banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево мало сам гуглао, у Лозани постоји и наш клуб Славија (http://www.fcslavia.ch/), тако да ће наши момци имати вјеоватно добру подршку тамо. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma kakva podrska bas ce brane organizovati

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slika

8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
:D gdje to iskopa

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
subzero81 je napisao:
:D gdje to iskopa

Glas. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
u ......

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gleda Brane kako bi se mogao pretopiti onaj pehar, srebro je to...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 22:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A jos je uz put onako objasnio da ne treba da brinu za smjestaj jer eto ima jedan hotel u centru grada, nije skup, a ako i budemo igrali u Sirokom on ce im obeybjediti prevoz, nista se ne desava slucajno...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gostovanje Borca u Švajcarskoj izaziva veliko interesovanje kod naših ljudi u ovoj zemlji. Javili su nam se predstavnici iz Ciriha koji žele da gledaju utakmicu, rekao je Stanoje Štrbac, član Upravnog odbora banjalučke ekipe, zadužen za sportski sektor, koji je prisustvovao žrijebu za Evropsku ligu.

Ovo sigurno može da obraduje sve fudbalere i pristalice "crveno-plavih", pošto je sigurno da će Borac u meču sa Lozanom imati veliku podršku navijača.
"Dok smo pričali s našim ljudima u Švajcarskoj, rekli su nam da ćemo imati veliku podršku i da će se potruditi da što više naših ljudi dođe na utakmicu i pomogne Borcu da izbori povoljan rezultat. To je sigurno velika stvar za nas pošto bismo, sa velikom podrškom u Lozani, mogli da se osjećamo kao da igramo kod kuće,", izjavio je Štrbac.
Borac je u Nionu, pored Štrpca, predstavljao i Brane Janković, potpredsjednik kluba.
"Lozana je poluamaterski klub koji nastupa u Drugoj ligi Švajcarske. Kao što svi znamo, izlazak na međunardonu scenu izborili su zahvaljujući plasmanu u finale nacionalnog Kupa, gdje su ubjedljivo poraženi od Bazela. U razgovoru s našim ljudima saznali smo pojedine detalje o protivniku koji će biti od velike pomoći treneru Zoranu Mariću i ostatku stručnog štaba. Nakon svega što smo saznali, smatramo da imamo šanse da se nađemo u trećem kolu, ali ćemo to sve morati da dokažemo i na terenu", istakao je Janković.
Švajcarskog drugoligaša trenira Martin Rueda, a ekipa je prošle sezone, pod komandom Arpada Sosa, prvenstvo završila na desetom mjestu od 16 klubova. Rueda kaže da je Borac favorit, ali da se njegova ekipa neće unaprijed predati.
"Bez obzira na ime rivala, koji god klub da smo dobili u žrijebu on bi sigurno bio favorit u meču s nama. Ipak, nećemo se predavati, a da nismo ni istrčali na teren. U dvije utakmice ćemo pokušati da ostvarimo povoljan rezultat i tako pokažemo da nismo slučajno igrali u finalu kupa. Nadamo se da će nas to u konačnom zbiru odvesti u narednu rundu takmičenja", rekao je Rueda i dodao:
"Nažalost, ne znam ništa o našem protivniku. Za Borac i Banjaluku sam čuo zahvaljujući, prije svega, rukometu. Ovdje u Švajcarskoj se mnogo priča o tom sportu, ali i o banjalučkoj ekipi. Veoma mi je drago što ću i lično moći da vidim Banjaluku, samim tim mi je drago što smo za protivnika dobili upravo Borac".
Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Evropsku ligu Borac i Lozana igraju 15. jula na stadionu "Olimpik de la Ponte", dok je revanš na Gradskom stadionu u Banjaluci sedam dana kasnije.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos ce crne biti ako ispadnu od "poluamatera"... Kako ce onda to objasniti, da jedan profesionalni klub iz 1. Lige bih ispade od poluamatera iz 2. Lige svajcarske :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hertzog je napisao:
Jos ce crne biti ako ispadnu od "poluamatera"... Kako ce onda to objasniti, da jedan profesionalni klub iz 1. Lige bih ispade od poluamatera iz 2. Lige svajcarske :D

7 puta prvaci Svicarske. Skoro mlatnuli Young Boys 4:1 u gostima... Polu-amateri...

Poslednji put menjao Ташко dana 23 Jun 2010, 00:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato i kazem....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
crna zemlja je napisao:
Simpatizer je napisao:
crna zemlja je napisao:

Pa pise u tekstu da je rijec o onim debelim konjima koji vuku kamione i nose balvane.
Vjerovatno je to u pitanju.

Nije to, u pitanju je nesto jos debilnije.

Misliš na golf klub u Zalužanima? :D :D :D
Odmah sam provalio. To nam je stvarno neophodno! Kažu da smo jako talentovana nacija za taj sport. Naime, grad će pokloniti dio zemljišta u kasarni Zalužani koje je dobio iseljenjem vojske. Inače to će biti kultno mjesto u Banjaluci gdje će se skupljati sami jet set banjalučki tipa našeg predsjednika kluba itd.
Onda, ostala nam je od svjetskog prvenstva u raftingu jedan reprezentativan objekat na Vrbasu kojim se dičimo, pogotovo noću kad upale reflektore i kad se ima ko spuštati.
Padobranci svake godine skaču na dan grada i njima trebaju pare. Pogotovo ove godine kad će aero klub Sv. Ilija imati pune ruke posla da prosipa predizborne plakate po banjaluci.
Konjički klub Čokorska polja jako perspektivan i u privatnom vlasništvu koji naravno finansijski pomaže naš grad banja luka jer bez konja ne možemo.

Mogu do sutra nabrajati.

Ali, da podsjetim.
Mi smo odmah po završetku rata imali Evropu u Boriku:
-KK Borac Nektar i KK Mladi Krajišnik ili Port MK
pitam se gdje su ti klubovi????? Šta su oni bili i šta su oni sada??? Ko ih je uništio? Tu je postojao i KK Orlovi jedno vrijeme igrao u ligi BiH.
Zaključak uništena banjalučka košarka!

-RK Borac i RK Kosig, Borac se još uvijek koprca, ali to nisu rezultati dostojni njegovog imena (to svjedoče i riječi ovog trenera Švajcaraca) svi naši talenti otišli u Bosnu i imaju sjajne rezultate. Pa kad se Bosna mogla mjeriti sa Borcem? Nikad. Kosig ja mislim da više i ne postoji (bili su jedne godine u evropskim takmičenjima).
Zaključak Rukomet ispod svog renomea!

-FK Borac sad smo nešto napravili i opet će nas osramotiti odlaskom u široki. Tako da ti i prisjedne Evropa, a možda je i bolje, grad nam je obezbjedio konjički klub tako da kad nam dosadi da nas jašu možemo otići gore na Čokore da i mi nešto jašimo.
-FK BSK ova godina dosta uspiješna možda i najuspiješnija. Stadion, dobar plasman, sjajna ekipa. Međutim čim smo se približili cilju PL počele su priče kako ćemo sa dva kluba u PL. Ko će to da finansira. Grad se naravno nije oglasio po tom pitanju i ostali smo tamo gdje smo i bili u ligi RS.

Znači, treba ulagati u individualne sportove (za guzonje) koji nemaju nikakvu tradiciju ovdje a zanemariti svetinju i tradiciju?

Sram da te bude Dragoljube Davidoviću :angry4: !!!!

Ali neka, Dodik je prve izbore izgubio u SD Boriku (mislim na iživljavanje nad vulturesima) a ove druge će na Gradskom stadionu!

I još nešto za nasborik. Molim te da ne pises na onom forumu, tako smo se dogovorili i ispoštuj to. Vidiš da temu tamo održavaju oni provokatori i nemoj nasjedati na njihove provokacije molim te. Eto im njihov forum. Meni je ovdje deset puta opuštenije, ista raja i priča samo o borcu i banja luci, nema gubljenja vremena na nepotrebne rasprave sa mungosima.

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac, za protivnika u 2. pretkolu Evropske lige imaće švajcarsku ekipu Lausanne.

Može se reći da su Banjalučani jako dobro prošli, s obzirom na to da su za protivnika dobili relativno lakog protivnika, čiji svi fudbaleri čak nisu profesionalci.

"Lausanne nije ekipa s čijom smo kvalitetom upoznati. Ipak, koliko znamo, imamo pravo da budemo optimisti. Ne treba se zavaravati i misliti da ćemo do prolaza doći lako. Moramo se što je moguće bolje pripremiti i spremni dočekati prvu utakmicu 15. jula", kazao je fudbaler Borca Milan Stupar.

Prva utakmica igra se u Švajcarskoj 15. jula, dok je revanš na programu 22. jula.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja majke mi ne mogu vjerovati koliko smo mi imali srece u zrijebu!Pa kad trener Lozane kaze da je Borac favorit,onda znas koliko je sati!Eeeeee nas Borac je favorit u Ligi Evrope?! :D I sto je najzalosnije nasa uprava to nece znati iskoristiti...Nece znati napraviti istorijski uspijeh,a sve nam je servirano na pladnju,samo fali par pojacanja,i ja sam siguran da bi izvukli povoljan rezultat tamo,a ovdje ih natamburali...A ovako,nema pojacanja,nema stadiona,dugovanja prema igracima se mnoze,niko nista ne prica,negativna atmosfera medju navijacima i simpatizerima,pa vjerovatno i medju igracima...

Ne ma,evo tacno mi dodjem da im upadnem na onaj sastanak uprave i krenem ih udarati sve redom po onim glavama velikim.u kojima nema nicega.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 09:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ja ne znam odakle informacija da nece sa Maksimovicem da produze ugovor. On je neophodan ekipi tako da ne vjerujem u to. Samo da se oporavi,ima li ista od Muminovica i Avdukica? Ovdje svi kukamo oko stadiona unaprijed sacekajmo inspekciju uefe pa onda da pljujemo. Ja licno mislim da ce biti gotov na vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
evo dodje do mene glas da je danas potpisao avdukic

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cuj mu fore kao dodje do njega glas a on licno ucestovao u potisivanju joj dzimi dzimi :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
subzero81 je napisao:
cuj mu fore kao dodje do njega glas a on licno ucestovao u potisivanju joj dzimi dzimi :D :D :D

aaaa da zaboravio sam da ste me provalili :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

salu na stranu, ako je taj info tacan to bi bila prva dobra vijest vezana za igracki kadar u zadnjih godinu dana

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]