas do stadiona skoknut i ne stigoh.

Jbt,pa ako im je Pantelic igrao onda su stvarno losi! :D

Inace,ekipa iz snova...

..................Avdukic......................

..Stupar....Vule......Petric...Puzigaca.....

........Stanceski....Mikic(Maksimovic)...

..Stevanovic....................Muminovic..........

.........................Stajic(Kajkut)........

............Vukelja..............................

:wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Odlične vijesti, nema šta, ovo mi je zaista popravilo raspoloženje nakon onog od sinoć, ipak je Borac ljubav najveća... Ako dovedemo sve igrače koji su navedeni u postovima ranije mislim da nam oni klošari sa grbavice već sada mogu poslati pehar, jer ekipa ima da bude prejaka, a to neće ni Džimi moći upropastiti, jer je ove godine i onako red na nas... Samo molim za jedno pojašnjenje, jesam li ja negdje pročitao "Darko Ljubojević sportski direktor" ili mi se to samo učinilo...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:57 
Bič božji
Bič božji

Evo da i ja sebi dam oduška, kako bi trebao po meni da izgleda šampionski tim premijer lige u sezoni 2010/2011 godine...

------------------AVDUKIĆ------------------
STUPAR------VULE------LEO------------PUZA
------------BOKA-----MAKSIMOVIĆ----------
----------------STANČESKI------------------
MUMINOVIĆ----------------------------MIKIĆ
----------------STAJIĆ----------------------

Ne treba ni spominjati kako bi nam klupa bila jaka...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:06 
Bič božji
Bič božji

Evo jedan klip o Muminoviću, mada smo i ranije gledali igrače na klipovima pa smo se kasnije malo razočarali, ali ovaj je zaista odličan igrač, bez obzira na klip...

http://www.youtube.com/watch?v=4dR6ZEqY2tk

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Марчетић? Мислим да је боље да смо довели неког млађег + још један наш голман. Авдукић ће сигурно бити први избор.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Потписали Авдукић,Муминовић и Микић
Thursday, 24 June 2010
Бањалучки Борац у Трофејној сали представио је Асмира Авдукића (29), Милана Муминовића (27) и Борислава Микића (35) као прва појачања с којима ће да бије битку на европској сцени, али и у Премијер лиги БиХ. Управа освајача Купа БиХ у прошлој сезони озбиљна је у намјери да на међународној сцени и у Премијер лиги не игра само епизодну улогу, већ желе искорак у односу на прошлу сезону.
Челни људи су у реновирање тима кренули од голманске позиције па је тако ангажован сјајни чувар мреже Рудар Приједора с којим је прошлу сезону завршио на 10. мјесту. Авдукић иза себе има сјајну сезону и сигурно је да ће бити велико појачање за Борац који је прошле сезоне имао највећих проблема управо на тој позицији. Авдукић је до сада у каријери, поред Рудар Приједора, наступао за Челик и Радник из Бијељине.

- Прије свега желим да истакнем да ми је веома драго што ћу у наредној сезони носити дрес Борца, који је прошле сезоне имао веома запажену улогу у Премијер лиги. Желим с новим клубом да направим корак више него прошле сезоне и сви у клубу желимо да се што дуже задржимо на међународној сцени - изјавио је Авдукић, који је с екипом са Градског стадиона потписао уговор на двије године.

Муминовић са Сарајевом није успио да избори излазак у Европу али сада има шансу да, под европским рефлекторима, заигра у црвено-плавом дресу. Он је са Славијом играо у Европи и то искуство ће много значити за нове саиграче у Борцу. Потписао је уговор на годину дана.

- Надам се да ће моје искуство помоћи Борцу. Трудићу се да играм боље него претходних сезона и, наравно, да оправдам очекивања. Желимо да оставимо дубок траг у Европи и освојимо трофеј у Премијер лиги. Борац је био јак и прије нашег доласка, а сада смо још јачи и сигуран сам да имамо екипу за велика дјела - рекао је Муминовић.

Велико појачање Борац је добио и у искусном Микићу који је имао веома запажену улогу прошле сезоне у дресу Лакташа. У току прошлогодишњег такмичења шест пута је погађао мрежу противника. У дугогодишњој каријери наступао је за Сартид Смедерево, Железничар Смедерево, Железничар Лајковац, Борац Чачак, Ремонт Чачак, Железник, Дијарбакирспор, Вождовац, Банат и Рудар Приједор.

- Веома ми је драго што сам у Бањалуци и што ћу играти у Борцу који је велики клуб. Сигуран сам да ћу својим знањем и искуством помоћи клубу да оствари своје циљеве. Надамо се да ћемо се ове сезоне радовати новим трофејима на Градском стадиону - истакао је Микић, који је такође потписао уговор на годину дана.

Радмило Шиповац, директор Борца, истакао је да ово нису једина појачања, те да ће Борац сигурно много јачи ући у наредну сезону. Ускоро се може очекивати да уговор са Борцем потпишу Синиша Марчетић и Борис Распудић.

- Као и прошле сезоне и ове у Премијер лигу улазимо са високим амбицијама. Желимо опет да играмо битну улогу у Премијер лиги и да останемо стабилан фудбалски колектив. Надамо се и успјеху на међународној сцени за коју ће нам бити потребно и мало среће - рекао је Шиповац.

Борац ће припреме обавити у Новом Саду, а на пут крећу наредне седмице.

- Пут Новог Сада крећемо у понедјељак, гдје ћемо обавити најважнији дио припрема за сезону која нас очекује. Тамо ће нам се прикључити неколико фудбалера Војводине и након тога ћемо одлучити кога ћемо ангажовати. Сигуран сам да ћемо се из Новог Сада вратити још јачи.

Slika
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Пут Новог Сада крећемо у понедјељак, гдје ћемо обавити најважнији дио припрема за сезону која нас очекује. Тамо ће нам се прикључити неколико фудбалера Војводине и након тога ћемо одлучити кога ћемо ангажовати. Сигуран сам да ћемо се из Новог Сада вратити још јачи.

Хаха, знао сам. Још Марићевих талената из Србије... Значи дефинитивно смо филијала.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Mumi je na ovom klipu ludilo...ako tako bude igrao kod nas ja se bojim da bi bilo svega :D

sto se mene tice nemam nista protiv Zokinih talenata ako oni nece biti nista losiji od Čupe....

jedva čekam prvu tekmu da vidim borčevu masinu!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sjajne vijesti danas, sto se tice potpisa pomenutih igraca... Za sad najvece pojacanje je sigurno Muminovic, na ovom klipu kao da gledam nekog igraca iz velikih evropskih ekipa, sjajan je tehnicar a jos bolji asistent... Sta reci nakon danasnjeg dana, 3 odlicna pojacanja, stadion napreduje, najavljeno jos pojacanja... Jedva cekam pocetak sezone, samo da stadion stignu srediti do 15. jula i BORCEVA MASINA KRECE U OFANZIVU!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
http://www.youtube.com/watch?v=_dOmYMPATGo

Po ovoj tekmi se vidi koga smo doveli. Elitu ove lige. Svaka čast za upravu- mora se to reći!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:28 
Bič božji
Bič božji

Reče mi kolega da je sa ekipom popodnevni trening odradio i Milan Srećo... Nekada je bio kod nas, a onda je kasnije imao težak lom noge čini mi se...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:34 
Bič božji
Bič božji

Evo, ovo je Milan Srećo...
http://www.youtube.com/watch?v=tRGE_WxvVNc

Ako vam okačim još i Duška Stajića biće nam previše danas...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120025 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]