Warrior of the Light je napisao:
Znači, može li se reći nešto o samoj prirodi pristupa tim informacijama, ili to radite onako spontano, ne obraćajući pažnju na ta tehnička pitanja tipa "kako te stvari funkcionišu?"

Biblioteka, koju sam pomenuo...je biblioteka SVEG ZNANJA...jer TAMO postoji sve znanje...koji je krajnji ideal, cilj Djnana Yogija, ili kako kazes Jogija Znanja...isto i onih koji boga obozavaju kao SVEZNAJUCEG...tamo odes ako hoces SVE DA ZNAS...]
...i ona se nalazi u PODRUMU...palate u kojoj zivi...
jer
...mislim...da tebe interesuje ovo...da sve znas...kao i ja, nekada...dok mi andjeo nije rekao da, za to, treba da imam i MNOGO VELIKU GLAVU...da sve to stane...zato...mislim..bolje je da uzmes ono sto ti zaista treba, konkretno...meni...mislim...
...secanja postoje SVUDA U PRIRODI...oko nas, u nama, u moru, na drvecu...i kad vidis...te stvari...onda te ona PODSETE...nesto kao arhetipovi...ASOCIJACIJE...
...a postoji i taj nekakav BALON...gde se to, nesto...pohranjuje...
...NARAVNO...mene i ove ljude ne interesuje tehnika...nego konkretno resenje problema ili usavrsavanje...pa pokusavam da tu osobu spojim sa njegovim andjelom...i...onda radimo...
...ljudi imaju mnogo konkretnija pitanja...vezana ZA NJIH ...SAME...
...da ne kazem...goruca pitanja...ali...moze i ovo...
... e, sad, vidi ovo...pa uporedi...kako razumeti to...gde su secanja...
na primer, pitao sam u vezi sa 2012. godinom...astrolozi najavljuju neki smak sveta...neki ratove...neki ...
ali stoji, mislim da verujem, mozda i nije...da dolazi do nekih konstelacija planeta...malo dramaticnijih...neke jace energije...
...dakle...ne ulazim u istinitost ovoga, kao ni objasnjenje andjela...ali navodim primer KAKO, sa ovim svojim razumom...ne mogu to da razumem...dozivim..
...a objasnjenje je nekako ovako...pored nekih zemljotresa, ne mnogo bitnih...sto razumem...desice se TEHNOLOSKA REVOLUCIJA...nesto kao internet 3D, t.j. mogucnost fizicke teleportacije ( Jeeeeeeee!!!!!)...usput, rodice se neki covek, neka osoba...jako bitna...pozitivna...ne Isus, ponovo...
e, sad mozda, za ovu tehnologiju neko moze da iskapira...ali ja mogu samo delimicno, na osnovu ovog uma i mog predznanja iz te oblasti...
...kao kad bi, da se vratis u proslost 100 godina...nekome objasnjavao internet...a gde se..to tacno nalazi...