banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2010, 15:25 
Silvio Dante je napisao:
[
Ово подржавам. Надам се да је већ отишао негде преко границе.

Kapetan Dragan prošlog je mjeseca vlastima predao svju putovnicu

ne vjerujem da je mogao otici...

zao mi je sto ce se to desiti u HR.. ne vjerujem u fer i posteno sudjenje

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato je i bolje sto je pobegao

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ма снаће се он за пасош...
само контам да су ово можда ХР медији измислили..
чуће се

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
[quote="Silvio Dante
Citiraj:
Kapetan Dragan u bijegu: Australska policija ga pokušava locirati!

Ово подржавам. Надам се да је већ отишао негде преко границе.

i ja se nadam ! jer ce dobiti sve, samo ne fer sudjenje..a sigurna sam da ima dosta ljudi koji ce mu pomagati..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kapetan Dragan najvjerovatnije napustio Australiu

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Vuk_samotnjak je napisao:
Kapetan Dragan najvjerovatnije napustio Australiu

nek' je

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 01:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Strip iz Blica od pre par dana:
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/glob ... asiljkovic

Slab hajduk....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Samo izručiti ali međunarodnom sudu. Riješiti se ovih kvaziheroja, nazvati ih zločincima ako ih sud proglasi i narod da nastavi da ide svojim putem a ne da ispaštamo za svaku budalu i dobrovoljca. A bilo ih je pooooodosta.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dragan je bio u Haskom sudu samo ne znam zasto ga medunarodni sud nije zadrzao a Hrvatska digla toliku frku oko njega. Sta to Hrvati imaju a Hag nema?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dragan je bio u Haskom sudu samo ne znam zasto ga medunarodni sud nije zadrzao a Hrvatska digla toliku frku oko njega. Sta to Hrvati imaju a Hag nema?

Jel to vazi i za druge, ili samo za njega?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Pa Vi kazete kad neko odlezi u Hagu godinu ili dvije da je onda cist ovaj covjek je bio u Hagu al nije odlezao ni dana pa ga opet ganjaju i potrazuju.
Zamisli da Srbija potrazuje Nasera a covjek posteno odlezao u Hagu :roll:
Ili da potrazuje silne albance koji su robijali po par mjeseci digla bi se i kuka i motika o ljudskim pravima.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Pa Vi kazete kad neko odlezi u Hagu godinu ili dvije da je onda cist ovaj covjek je bio u Hagu al nije odlezao ni dana pa ga opet ganjaju i potrazuju.
Zamisli da Srbija potrazuje Nasera a covjek posteno odlezao u Hagu :roll:
Ili da potrazuje silne albance koji su robijali po par mjeseci digla bi se i kuka i motika o ljudskim pravima.

Naser nije cist ni da 22 godine odlezi, to znam, a za Albance ne bih ni slova trosio.... Mislio sam prije na onog u Engleskoj, te Dobrovoljackoj, koja je takodje proslijedjena dalje.....a neki ipak frku dizu (koja meni i ne smeta)....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Mislio sam prije na onog u Engleskoj, te Dobrovoljackoj, koja je takodje proslijedjena dalje.....a neki ipak frku dizu (koja meni i ne smeta)....

Ajmo biti realni pa izruciti i jednog i drugog, zozon je pisao o medunarodnom sudu pa sam njemu odgovorio.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Mislio sam prije na onog u Engleskoj, te Dobrovoljackoj, koja je takodje proslijedjena dalje.....a neki ipak frku dizu (koja meni i ne smeta)....

Ajmo biti realni pa izruciti i jednog i drugog, zozon je pisao o medunarodnom sudu pa sam njemu odgovorio.

Naravno. S tim da se, ako je moguce, na bilo koji nacin dovedu barem neki strani posmatraci, koji bi zacepili usta svim koji smatraju da ce biti "kadija te tuzi, kadija te sudi"...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno da treba dovesti neke medunarodne posmatrace na sudenja u EXYU. Nemoguce da Hrvatska trazi svakog Srbina koji je 91' napunio 18g. isto tako nemoguce je da neki BiH generali na snimcima govore da sve treba paliti i klati a vamo setaju se ko gospoda dok za Srbe cim neko kaze ruznu rijec bilo dokaza ili ne mora na sud da se brani.

Pogledajmo realno i recimo da se samo Srbima desava poslovia "kadija te tuzi, kadija te sudi"

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

To je pošteno. Svu ovu ratnu gamad isporučiti i gledati svoja posla. Ali svu, sa sve tri strane.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Ako je neko izasao cist iz tog rata, onda je to kapetan Dragan. Hrvatima je na pamet palo da podizu optuznicu protiv njega, kada je zbog njihove gluposti podignuta optuznica protiv jednog vec umrlog pripadnika SVK sa skoro istim imenom kao kap. Dragan. Jedina greska mu je da je pobjegao posle odluke o izrucivanju, iako je imao sanse da ne bude izrucen ustasama.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Zozon je napisao:
To je pošteno. Svu ovu ratnu gamad isporučiti i gledati svoja posla. Ali svu, sa sve tri strane.

kako je to moguće, kad ratnog zločinca (koji je osuđen i koji je odležao kakvu takvu kaznu) sahranjuju sa svim počastima???
Kako je moguće da su svi muslimanski generali heroji a da je svaki srbin koji je učestvovao u ratu, zločinac???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Zozon je napisao:

kako je to moguće, kad ratnog zločinca (koji je osuđen i koji je odležao kakvu takvu kaznu) sahranjuju sa svim počastima???
Kako je moguće da su svi muslimanski generali heroji a da je svaki srbin koji je učestvovao u ratu, zločinac???

Odgovor je vrlo jednostavan. Nisu ista mjerila za sve. Mi smo svoja mjerila prokockali, i dalje se prodajemo za male pare pod plaštom patriotizma. Odgovor leži isto u pitanju kako možemo željeti jednaka mjerila kad smo zamrzili čitav svijet a ponajviše one koji nam kroje kapu svima? Kurčenje je pravi odgovor. Koje će koštati i tvoje i moje unuke. Nimalo mudrosti, iskustva, razboritosti? Još kod nas važi na ho-ruk i gledamo kako muslimani i hrvati? Pa dokle će mo graditi svoju sudbinu na osnovu njih? Na ovakav način nećemo. Kad mi svoje zločince pohapsimo i dovedemo pred sudove onda će mo steći puno moralno, ljudsko i međunarodno pravo da ukazujemo kako su muslimani pokopali zločinca sa punim vojnim i građanskim počastima. Dotad će sva ova priča biti vrzino kolo a mene kao građanina srpske nacionalnosti interesuje da mi svoju kuću prvo počistimo a hrvati i muslimani nek čiste svoju. Ako oni neće, njihov problem. Nek i oni budu jedno vrijeme crne ovce a mi srbi da odahnemo jedanput. Politika, pravo i pravda su čuda a očigledno je da mi nismo dorasli tim igrarijama, zato dajmo te majmune, bolje da puše oni(ipak su profitirali u prošlosti i bili kumovi zla) nego cijeli narod.
Samo naši plitki mozgovi nemogu pojmiti momenat da su ti ljudi zločinci. I netreba da tako poimaju. Niko nije zločinac dok to sud ne dokaže. Toliko je to puta rečeno i ja lično mislim da ti ljudi, a prvenstveno mislim na naše srbe, počev od Karadžića, sumljam u njihove poštene namjere i njihova herojstva. Heroj je major Tepić. Ove što se kriju po meni sami oni govore šta su. Ma nemogu vjerovati da nam jedna baba inače po meni velika žena(to je dokazala) Biljan Plavšić, čuva čast? I jednim djelom je sačuvala sad su na redu druge face. Opet velim mene kao srbina zanima da prvo počistimo svoju kuću pa onda idemo dalje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]