Macr0 je napisao:
Ja sam samo zelio ukazati na slabu ponudu kanala na Elti obzirom da ne placaju prava za pravi broj korisnika koje imaju, i da semu popunjavaju sa Alfom i Istocnim Sarajevom.
Каже филозоф на другој теми да Елта-кабел шаље летке на којима се хвале да имају
200.000 гледалаца
Па, можемо претпоставити одокативном методом колико је то пара од претплате.
А у задње вријеме су увели, ако се добро сјећам, краљевачки Мелос, Канал Алфа из Сарајева, Телевизију Источно Сарајево...

и на крају властити канал "Елта ТВ". Чак је Фокс Лајф, који нешто вриједи и који је био гледан, извачен из шеме, да би га срећом вратили након бурних реакција корисника.
С тим да у граду сам чуо много погрдних назива за тог кабловског оператера. Нпр. "шителта" "фолкелта", а видим на форуму "смелта"... Ипак, ја их нећу звати погрдно. Они се зову Елта-кабел и какву год да услугу пружали, нећу их звати погрдно. А заиста је било ове године сметњи, канала са "ознаком" без сигнала, избачених (па враћених) канала...
akermon je napisao:
Cim neko pohvali ono sto je dobro, odmah radi za isto preduzece?
Jadno jadno
Nastavi i dalje tako

Ovo je tema o IPTV

Ако је тема о IPTV, зашто си ти први кренуо да хвалиш другог оператера и пљујеш по услузи IPTV?
А још ниси користио IPTV.
Ја колико сам на овом форуму, ти само хвалиш једног оператера и пљујеш по "телефонској телевизији", како си описао ову услугу. Има и "телефонски интернет", па мени шљака феноменално
Цијена IPTV-a ми не одговара, али долазим у искушење да тестирам ту "играчку". Шта ако ми се свиди квалитет слике и понуда, па прихватим да плаћам нешто што је скупље (а можда и има бољу услугу од оператера којег користим)?