banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 16:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
А ја живио у заблуди да је жени довољно да Стинг само легне на леђа, обнажен. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:27 
HugoLina je napisao:
Zene, sta sve nosite u dnevnoj ili vecernjoj torbi? :D

uu ja idem iz krajnosti u krajnost... kad sam u dnevnoj neobaveznoj verziji, patike i farmerke, onda nosim samo mobitel i novcanik.. ali bukvalno.. cak torbu ni nemam.. nervira me..
ali zato na posao nosim kofer... torbu gdje se mogu sama spakovati u nju.. nema cega nema.. ali se meni ne desava da nesto zaboravim u torbi, jer iako ih imam dosta zavisno od cipela ja sadrzaj bukvalno istovarim iz jedna u drugu.. trenutno imam ogledalo, neseser ( sadrzaj u istom drugom prilikom) , mobitel, suncane naocale u futroli, parfem, stik, orbit, mp4, rokovnik, olovke, usb 3 komada, maramice obe vrste, cokoladicu, ribice, bombonice, kutijicu za vizitke i novcanik.. eto.. popis izvrsen.. hhehehe

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
U večernjim nosim ono što može da stane - jer su uglavnom male
No ono što nosim svakodnevno u torbi:
mobitel, labello, ruž/sjajilo, maramice (i jedne i druge), bocu sa vodom, kišobran (ponekad), štednu knjižicu, index, novčanik (koji je uvijek pun nekih kartica, vizitki, kalendara), kremu za ruke, marker, žvake, kutiju sa tamponima, olovku (koju često i zaboravim ubaciti), često i knjige predmeta koji učim u to vrijeme, oriflame katalog, upaljač, nerijetko i reklamnih letaka i računa koji su za smeće ............. ostatak dodajem kako mi šta zatreba

I samo prebacujem iz torbe u torbu taj isti sadržaj - naravno ako može da stane :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
je l' moguce da ni jedna ne nosi kondome/dijafragmu, antibebi pll, tabletu za poslije 24h i sl.?
Ono sto je zenama tasnica/torba - muskarcima je novcanik/guzni dzep.
Sve sto imama u pomenutom je:
1) kes
2) sretni dolar
3) kondom
4) LK
5) 5 KM usitno
6) sitan prospekt picerije Venecija
7) kred. krtc

U guznom dzepu nosim jos i mobtel.

EDIT:
A sve ostalo vam treba... :lol:
A to za pilule u neodgovarajucim temp. uslovima... ma i ovaj kondom se budjavi par mjeseci, napravio je udubljenje u kozi novcabnika i zalijepio se :lol: :lol: :lol: bas zato i pitam.
al' je's zivot ak' ne zivis opasno :lol:

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 01 Jun 2010, 19:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Dijafragmu ??? Jel to ono na rasklapanje,dobro da nisi spomenuo i lego kocke,e Vjevo i ti previse trazis .

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Izgleda da je moguće ;)
Ne znam zašto bi nosile pilule naokolo?
Ako zatrebaju pilule za post kontracepciju odeš i kupiš
A ove "klasične anti" ..... nosiš samo ako znaš da nećeš biti u to vrijeme kući da je uzmeš (nisam sigurna da bi im dobro bilo na raznim temperaturama kroz koje torba prolazi :D)

Za kondome i dijafragmu nemam odgovor

A sve to ja ne nosim po torbi, jer mi uglavnom ne treba da je tamo

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Vjevoricinus je napisao:
je l' moguce da ni jedna ne nosi kondome/dijafragmu, antibebi pll, tabletu za poslije 24h i sl.?
Ono sto je zenama tasnica/torba - muskarcima je novcanik/guzni dzep.
Sve sto imama u pomenutom je:
1) kes
2) sretni dolar
3) kondom
4) LK
5) 5 KM usitno
6) sitan prospekt picerije Venecija
7) kred. krtc

U guznom dzepu nosim jos i mobtel.

EDIT:
A sve ostalo vam treba... :lol:
A to za pilule u neodgovarajucim temp. uslovima... ma i ovaj kondom se budjavi par mjeseci, napravio je udubljenje u kozi novcabnika i zalijepio se :lol: :lol: :lol: bas zato i pitam.
al' je's zivot ak' ne zivis opasno :lol:

rode,jel' tebi dobro
pilula se pije u odredjeno vrijeme i zene je obicno piju pred spavanje ili ujutro
pilula morning after ili kako je vec zovu nije orbit pa da nosas okolo,koliko mi se cini,ne preporucuje se vise od jedne godisnje
kondom ok ako ne koristis drugu kontracepciju ili nisi u stalnoj vezi...
kod mene u neseseru mozes pronaci pokretnu apoteku od analgetika,preko ljekova protiv alergije ,flastera,tampona,mini stik dezodoransa etc etc..
a torba,eh tu ima bas svasta(novcanik,telefoni,olovke,zvake,dezodorans,maramice -svih vrsta,parfem,krema za ruke,nekoliko labela ,sjajeva,karmina,olovaka,fles memorije,voda,kifla zalutala od juce,neki slatkis,nakit koji me nervirao pa je skinut u gradu ili na poslu,racuni,ceduljice...jos malo pa ce i nesto zivo pocetki koprcati hahah

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Salim se azdajice - sto odmah bljujes vatru???
:lol: :lol: :lol:
Ne kazem ja da se trebate povesti za mojim primjerom - taman posla, ja pokusavam da ukazem mladom svijetu na najcesce zablude tako sto uzivanje u istim proklamujem na meni svojstven nacin... :-?
Azdajice, ima raznih tableta... :lol:
Ti si isto Sport Bili

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
bigman je napisao:
А ја живио у заблуди да је жени довољно да Стинг само легне на леђа, обнажен. :lol: :lol: :lol:

Ima ovdje istine. :lol:

@Vjevoricinus: za ove razne tablete su djevojke odgovorile. A kondome ne nosim sa sobom jer mi neće tak tako, iz čista (ne)mira, zatrebati. I tu opet ide ta priča o starim kondomima, uslovima čuvanja isl. (Drugačije je kada se planira nešto... ;))

Plus sam solo, tim manje šanse da mi zatreba. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Fnx
Svaka ti je zlatna, osim ove... na kraju.
A sto se tice "rasopalih" kondoma - to je vise geg iz muskog wc-a :D
Vise nije bitno kome je, da prostis, duzi vec ko je ranije poceo odvajati pare za kondome... :D (naravno, muskarcima :lol: )
U moje vrijeme su svi bili solo...
Spoiler:
dok ne padne mrak
:lol: :lol: :lol:

EDIT:
Men je ona sumnjiva, ko da sam trazi belaja :lol:

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 01 Jun 2010, 22:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Fnx, nista ne brini, ovo je sve zenjena i prizenjena raja :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 23:17 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Vjevoricinus je napisao:
Fnx, nista ne brini, ovo je sve zenjena i prizenjena raja :D

aha...sve ozenjena, razvedena pa opet poozenjena raja...

sta znaci kad curica se zacrveni il ono stidljivo te gleda kad se mimoidjete i susretnu vam se pogledi...ja sam dijete iz 20 vj, pa ono mozda se u 21 vj. neka pravila promjenila..a bas me interesuje..

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 00:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2009, 22:59
Nekima ce biti cudno, ali sve bacam zajedno sa slikama... :)

Zadnja veza se zavrsila jako burno tako da sam kontejner pocastila sa 3 velike vrece za smece... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Anchy je napisao:

Zadnja veza se zavrsila jako burno tako da sam kontejner pocastila sa 3 velike vrece za smece... :D

I, koliko tako nešto pomogne?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 19:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2009, 22:59
@Euroth pa meni je pomoglo, bar nisam svaki dan gledala te sitnice koje su me podsecale na tu vezu... ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Anchy je napisao:
@Euroth pa meni je pomoglo, bar nisam svaki dan gledala te sitnice koje su me podsecale na tu vezu... ;)

Sitnice koje te podsjecaju na vezu ? Sta bi bilo da ti je kupio auto,njega bi gurnula u Vrbas jel ?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Anchy je napisao:

I, koliko tako nešto pomogne?

Anchy je napisao:

A šta je sa npr. muzikom koju ste zajedno slušali? Zajedničkom pjesmom? Omiljenim kafićem/mjestom za izlaske? Ljudima koje oboje poznajete? Sjećanjima?

Nemoj me pogrešno shvatiti, ne napadam te, samo pitam kako uspije to da bacanjem slika i sitnica izbrišeš one značajnije slike, one koje su urezane u sječanjima? Mislim, svako se prije ili kasnije riješi nekih stvari iz prošlosti, ali meni to nikad nije pomoglo da izbrišem sjećanja...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Pa nije cura ni mislila bukvalno :roll: Naravno da ga neće odmah zaboraviti bacanjem stvari, ali sigurno će odmoći ako ih ostavi u kući.
Osim toga, ništa nenormalno da se tako reaguje nakon burnog raskida, nekome je lakše da se tako ''iskali'' nego da plače.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ni mislila odmah. ;) Jasan mi je taj simbolički način odbacivanja prošlosti. I znam da nekim ljudima pomaže. Meni nije pomoglo, zato sam i pitala. ;)
Zapravo, meni najbolje uspije kada sve to fino sklonim, ostavim negdje, pustim malo vremenu da mi otupi čula i postavi malo objektivnosti u cijelu priču. Onda to fino otvorim, pregledam, bacim gluposti, ostavim ono što mi je drago, sagledam stvari iz drugog ugla, popišem pobjede i poraze (i naučim nešto iz njih) i krenem dalje.
Sjećanja se ne mogu izbrisati. Najgore bi bilo da im dopustiš da te obilježe za cijeli život, a nekako mislim da je najbolje da se suočiš sa sjećanjima i da ih prigrliš, prihvatiš i nakon nekog vremena preboliš. Ja sam to bacanje stvari doživila kao bježanje. Kasnije mi je bilo žao što sam bacila (ili poklonila) neke stvari. Iz poraza i bola se nekad nauči mnogo više nego iz pobjede.

"Sve ima svoje, početak i kraj. Tame postoje da bi prizvale sjaj."
(Imaš divan potpis MonaLiso, htjedoh ranije to da napišem,pa sam zaboravila, ali nekako mi se ovi stihovi uklopiše u ono što sam htjela da napišem...)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Phoenix je napisao:
Nisam ni mislila odmah. ;) Jasan mi je taj simbolički način odbacivanja prošlosti. I znam da nekim ljudima pomaže. Meni nije pomoglo, zato sam i pitala. ;)
Zapravo, meni najbolje uspije kada sve to fino sklonim, ostavim negdje, pustim malo vremenu da mi otupi čula i postavi malo objektivnosti u cijelu priču. Onda to fino otvorim, pregledam, bacim gluposti, ostavim ono što mi je drago, sagledam stvari iz drugog ugla, popišem pobjede i poraze (i naučim nešto iz njih) i krenem dalje.
Sjećanja se ne mogu izbrisati. Najgore bi bilo da im dopustiš da te obilježe za cijeli život, a nekako mislim da je najbolje da se suočiš sa sjećanjima i da ih prigrliš, prihvatiš i nakon nekog vremena preboliš. Ja sam to bacanje stvari doživila kao bježanje. Kasnije mi je bilo žao što sam bacila (ili poklonila) neke stvari. Iz poraza i bola se nekad nauči mnogo više nego iz pobjede.

"Sve ima svoje, početak i kraj. Tame postoje da bi prizvale sjaj."
(Imaš divan potpis MonaLiso, htjedoh ranije to da napišem,pa sam zaboravila, ali nekako mi se ovi stihovi uklopiše u ono što sam htjela da napišem...)

Hvala ;)
I u pravu si, ali nisu svi isti.
U tome i jeste čar :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]